Poukaz do lázní pro učitelku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25122
8.7.26 07:36

@hanka.br. :srdce: moc hezké, mám stále přebytky kamínků a mušlí, úplně to tam vidím… Mám jednu velkou skleněnou nádobu, kde přežívaji i kaktusy👍🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.7.26 08:17
@Lucy75 píše: Více

Děkuju Myslím, že dárek od rodičů a dětí by bylo i neuctivé nepřijmout. A já jsem ráda, že se nikdo nesnaží nám vzít tuhle chvíli, kdy rodiče svým poděkováním dávají najevo, že si jsou dobře vědomi toho, co děláme a a znamenáme pro jejich děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 10:17
@Qwinett píše: Více

Neporozuměla jsi.
Ale když už to píšeš, pak přej i těm matkám, nejen kantorum :lol:

Mým benefitem je svoboda, kterou si ovšem musím draze zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.7.26 12:33
@adresa píše: Více

Já přeji a proto mĕ udivuje, že v dnešní dobĕ nĕkdo řeší pohoštĕní za 100kč pro nĕjakého pedagoga. Moje dcera dostala k narozeninám od učitelky přívĕsek jiné dĕti také bĕhem roku dostanou drobnost k narozkám. Učitelka upekla na Vánoce dĕtem vánočku a cukroví…to vám také přijde, že dĕti uplácí? U syna je učitel v 9.třídĕ pozval na zmrzku…a ne nebylo to z třídního fondu, ale z jeho kapsy…tudíž nám nepřijde divné nĕkomu nĕco koupit, přispĕt ard. Naopak učím dĕti slušnosti a vstřícnosti. Moje dĕti mají radost když můžou nĕkoho obdarovat nebo přispĕt a k tomu je i vedu. Nevedu je k samožetství, sobectví a lakotĕ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 12:36

@Qwinett opět, neporozuměla jsi. Ale už se mi to nechce všechno znovu opakovat, vysvětlovat svůj postoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11571
8.7.26 18:08
@Qwinett píše: Více

A myslíš, že té učitelce tu vánočku a cukroví někdo nařídil? Asi ne, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
8.7.26 23:10
@jita22 píše: Více

Stejně, jako žádnému studentovi nikdo nenařídil nosit občerstvení? 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:35
@cverunka píše: Více

Ne, tedy aspoň věřím, že ne, ale je to obecně očekáváno.
A nezlobte se, ale zase vnesu ty peníze. Učitelka bere plat a rozhodne se, že dá dětem dárek. Nikdo to od ní neočekává. Od těch studentů bez vládního příjmu se to očekává, počítá se s tím a kdo se neúčastní, bývá za černou ovci. A to je špatně.
Kdysi jsem učila mrňata angličtinu, kupovsla jsem jim „motivační“ :) sladkosti a drobnosti, nikdo to nečekal a děti byly nadšené. Děti mi malovaly obrázky, přáníčka.
Byla by mi hanba, kdyby mi rodiče začali chystat občerstvení, drželi služby kdo donese chlebíčky, koláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
8.7.26 23:42
@adresa píše: Více

a ty, když jsi maturovala, tak jste zkoušejícím nekupovali občerstvení?
jak už jsem psala, tento zvyk je běžný od roku 1975, zřejmě i déle, to nevím, nikdo z těch zkoušejících to studentům neporoučí, prostě je zvykem, že studenti koupí občerstvení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33670
8.7.26 23:46
@stinga píše: Více

Ne, u nás občerstvení komisi zajišťoval gympl. Co přesně, to už nevím.
My se starali jen jak přežit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin