Posuďte prosím stav zakoupené bazarové židle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.14 20:26
@nicolinda píše:
pokud jsi napsala adminovi, tak nějak doufám, že admin se může dostat i k již smazaným fotkám :think: :think: a posoudit - pokud to z nich bude vidět - zda nejsou zas až moc zdálky… dej pak určitě vědět jak „kauza“ probíhá, zajímá mě jak MMB řeší spory…

Já s tím žádnou zkušenost nemám… na mmb jsem nakoupila hodně věcí, použitých i nových a nikdy jsem žádný problém neměla. Věci prodávám hodně po dětech i tady a taky všechno v pohodě. Paní taky. Tak nevím no, kde se stala ta chyba :zed:
Podle mě toho ale admini moc nezmůžou, můžou ji upozornit, případně zablokovat, ale roli „soudce“ ve sporu asi nemají… ale uvidíme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.14 20:39

@Markytka_Ostrava díky :hug:

Koukám teď k paní na hodnocení a jsem tam snad jediná, co nepoužívá ty příšerné smajlíky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
11.6.14 20:40
@Anonymní píše:
to je složité, brácha dělá ve velké firmě a ve volném čase nám dělá velký nábytek, teď zrovna komplet obývák a jídelnu a tohle jsem potřebovala co nejdřív, protože jsem po operaci, nesmím malou zvedat a potřebovala jsem, aby si prostě dokázala na židli sednout sama bez mé pomoci.. tahle byla nejnižší ze všech, co jsem našla… ale na mmb nové jsem našla dražší, chtěla jsem ušetřit pár stovek, běžné opotřebení by mi nevadilo, to by malá časem udělala taky, ale tohle není běžné opotřebení

jako paní je pěkně vykutálená podvodnice..napsat nové když je to slušně řečeno jeté mi přijde prostě nehoráznost..
na toho bráchu jsem se ptala protože za mě - není nad poctivě udělaný nábytek od poctivýho řemeslníka - ty věci ze sériové výroby málokdy vydrží..
tak mě to jen udivilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 20:44

@jdukolem jo, já vím. On je moc hodnej v tom, že nám dělá obývákovou stěnu, knihovnu, máme už od něj dětskej pokoj, jenže jak to dělá po práci, o víkendech a má k tomu vlastní rodinu s malýma dětma… tak mu to zkrátka trvá dýl a já to potřebovala hned. A tohle jsem věděla, že malá bude používat jen pár měsíců, protože ta židlička je fakt nizoučká. Ještě máme ikeu, takové to světlé dřevo s bílou deskou, to stálo kdysi 500 komplet, jenže židličky jsou vysoké, malou jsem tam musela vysazovat

paní vyloženě nenapsala, že je to nové. Napsala mi, že to kupovala v lednu pro svoji dceru a že to není poškozené. Z toho bych usuzovala, že to má nějaké běžné známky opotřebení, třeba to odření sedátka nebo oprýskané nohy bych tak neřešila, to věřím, že se může stát… ale promáčknuté sedátko, trčící hřebík a vyměněná opěrka :nevim:

No nic, pošlu paní odkaz, ať si to tady přečte. Že ten dojem ze židličky nemám jenom já :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19609
11.6.14 20:49

Taky jsem řešila na mmb spor, ne teda stejný, ale admini se k tomu postavili dobře. Trvej na svém, chtej zpátky peníze, max bys měla zaplatit jedno zpětné poštovné.
Někdo má přímo v podmínkách, že chce zaslat zboží zpět, sám posoudí reklamaci a pak pošle peníze. V tomto případě bych na to ale určitě nepristoupila :cert:
Admini mají přístup k jejím fotkam, taktéž ke vzájemné komunikaci, pokud byla přes mmb. No měla jsi to řešit hned, ta prodleva hraje proti tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.6.14 20:50
@Anonymní píše:
@jdukolem jo, já vím. On je moc hodnej v tom, že nám dělá obývákovou stěnu, knihovnu, máme už od něj dětskej pokoj, jenže jak to dělá po práci, o víkendech a má k tomu vlastní rodinu s malýma dětma… tak mu to zkrátka trvá dýl a já to potřebovala hned. A tohle jsem věděla, že malá bude používat jen pár měsíců, protože ta židlička je fakt nizoučká. Ještě máme ikeu, takové to světlé dřevo s bílou deskou, to stálo kdysi 500 komplet, jenže židličky jsou vysoké, malou jsem tam musela vysazovat

paní vyloženě nenapsala, že je to nové. Napsala mi, že to kupovala v lednu pro svoji dceru a že to není poškozené. Z toho bych usuzovala, že to má nějaké běžné známky opotřebení, třeba to odření sedátka nebo oprýskané nohy bych tak neřešila, to věřím, že se může stát… ale promáčknuté sedátko, trčící hřebík a vyměněná opěrka :nevim:

No nic, pošlu paní odkaz, ať si to tady přečte. Že ten dojem ze židličky nemám jenom já :nevim:

tam bude problém v tom, že ona bude tvrdit že jste si to poškodili sami..no snad třeba admin na MMB umí obnovit ten inzerát aby se dokázalo co to v něm bylo nafocený..
držím palce - vím jaký to je obracet každou stovku s rozmyslem.. toto by mě taky našňuplo a to dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.6.14 21:03

Necetla jsem celou diskuzi, ale ze zakona mas pulrocni zaruku na veskere bazarove zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 21:09

@Katchus jo já vím, že to byla chyba, že jsme to neřešili hned. Ale stalo se. Ale rozhodně to není tak, jak píše paní, že jsem židli zničila, našla si levnější a teď se pokouším jí to vrátit 8o :zed:

Holky teď jsem prohledala historii mailů a je to přesně takhle:

19/5 mi dorazil balíček, ještě ten den jsem paní upozornila, že ta židle popisu neodpovídá (to se mi úplně vytratilo z paměti, ale ten mail mám v odeslaných :oops: )

paní na tohle nereagovala, 28/5 jsem jí psala znovu, jestli můj mail dostala a že čekám na nějaký návrh řešení.

