Pozitivně o tchýních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
20.1.18 18:15

Máme mezi sebou 1.500 km a jazykovou bariéru, co víc si přát :mrgreen: :mrgreen: To byl vtip, samozřejmě. Je to milá paní a vím, že nám fandí. Mrzí mě, že je tak daleko a hlavně že až budou děti, moc často se neuvidí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.1.18 18:20

Ja mam uplne bajecnou tchyni. Moc si rozumime, i svagrovou mam strasne fajn ;) do niceho nam nekecaji, pomahaji, casto si volame a navstevujeme se. Tchyne je skvela - hodna, rozdala by se, ma me rada, zastava se me pred manzelem (i kdyz o tom nevim). Mimco ted cekame, tak uvidime. Nemluvi do vychovy ani sve dceri, predpokladam nebude ani mne ;) mam ji moc rada, ja si nemam absolutne na co stezovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.1.18 18:20
@Russet píše:
Té teorii nevěřím. Nikdo v naší rodině se tak nechová.

Já zase na tu teorii spoléhám. Moje hodná tchýně už má vnoučata od dcer a my teď čekáme mimčo v březnu, tak doufám, že už to z její strany bude takové volnější, když to bude od syna :lol: Ale nikdy jsme neměly spolu problém vyjít, hrozně mi pomohla např. se svatbou, pomohla mi po smrti dcerky, teď když jsem v nemocnici, tak mi pere, navštěvuje… jsem jí za hodně věcí vděčná. I kdyby se po porodu nedejbože „zkazila“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.1.18 18:24
@Kelliee píše:
Já zase na tu teorii spoléhám. Moje hodná tchýně už má vnoučata od dcer a my teď čekáme mimčo v březnu, tak doufám, že už to z její strany bude takové volnější, když to bude od syna :lol: Ale nikdy jsme neměly spolu problém vyjít, hrozně mi pomohla např. se svatbou, pomohla mi po smrti dcerky, teď když jsem v nemocnici, tak mi pere, navštěvuje… jsem jí za hodně věcí vděčná. I kdyby se po porodu nedejbože „zkazila“ :)
:,( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
20.1.18 18:25

Také mám bezvadnou tchýni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
20.1.18 18:28

Měla jsem úžasnou tchýňku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
20.1.18 18:34

Já mela taky super tchýni. Vždycky mě povzbuzovala, ví, že tchán a můj „zatím“ manžel jsou stejně povahy a není to s nima jednoduchý… Párkrát jsem ji i řekla, že jestli mě její syn nepřestane urážet, ponižovat a vyhrožovat, rozvedu se… No a když se dozvěděla, že jsem podala žádost o rozvod, úplně otočila, jela za moji rodinou aby jim řekla, že mě špatně vychovali, že jsem hloupá a pitomá a skončím s opilcem… Úplně zapomněla na to, že mě její synek psychicky týral a vyhrozoval ujmou na zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
20.1.18 18:39

Mám skvělou bývalou skorotchyni a tchána..dite hlídají ochotně a pomuzou, co potřebují…
Mám s nimi lepší vztah než s rodici

• Citovat
  • Upravit
7209
20.1.18 18:39

Já mám blbou tchýni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.18 18:57

Hlásím se do klubu spokojených chovatelů tchyně a tchána :mrgreen:
Vídám je oba častěji než manžel, každý rok je beru sebou na dovolenou na 2-3 týdny (manžel za námi dojizdi na víkendy). Jsou fajn, pokecame, postarají se a zabaví dítě, neodmlouvaji, sní co navarim, nebrblou… takže u mě dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.1.18 18:59

Já na tu svou nemůžu říct jediné špatné slovo.. Od začátku, co jsme s přítelem spolu, se ke mě vždycky chovala moc hezky, strašně nám pomáhá.. Takže to jak každý svou tchyni nesnáší, tak to jde opravdu mimo mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
20.1.18 19:03

Ja mam skvelou tchyni :palec: je o 14let starsi nez ja :mrgreen: a je moc hodna, ma me rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.1.18 19:26

Jsem 11 let vdaná, s manželem jsme spolu celkem 16 let. Když mě tchýně viděla poprvé, objala mě a řekla „Vítám tě“. :-) Je nesmírně hodná, nikdy se nám do ničeho nepletla (ve smyslu řešení důležitých životních situací). Vždycky jsme u ní vítáni. Dcera ji miluje. Moje tchýně má milost v povaze, je navíc i klidná a rozvážná, můj manžel je horká hlava, tak ho často krotí, bývá na mé straně. :-) Myslí na nás všechny hodně, na nás i na švagra s rodinou - vždycky říká, jak se za nás každý večer modlí, ať jsme všichni zdraví. Pro někoho asi blbost, ale od ní je to opravdu upřímné. Je to nesmírně pokorný, čistý a dobrý člověk.
Tchán už nežije, zemřel ve stejném roce, kdy my jsme se brali. Byl to skvělý člověk, měla jsem ho moc ráda a často na něj vzpomínám, dcera by ho milovala - byla s ním velká sranda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caa
45
20.1.18 19:31

Ja si také nemohu stěžovat, vycházím s ní lépe než s vlastní matkou (s mužem jsem 10 let, 5 let manželé, děti 23 měs a 2 měs). Máme stejný vkus a do ničeho nám nemluví. Uvidíme, až budou děti větší. Zatím respektuje, když si něco nepřejeme a mi zas občas přimhouříme oko, když zazlobí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
20.1.18 19:42

@ellie94 Ty vlastně nevíš, co chceš, na tchýně se všeobecně nadává „právem“?! Tak koukej
na příspěvky odpovědět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová