Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
testuj každý den, tenhle vypadá skoro jako pozitivní dle fota. Až začne zase slábnout, tak je ovu
@RencaVlkova píše:
testuj každý den, tenhle vypadá skoro jako pozitivní dle fota. Až začne zase slábnout, tak je ovu
Ano testují , tady je ještě foto včera/dnes… ![]()
@RencaVlkova píše:
sílí, tak ted uz jen číhat
Takže když s začne čárka vytracet tak mám ovu ? Myslela jsem ze když je čárka nejsilnější ?
@Anonymní píše:
Takže když s začne čárka vytracet tak mám ovu ? Myslela jsem ze když je čárka nejsilnější ?
Když je čárka nejsilnější tak ovulace proběhne do 36hodin. K tomu testu není návod? ![]()
@lachtanice86 píše:
Když je čárka nejsilnější tak ovulace proběhne do 36hodin. K tomu testu není návod?
Ano je
už čtu pardon
![]()
Podle testu bych teda měla mít teď ovulaci .?
@Anonymní píše:
Ano jeuž čtu pardon
![]()
Podle testu bych teda měla mít teď ovulaci .?
ano
podle fotky muže mi někdo říct, zda jsem těhotná, bolí mne prsa,bolí mne pod bříško ale mám před půl rokem prodělanou operaci cysta na vaječníku a prokázaná endometrióza,poradíte někdo můj lékař má dovolenou a nevím kam jít když nejsem objednána tak mne asi do nemocnice nevezmou že jen tak na bolest.mám hnědý výtok a bolí břicho jako při menstruaci bojím se aby to nebyla opet cysta anebo mimoděložní. ![]()
@Anonymní píše:
Myslite, ze včera probehla ovulace?
Já tam ani jeden pozitivní nevidím 🤷♀️ Testovací čárka musí být stejně silná nebo silnější než kontrolní.
Mohl by mi někdo poradit? Jsem 6dc a zkusila jsem si udělat ovu test, je tam nějaký náznak, ale nevím jestli je to jen rysečka kde má být čárka, nebo by to mohl být zacatek, kdy čárka začne sílit, dekuju za pomoc
a na fotce to půjde možná špatne vidět ![]()
@Biton to jsi mě potěšila, ze to nevidím jen já, snad bude silnější ![]()
Oživuji diskusi s radou je včera jsem dělala ovu test čárka slabá dnes v 13
a 18h ty pod uz mají dvě čárky jsou pozitivní nebo budou teprve zítra? děkuji za rady ![]()
Holky, příkladám foto, dle gyne a ovulometrii jsem měla mít ovulaci teď o víkendu +pondělí ( v pátek folikul 19,1mm) včera jsem dělala test a byl slabší než dnes, vím ze to asi není 100% ale mohu to považovat za pozitivní??? Nebo ovu bude až zítra třeba? Je to mé první testování tak se omlouvam za nezalost a z odpovědi děkuji.