Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Eva2610 píše: Více
A za týden bude další článek výdaje a náklady na děti. Viz další dnešní založena diskuze anonymem
https://www.emimino.cz/…ekdy-568171/
@Anonymní píše: Více
tak že jsi do té disluze také sama přispěla a zúčastnila se jí, že?
když už jsi ji založila…vymlouvat nám to opravdu nemusíš.
@Keyllah píše: Více
Nechápu? Bavíme se o této diskuzi? Ano, tu jsem založila a zúčastnila se jí. Druhou diskuzi jsem nezaložila.
@Menton píše: Více
Co? To jako směrnici i na darek? Skola není firma.
@Menton píše: VíceŘíkat plkům na médiu články, to je trochu přestřel
@MaryTenEyc píše: Více
Státní školy jsou součástí veřejné správy a tím spíš by měly být takovéto otázky upraveny.
@MaryTenEyc píše: Více
a pak bude učitelka během předávání vysvědčení zkoumat, zda kytka kterou dostane náhodou nepřesáhne 200Kč, jinak by ji musela odmítnout
nebo lépe, dítka ji rovnou mohou předávat účtenky z květinářství a v případě kytiček ze zahrádky bude muset stačit dobropis
Raději dva smajlíky, aby to bylo jasné
![]()
@Keyllah Dostala jsem od rodičů svých páťáků třicetilitrovou sklenici na víno. Vyhověla by směrnici jako drobný dárek nebo by ji směrnice vyhodnotila jako kus nábytku? ![]()
@hanka.br. píše: Více
A co s takovou blbosti budeš dělat? To mi zní jako pracholap k ničemu.
vše by se odvíjelo od odborného vyjádření k ceně ![]()
Moje první myšlenka byla, že 30K je fakt strašně moc za sklenici a kde to koupili😂
Chci vidět fotku😂
Vůbec nevíš, co mluvíš. Je to překrásná dekorace.
Takže pracholap, ale někdo si na to potrpí. Hlavně, že jste se shodli s rodiči, že zrovna tohle tě potěší a nebudeš takový dar považovat za kýč k nevyužití.
Já to takhle nepitvám - pracholap, kýč, shodli, neshodli. Ty lidi mi chtěli udělat radost, bylo to originální a já to beru. Chápu, že se to snažíš shodit, ale to je jenom tvůj boj. Přej a bude ti přáno.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.