Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bych radši dělala vasektomie zdarma a pro některý jedince povinně ![]()
@Janli píše:
To bych radši dělala vasektomie zdarma a pro některý jedince povinně
Souhlas, pokud už proplácet ze zdravotní pojištění nějakou antikoncepci, tak tuhle, plus podvázání vaječníků.
Nejsem pro. Ve většině případu, kdy ženská chce jít na potrat je proste ignorace toho, ze se da poceti zabránit jinak a spoléhají na to, ze to nedopadne. Je správně, ze se za to platí.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mozna trochu kontroverzni tema, ale zajimalo by me, jestli byste byly pro ci proti, aby potrat byl pro vsechny zdarma. Zda-li by to dle vas pomohlo, nebo spis uskodilo. Ziju v zemi, kde je potrat zdarma pro kazdou zenu, co se pro nej rozhodne. Premyslim, jestli je to ku prospechu veci, nebo ne
Dle mě by neměl být zdarma. Je plno možností antikoncepce a pár ženských by to v případě, že by byl zákrok zdarma braly jako způsob antikoncepce a to není dobré.
Nesouhlasím s tím, aby byly všechny interrupce zdarma. Ty, které jsou prováděny kvůli ohrožení života matky, z důvodu VVV nebo selhání tělíska už zdarma jsou. Ty ostatní nejsou nutné, tak je spoluúčast pacienta vhodná. Navíc si dovedu představit, že to budou některé méně podnětné ženy používat jako antikoncepci a pak jim ještě všichni zaplatíme léčbu následků opakovaných interrupcí.
@Anonymní píše:
@pikola je to dulezity pro diskuzi?
Tak mě by to zajímalo
@pikola je to anglie a myslim, ze i antikoncepce je zdarma ale to nemam na 100% overene
@Janli píše:
To bych radši dělala vasektomie zdarma a pro některý jedince povinně
Přesně. Já bych tak brala sterilizaci zadarmo. Se na ni chystám a žádná levná záležitost to není. ![]()
V ČR ne. V jiné zemi, kde je potřeba snížit porodnost, možná ano.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mozna trochu kontroverzni tema, ale zajimalo by me, jestli byste byly pro ci proti, aby potrat byl pro vsechny zdarma. Zda-li by to dle vas pomohlo, nebo spis uskodilo. Ziju v zemi, kde je potrat zdarma pro kazdou zenu, co se pro nej rozhodne. Premyslim, jestli je to ku prospechu veci, nebo ne
rozhodně ne, to u by antikoncepci skoro nikdo neřešil. když chci něco na přání musím si to zaplatit ![]()
Nevidím důvod. Sama hormony brát nechci, proto mám na pět let nehormonalni tělíska za 1000, to si myslím může dovolit každá ![]()