Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Čičorečka super, díky moc
nás to teprve čeká teď na podzim a v gynemu jsem si vůbec nevšimla, že to také dělají, ale už jsem se proklikala. Pecka, fakt díky ![]()
Pokud je to ze zdravotních důvodů, tak ať zdarma je. Pokud je to z rozmaru matky, která se nechrání a pak na to doplácí životem nenarozené miminko, tak to bych ještě zdražila.
Ja bych zavedla pro nektere antikoncepci zadarmo. Treba socialne slabe zeny si nemuzou dovolit koupit prasky za xx stovek a pak to tak dopada..
@Ketris Jako promin, baleni ha na 3 mesice stoji 399, to je 133kc za mesic, tedy cca hodina a pul i te nejpodradnejsi prace…
@j.a.n.i1 píše:
@Ketris Jako promin, baleni ha na 3 mesice stoji 399, to je 133kc za mesic, tedy cca hodina a pul i te nejpodradnejsi prace…
Cigára jsou drazsi
… Kolik z nich si radši koupi flašku, nebo krabku a děckam nedá pořádně najíst?
@Bídžej není vůbec zač
MUDr. Bittner, jestli to chceš přesněji ![]()
@NinaU. píše:
@Králičice
Jojo, dáme jim zadarmo všechno, jen ať se nemusí snažit
Nejspíš by to vyšlo levněji, než 220 000 za RP a další přídavky, úlevy a davky
…
@Pidulka1991 píše:
Nejspíš by to vyšlo levněji, než 220 000 za RP a další přídavky, úlevy a davky…
Ti nevim, jestli by to za ty 3 roky nebylo za vic…
@Pidulka1991 píše:
Nejspíš by to vyšlo levněji, než 220 000 za RP a další přídavky, úlevy a davky…
Nebo nechtene, odlozene deti v ustavech.
@Kelsey píše:
Ne. To by nekdo pouzival potrat misto antikoncepce.
Mi se libilo v UK, ze je antikoncepce zdarma. To bych uvitala i zde. Nevim, jestli to maji stale zdarma. Je to 15 let zpet, kdyz jsem tam byla.
Ano je, HA je zdarma pro všechny. Za což jim hodně tleskám. Hodně mých kamarádek v ČR na HA prostě peníze nemělo, tak riskovaly. Moje HA třeba stála asi litr před hoooodne lety a jako studenta mě to finančně hodně drtilo.
@Lalelale
A HA je jediná možnost ochrany? To snad ne. Tak se chráním jinak. Ale obvykle se HA pořizuje za cca 200-250 korun měsíčně. A většina těch sociálně slabých toto dává za mnohem zbytecnejsi věci. Upřímně nechápu proč by se jim furt mělo něco dávat zadarmo.
@NinaU. Nepochopilas, cti znovu. Antikoncepce v UK fakt není zdarma jen pro sociální případy, kterým „by se furt mělo něco dávat“ ![]()
@Lalelale
Ano, reagovala jsem na dva příspěvky naráz. Moje chyba.
Nicméně nevidím důvod proč by se měla plně hradit zrovna HA, když plno potrebnejsich léků se musí doplácet.
@Lalelale píše:
Ano je, HA je zdarma pro všechny. Za což jim hodně tleskám. Hodně mých kamarádek v ČR na HA prostě peníze nemělo, tak riskovaly. Moje HA třeba stála asi litr před hoooodne lety a jako studenta mě to finančně hodně drtilo.
Ja bych prave taky dala zdarma antikoncepci, aby ubylo vymluv, ze selhala atd., ho.no selhala, neberou ji.