Tohle mi odepsala:
Leni, ale já opravdu myslím, že poškozená není, já jsem jí kupovala v lednu na aukru vše nové, klidně se koukněte prodává je tam ta firma pořád v takovém stavu v jakém jsem vám jí prodala. Měli jsme jí jen na chatě a malý za stolkem seděl cca 5×, protože na chatu skoro vůbec nejezdíme. PC kompletu byla okolo 1100,–Kč. Vidíte, že není ani poškrábaný nebo pomalovaný což bývá když je používáno, protože to neuhlídáte. Mám doma ten stejný komplet a používá se od ledna a vypadá opravdu používaný.

No a tady jsem se zašprajcla, uznávám, že jsem měla být v reakcích rychlejší, ale fotky jsem jí posílala 6/6 a od té doby to řešíme neřešíme

@jdukolem jo, však já jsem taky naštvaná

• Citovat
  • Upravit
5345
11.6.14 21:26

Chjo, hrozný.
Za ty peníze je to zlodějina.
Konverzaci máš v mailu, kontaktovala si adminy.
Admini mohou vytáhnout fotky z inzerátu, případně jim preposli ty maily.
Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
11.6.14 21:34

Hrozny, stydeka bych se to prodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.6.14 21:36

Největší problém bude asi dokázat, že to opravdu přišlo v tom stavu, v jakém jsi to nafotila
jinak stav příšerný, nedala bych to dítěti k používání ani kdyby to bylo zadarmo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 21:52

@kubykula děkuji :hug:

@iveta299 já vím. Všechny ty vady, co jsem nafotila, tak ty jsem jí popsala v tom mailu hned jak mi balík přišel. Opravdu moje chyba, jsem to nenafotila hned. Ale jak píšu, existují fotky a korespondence, mělo by to jít dohledat.

Stav zas tak hrozný není, že bych se bála na to dítě posadit a ono to od ním ruplo. Ano chvíli jsme jí používali, jak jsem psala, při obědě. Malá na ní seděla, ale jak začala prstíčky zkoumat to opěrátko, tak jsem to hned zarazila. Dneska už tady stojí, co je hezky, trávíme veškerý čas venku, i tam jíme. Takže si troufám říct, že to paní pošlu zpět ve stejném stavu, v jakém ona mi to poslala.

Odkaz na diskusi jsem jí poslala, četla ho, tak bych byla ráda, kdyby se tady vyjádřila. Klidně bez registrace ;)

Holky díky za podporu, snad se to podaří vyřešit :kytka: dobrou :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20155
11.6.14 22:43
@Anonymní píše:
Dám paní odkaz, může se tady vyjádřit sama. Já jsem udělala tu chybu, že jsem jí nenapsala hned, ale pár dní jsme to tady doma řešili, co s tím, manžel nasranej, že jsem dala tolik peněz za takovou věc, pak jsme odjeli na pár dní pryč a začala jsem to řešit až potom, takže to prodlení tam je a paní tak tvrdí, že za tu dobu jsme to zničili sami 8o Netuším jak, stolek mám schovaný, židli máme v obýváku u jiného dětského stolečku (mám po starším klukovi jinou sadu dětského nábytku, jenže vysoké židle, malá se na ně nedostane sama, takže jsem chtěla hlavně nízkou židličku s tím, že stolek schováme na později, až bude mít vlastní pokoj). Na židli sedí asi pět minut denně při obědě, malá je klidné dítě, jinak si jí nevšímá, takže si nedovedu představit, jak by to takové dítě mohlo až takhle zničit… a samo vyměnit opěrátko :nevim:

Prosím tě, každý průměrný truhlář dokáže i určit, jak jsou ta poškození stará ve smyslu „týden“ nebo „měsíce“.. Čili paní sice může pin.at, co chce, ale i to, že poškozené a „opravené“ jsi to už dostala, lze velice jednoduše prokázat, takže já bych tu výtečnici roznesla na kopytech a naprášila na všechny diskuzní a prodejní servery, co lze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 16:15

No ženy, tak jsem dneska měla celý den lítání s dcerkou po doktorech, že jsem se fakt těšila, až zapnu pc a zjistím, jak to dál pokračuje.
Paní zjistila nevím odkud, že mám ještě starší dítě, takže najednou tu židli nezničila dcera, ale syn. Opravdu velmi vtipné :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.14 16:16

@Sluka líbit si to nenechám, pokud se to nezačne nijak řešit, tak paní jméno zveřejním opravdu všude, kde to půjde :) Už na to nemám sílu ani náladu :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák