Použité vložky a tampóny

Anonymní
20.4.16 13:28

Použité vložky a tampony

Ahoj, mám hodně intimní dotaz a stydím se, omlouvám se za anonym :oops: ale zajímalo by mě, jak to děláte, když máte menstruaci a jste někde na návštěvě na pár dní. Jsme pozvaný na tento víkend s manželem k jeho kolegovi na chalupu, moc se s nimi neznám, viděla jsem je jen jednou a zrovna mám dostat menstruaci (HA neberu, abych si ji oddálila)a je mi to hrozně blbý, nevím jak to dělat s tamponama a vložkama. Doma normálně vložky vyhazuji do popelnice a tampony splachuji do WC, ale u nich je mi to blbé :oops: Nevím jak to mají s odpadem, abych jim na chalupě neucpala odpad nebo něco.
Co byste dělaly vy?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za blbé téma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
20.4.16 13:30

Nic, zabalila do novin, sáčku…a vyhodila do odpodu, rozhodně ne do záchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
20.4.16 13:31

Vem si zásobu novin a vyhoď do koše, neřeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
20.4.16 13:33

Tampony nepatri do zachodu!!! Vozim sebou samostatne balene vlozky a z pouzite udelam balicek co hodim do kose na tampony mam nastrihane stare noviny a delam to stejne. Urcite budete mit nekde pokoj, tak igelitovy sacek a do nej a potom potaji vyhodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
20.4.16 13:34

Pro tyto případy jsou ideální katalogy různých zásilkových firem, jeden výtisk nechat za mísou nebo brát sebou, odtrhnout stránku a zabalit a vyhodit do koše (zeptej se hostitelky, kde je koš, že potřebuješ vyhodit hygienické potřeby, každá ženská to pochopí). A doma přestaň splachovat tampóny do záchodu, rozhodně tam nemají co dělat, vše se vyhazuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
20.4.16 13:35

Novin? To fakt ještě někdo dělá balit to do novin??? To jsem byla od mamky naučena v době, kdy jsem měla první menstruaci - před 30 lety :mrgreen:

Ale souhlas, nic bych neházela do záchodu (teda já ani doma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.4.16 13:37

Kup si kalíšek a neřeš to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
20.4.16 13:38

Docela se divím, že někoho napadne vyhazovat tampony do záchodu… :zed: :zed: :roll: :roll:
Jinak dělám to tak, že normálně tampon, zabalím buď do toaleťáku, nebo do novin a vyhodím. Ale rozhodně to nesplachuju do záchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.4.16 13:39

Já jsem to vyřešila pořízením kalíšku :mrgreen:

ale než jsem ho měla, tak já jsem sebou nosila sáčky na psí exkrementy. Do těch jsem to zabalila, a nevadilo mi to strčit třeba i do kapsy, když jsem to chtěla vyhodit nenápadně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
20.4.16 13:39

Normálně se zeptej paní domu. To je přece normální situace a není proč se stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.4.16 13:41
@histep píše:
Novin? To fakt ještě někdo dělá balit to do novin??? To jsem byla od mamky naučena v době, kdy jsem měla první menstruaci - před 30 lety :mrgreen:Ale souhlas, nic bych neházela do záchodu (teda já ani doma).
:roll: a co je s novinama z problém? vadí to něčemu? je to staromodní? hloupé? to spíš takový komentář
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417

Nechala bych si v pokoji nějaký sáček, do kterého bych vždycky dala důkladně zabalenou vložku/tampon a když půjdete ven, tak to vem do kabelky a vyhoď někde mimo chalupu - restaurace, veřejný koš. A určitě neházej tampony do záchodu, ani doma 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
@Anonymní píše:
Ahoj, mám hodně intimní dotaz a stydím se, omlouvám se za anonym :oops: ale zajímalo by mě, jak to děláte, když máte menstruaci a jste někde na návštěvě na pár dní. Jsme pozvaný na tento víkend s manželem k jeho kolegovi na chalupu, moc se s nimi neznám, viděla jsem je jen jednou a zrovna mám dostat menstruaci (HA neberu, abych si ji oddálila)a je mi to hrozně blbý, nevím jak to dělat s tamponama a vložkama. Doma normálně vložky vyhazuji do popelnice a tampony splachuji do WC, ale u nich je mi to blbé :oops: Nevím jak to mají s odpadem, abych jim na chalupě neucpala odpad nebo něco.
Co byste dělaly vy?
Děkuji za odpovědi a omlouvám se za blbé téma :oops:

Zabal to třeba do papírového kapesníku a vyhoď, tak nikdo nepozná, co to je. Ale proboha, neházej tampony do záchoda, tohle udělat u nás, tak si do těch trubek pro to vlezeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.4.16 13:42

Tak do odpadu rozhodně nikdy a nikde. Na Velikonoce jsme byli u příbuzných, taky jsem to zrovna měla a bylo mi to hloupé, takže jsem měla v kapse vždy sáček, zabalila to do něj, strčila do kapsy a pak zakamuflovala - zabalila do použité plíny, nebo do obalu od sušenky a podobně a hodila normálně do koše. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.4.16 13:43
@histep píše:
Novin? To fakt ještě někdo dělá balit to do novin??? To jsem byla od mamky naučena v době, kdy jsem měla první menstruaci - před 30 lety :mrgreen:Ale souhlas, nic bych neházela do záchodu (teda já ani doma).

No a? Doma máme na wc neustále nějaké letáky, takže taky občas balím do nich. Toaletní papír se hned propije (bavíme-li se o tamponech). A občas ještě zahlédnu noviny i na veřejných toaletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová