Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte
Je tento ovulacny test pozitívny?
Mam 6dni po menštruácii co je divne lebo normálne mávam ovulaciu v strede cyklu
Cyklus mam 28
@Erika137 je, ale pokud máý MS třeba 6 dní, teď jsi 6 tý den po, tak zo odpovídá. Ovulace je za 24-36 hodin, takže krásný 14 den cyklu ( odhadem).
@Liška2014 no ms bola 6 dní
Ale vždy bola ovulácia v strede cyklu ale dnes sa boli podbrusko preto som si spravila, to ešte dávam lepšie foto
@Erika137 no krásáása
ovulace nemusí být na den přesně přeci ![]()
Takže zítra bych počítala, že budeš ovulovat.
@Liška2014 tak to je prekvapenie stále sa spolieham na ovuláciu v strede cyklu a aha 😊
Holky a řekli jste to partnerům hned jak jste vyšli z koupelny
nebo čekáte než mu to řeknete? My se teď o tom doma bavili a manžel chce abych testovala až na výročí, což je až další úterý a to já určitě nevydržím
tak přemýšlím, že bych zkusila testovat už dřív 10dpo mám ve čtvrtek a pokud se povede tak na výročí nachystala nějaký překvapení. Taky bych chtěla být tak trpělivá jak ti chlapi
ale oni to tak neprožívají no…omlouvám se omylem jsem to vložila do jiné diskuze než jsem chtěla ![]()
@Ardilera netestujte tak skoro, môže tam byt duch budete sa tešiť a aj tak môže prísť ms… Počkala by som na 14dpo
@Liška2014 super
Tak sexik mat dnes, zajtra a pozajtra ale vlastne mi sme taky že máme pravidelne tak uvidíme ![]()
@Liška2014 dobrý deň
No celú noc som nespala co som cítila podbrusko a kríze aj dnes ešte cítim a test uz negatívny takže ovulka prebehla včera alebo vnoci
Ahojte
Tak vám posielam foto 8den po silné pozitívnom ovulacnom teste co môžte vidieť hore
Foto ružový ovulacny
Ahojte ja som mala včera a dnes pozitivny test. Myslíte ze zajtra by mohla být ovulacia? Tu su fotky.