Potíže s uhnízděním/udržením

Anonymní
19.2.19 11:02

Potize s uhnizdenim/udrzenim

Ahoj holky :mavam:, rovnou se otevrene „zeptam“. Snazime se pet let, prosli jsme si vsim uz snad, potraty, mimodelozak, biochemicke. Co se vysetreni tyce mame za sebou nasledovne: genetiku, imunologii, sono hsg, HP, diagnostickou laparku, podrobne imunologicke vysetreni za ucelem zjisteni NK bunek v delozni sliznici (zvysene NK bunky, nasazen Dexamed, NK bunky snizene na akceptovatelnou hodnotu), chodim pravidelne na fyzioterapii, jinak aktivne valim fitko, prochazky se psem, turistika o vikendu ale nebojte, spim minimalne 7 hodin denne :mrgreen:. IVF 2×, ditka po PGS. Vzdy pozitivni test ale bohuzel pak dorazi menstruace a vse je ztraceno. Holky, mate nektera podobnou zkusenost, mozna taky radu co bych jeste mohla doplnit za vysetreni? Ted urcite nektera napise „zvolni hlavu“ :) moc ani nemam cas na to ditko myslet - pouze v pripade kdyz jedu na nejake doporucene vysetreni :mrgreen: Dekuji za komentare a preji hezky, kooooonecne sluncem zality den :dance: :srdce: :dance: Cusajz

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
19.2.19 11:44

Máš toho za sebou hodně. Ještě mě napadá, zkusit Mojzisovku, jinak nevím.

Přeji,ať se brzy zadari;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.2.19 11:51

o

A nemáš krátkou luteální fázi ?? Tím pádem se vajíčko nemá čas uhnízdit. Jak dlouho máš od ovulace k menstruaci ??
Nebo by to mohla být funkční porucha a spravit to mobilizace kostrče a páteře a pak cvičení Mojžíšové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.2.19 11:58

Ahoj mám za sebou 3 potraty,genetiku,imunologii a hematolog.vyšetření a vše v pořádku.Manžel též včetně spermiogramu.Od dalšího těhotenství užívám na doporučení CARU už od pozitivního testu Gynprodyl vaginálně a píchám Fraxiparin.Fraxiparin,i když se neprokáže žádná krevní mutace, výrazně zvyšuje šanci na těhotenství s dobrým koncem. Bylo mi vysvětleno,že můžou být potraty způsobeny imunitní reakcí,která se nemusí testy prokázat.A zatím je vše ok a jsem už v 13 týdnu.Předchozi potraty byly do 9 týdne…Je však nutné( aspoň u mě) a doktor z Caru doporučuje,užívat oboje až do konce těhotenství.Problem nastal v tom,že po vyřazení z Caru mi gynekolog odmítl předepisovat Fraxiparin ( prý není kompetentní osobou) a na hematologii mi ho napíšou jen do 15 tt.Naštěstí mi ho budou nadále předepisovat v Caru.. Jinou radu a zkušenosti nemám…Možná pak zkus radu směřovat do bezplatného poradenství na www.porodnice.cz.- porodnická poradna.Doporučuji mudr Kouckého,který je uznávaný porodník a pracuje v CARU. Jen na odpověď si chvíli počkáš,neb poradna nefunguje online.Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 12:39
@pedigka píše:
Máš toho za sebou hodně. Ještě mě napadá, zkusit Mojzisovku, jinak nevím.Přeji,ať se brzy zadari;-).

Dekuji mockrat, Mojzisovku take cvicim i lazne jsem absolvovala, chodim na mobilizaci kostrce, cviceni, psycholozka na dechove cviceni a mam dojem, ze jsem nejvic vyrovnana ze vsech kolem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dekuji mockrat za prispevek, moc si toho vazim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.19 12:50

@P4ja Dekuji, mobilizaci mam ted uz asi 4ty mesic a zatim jedine co se zmenilo je teda ze zmizelo spineni pred menstruaci, cykly tech 28-30DC, v podstate pravidelne, lutealka tak tech 13-14 dnu, jsem prej zarnym prikladem spravneho menstruacniho cyklu ale ne co se bolesti tyce, to skrabu zdi, omdlivam a zvracim. I pres velke davky progesteronu se menstruace posunula pouze o dva, tri dny a stejne dorazila, takze uz nevi uplne co se mnou. Ale mockrat dekuji za koment, vse pomuze! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
21091
19.2.19 12:54
@Anonymní píše:
@P4ja Dekuji, mobilizaci mam ted uz asi 4ty mesic a zatim jedine co se zmenilo je teda ze zmizelo spineni pred menstruaci, cykly tech 28-30DC, v podstate pravidelne, lutealka tak tech 13-14 dnu, jsem prej zarnym prikladem spravneho menstruacniho cyklu ale ne co se bolesti tyce, to skrabu zdi, omdlivam a zvracim. I pres velke davky progesteronu se menstruace posunula pouze o dva, tri dny a stejne dorazila, takze uz nevi uplne co se mnou. Ale mockrat dekuji za koment, vse pomuze! :potlesk:

Tak jedině hormonání joga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 13:01

@Qadra jo vidis, hematologii jsem zapomela napsat, tu mam v poradku, zadne mutace ale myslis, ze by mi mohli teda preventivne napsat Fraxiparin ikdyz na to nemam indikaci? Dekuji mockrat za radu, urcite se na nej obratim :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.19 13:03

@P4ja Dekuji, zkusim :)

• Citovat
  • Upravit
550
19.2.19 13:40
@Anonymní píše:
@Qadra jo vidis, hematologii jsem zapomela napsat, tu mam v poradku, zadne mutace ale myslis, ze by mi mohli teda preventivne napsat Fraxiparin ikdyz na to nemam indikaci? Dekuji mockrat za radu, urcite se na nej obratim :)
já k němu taky nemám indikaci.Jak jsem psala výše.Nebo se zkus objednat ( ale potřebuješ žádanku, kterou mi vystavila internistka) na trombo centrum.Mně tam nabírali krev na další vyšetření,neb v CARU udělali jen základní hemat.vyšetření.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.4.23 23:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam:, rovnou se otevrene „zeptam“. Snazime se pet let, prosli jsme si vsim uz snad, potraty, mimodelozak, biochemicke. Co se vysetreni tyce mame za sebou nasledovne: genetiku, imunologii, sono hsg, HP, diagnostickou laparku, podrobne imunologicke vysetreni za ucelem zjisteni NK bunek v delozni sliznici (zvysene NK bunky, nasazen Dexamed, NK bunky snizene na akceptovatelnou hodnotu), chodim pravidelne na fyzioterapii, jinak aktivne valim fitko, prochazky se psem, turistika o vikendu ale nebojte, spim minimalne 7 hodin denne :mrgreen:. IVF 2×, ditka po PGS. Vzdy pozitivni test ale bohuzel pak dorazi menstruace a vse je ztraceno. Holky, mate nektera podobnou zkusenost, mozna taky radu co bych jeste mohla doplnit za vysetreni? Ted urcite nektera napise „zvolni hlavu“ :) moc ani nemam cas na to ditko myslet - pouze v pripade kdyz jedu na nejake doporucene vysetreni :mrgreen: Dekuji za komentare a preji hezky, kooooonecne sluncem zality den :dance: :srdce: :dance: Cusajz

Ahoj, prosím tě, když jsi podstoupila vyšetření NK bb z děložní sliznice, jak pak lékaři zjistili, že ji máš po lécích v normě? Musela jsi na hsk dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí