Potraviny na pranýři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
24.7.12 22:39

Proč se to jmenuje potraviny na pranýři, když na pranýř patří výrobci a obchodníci? :cert:
Kdyby se vinaři a pivaři věšeli za doslazování svých moků, jak to dřív bylo běžné a majitelé obchodů by za nekvalitní, zkažené potraviny byli veřejně zbičování, to bychom viděly, jak by bylo najednou v obchodech kvalitního zboží.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
24.7.12 22:46

@Amber_1977 :potlesk: :potlesk: :potlesk: takhle bych to taky brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.12 00:01

Nepřijde mi ani, tak smutné to, že vaše vajíčka nebyla dost čistá, jako spíš to, že tato stránka označuje výrobce za viníky. Pokud má třeba zelenina či ovoce plíseň nebo je nahnilá, může za to údajně výrobce. A přitom je to tak na 99% chyba obchodních řetězců. Nechávají si posílat produkty za minimální cenu s nejvyšší kvalitou, a pak to nechají ležet na skladě, protože to předchozí zboží nakonec neprodali a přece to nevyhodí. Zelenina se před výdejem obchodům musí přebírat, protože pokud není nákupčí spokojen, vše se vrací zpět dodavateli. Často se pohybuji v prostředí výrobců a můžete si být jisti, že to tak bohužel opravdu je. Zelenina se musí přebírat, protože pokud není nákupčí spokojen, vše se vrací zpět dodavateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.12 12:51

@Catheriny Jen blázen by si myslel, že vše je chyba výrobce. V první řadě za vše může obchodník - i když jde o chybu výrobce. Má si zboží překontrolovat, případně reklamovat, případně zkažené zboží vůbec nenakupuovat. Prodejce má primární zodpovědnost za to, co prodává. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.14 20:50

@V2T6M5J9 - tak já chodím do Chodury přímo kamenného obchodu a nikdy jsem tedy nic takového, co popisuješ nezaznamenala. Voda v sunce? To slyším od Chodury poprvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí