Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sunshinegirl píše:
@martina.se Pozor, svlíkám se. Nehrabej na mne, nebo ti tady exloduju a zasviním ti celej pokoj
no to ne, on upřede krásnou pavučinu, na kterou sebou mrskne.. kdyby tam měl tou dobou např saranče, tak je to většinou průšvih a je po něm.. i když se blbě svlékne.. on fakt doslova pukne a je po něm.. vyteče..
@martina.se Blééééééééééé, takovej vyteklej pavouk, to je lahůdka. Se nemá svlíkat, ne? Nebo potřebuje na léto shodit hubertus a brusle a hodit se do bikin?
@sunshinegirl píše:
@martina.se Blééééééééééé, takovej vyteklej pavouk, to je lahůdka. Se nemá svlíkat, ne? Nebo potřebuje na léto shodit hubertus a brusle a hodit se do bikin?
@martina.se Jo ták, voni mu loňské bikiny už jsou malé, tak potřebuje jiné. A ještě ke všemu ty loňské s puntíky vyšly z módy a teď je v módě proužek. To chápu. Taky už chápu, proč s sebou nosí tolik zavazadel. ![]()
@martina.se píše:
zápřadnice jedovatá. Dostala se k nám z francie
tak toho jsem jednou měla zakuklenýho na kaki ![]()
Nic, taky balím kufry, jdu na garančku s podvozkem. Pozdravuj pavouky a ať si kupují bikiny jednobarevné, pak to budou mít celkem bez problémů @martina.se
@sunshinegirl píše:
@martina.se Jo ták, voni mu loňské bikiny už jsou malé, tak potřebuje jiné. A ještě ke všemu ty loňské s puntíky vyšly z módy a teď je v módě proužek. To chápu. Taky už chápu, proč s sebou nosí tolik zavazadel.
no jasný.. přeci nebude všechny sezóny v jednom ![]()
@iiiv píše:
tak toho jsem jednou měla zakuklenýho na kaki
na čem? ![]()
@sunshinegirl ne, jen jsem ho rozmandlovala nožem a kaki snědla ![]()
@juliettee píše:
Nadpis může znít možná trošku vtipně, ale chtěla bych Vás jen upozornit…Na fb sdílela jedna slečna fotku banánů, kde byli uhnízděny vajíčka nejjedovatějšího pavouka, Palovčíka brazilského. Tyhle banány slečna prý koupila v Lidlu v Rosicích u Brna. Tak si holky dávejte prosím pozor, kdo ví kolik banánu může být napadeno a nemusí to být jen v okolí Brna, snad mezi banány nebyli rodiče těchto pavoučků. Prostě pozor na banány, ať už je kupujete kdekoliv
Zároveň bych se chtěla zeptat, přivezli jste si někdy s ovocem nebo zeleninou domů nějaké „milé“ překvapení?Mě se naštěstí nikdy nic takového nestalo.
Taky jsem na podobný ukaz už měla štěstí. Jak jsem loni na podzim dělala v kuchyni ve školce/škole, taky nám tam přišla bedna ve které bylo přesně pavučina a v ni cosi takového.
No nikdo si s toho nic nedělal, že hod to do popelnice a je.
@Kelsey píše:
Taky jsem na podobný ukaz už měla štěstí. Jak jsem loni na podzim dělala v kuchyni ve školce/škole, taky nám tam přišla bedna ve které bylo přesně pavučina a v ni cosi takového.
No nikdo si s toho nic nedělal, že hod to do popelnice a je.
bych se zbláznila něco takovýho vidět
![]()
@juliettee píše:
bych se zbláznila něco takovýho vidět![]()
Sak neboj, mě se taky stáhla pr.do strachy.
Protože vytahuju, vytahuju postupně banány, chystám, okrajuju stopky a pak fuj tu je pavučina.
Pak už jsem jen tak bez podívání se jestli je čistý ruku do krabice nedala.