Potřebuji rychle zhubnout - nějaké tipy, jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21783
14.7.26 12:39

Já bych si prostě koupila nové šaty 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
14.7.26 12:41
@nozu píše: Více

Nemá za co, všechno projedla o dovolené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.7.26 12:42
@Diagnoza2 píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
14.7.26 13:48

Přestaň blbnout, v těch vedrech bych u drobné a štíhlé postavy nic nepřeháněla. Přerušovaný půst ano, nejez pod bazální metabolismus, hodně pij a doplň elektrolyty.

Hlavně žádné bejkarny, at nekde nezkolabuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
14.7.26 16:44

GAPS dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
14.7.26 19:03

Je horko, budeš možná i zavodněná. Zkus nějaký bylinky na odvodnění. Taky keto by mohlo pomoci rychlejších výsledků, ale pozor na jojo efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
15.7.26 04:02

Tak základem bylo necpat do sebe na dovolené všechno, co vám přišlo pod ruku, když jste věděla, že hned po ní se potřebujete vejít do těch jedněch šatů… Tuku jste moc nenabrala, ale vody spoustu. Můžete zkusit jíst ty zbývající dny hlavně bílkoviny a pít hodně vody. Někdy se ta voda pustí hodně rychle. Ale někdy taky ne… Suma sumárum, koupila bych raději nové šaty, než bych na sobě páchala nějaké drastické omezování jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.7.26 04:14

To si myslím že 6 kilo za 11 dní úplně s přehledem, já dám 3 kila nahoru za prodloužený víkend když jím jak prase jak nic..a že to nemůže být tuk? to nevím ale je to jedno cítíte tu oplacanost všude, velké břicho, stehna, sotva dopnu kalhoty.. jsem si jistá že jídlem se dá za měsíc vyžrat nahoru takových 15 i víc kilo jak nic.. mám kolem 55 kg a na 60 to dokážu dát opravdu za týden obžerstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 09:03

@Vanilkaaa přesně tak, taky si myslím že se to dá vyžrat jak nic a ano cítím to všude a hlavně vidím🤣 a jak to pak shazujete? jíte zas normálně nebo se nějak omezujete?

• Citovat
  • Upravit
416
15.7.26 11:30
@Vanilkaaa píše: Více

Tuk se skutecne neuklada tak rychle, abys dala za vikend nahoru 3kg TUKU. Ano, oplacanost vsude, ale predevsim je to zadrzena voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.7.26 11:52

Nooo, asi dostanu vynadáno, ale zkusila bych jablečnou dietu.Je to tři dny. Koupit 3 kila jablek, nejlépe těch zelených a každý den sníst kilo. Nic jiného, pít neslazené věci i kávu bez cukru, kldně s mlíkem. Každý den má být úbytek kilo, U mne to funguje. To kilo jablek mne fakt zaplácne a nemám hlad. Je to ale jen na ty tři dny, vlastně je to takový odlehčovací režim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
15.7.26 11:55
@Ingrid píše: Více

Tak to jsi dobra, ja bych zdechla. Jak dlouho ti ty 3kg dole vydrzi, az zacnes zase jist normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
15.7.26 12:04

To se stává, když se vybočí v zajetém režimu. Švagrová od nás taky odjížděla po 11 dnech, že má +5 kilo. To nevařím vůbec nezdravě. Ráno chodila běhat. Ale větší porce, než si dává běžně, zmrzlina za zmrzlinou, nějaké slané nesmysly u karet. K tomu tekutý míchaný doping. Grilování. Ledové kávičky na výletech. A je to hned.
Nedělej žádné extrémní experimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková