Pozor při nákupu nápojů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
31.8.15 12:20
@pukacu píše:
Tak to je síla. :-D ale na druhou stranu, když může u nás v obchodě ujídat pan vedoucí slunečnicová semínka z chleba… :-D

No ale ten je loupe aspoň prstama ne? tohla stvoření to fakt okusovalo hubou, celou kolem dokola :poblion: celé ty okraje, bohužel na pohled to vidět nebylo a vzhledem k tomu, že jsem měla sebou děti a v obchodě byla „tma“, tak jsem radši držela ústa a šla pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.8.15 12:22
@roksy25 píše:
A to jsi zjistila až teď, že jistá sorta lidí ochutnává v obchodě? Já to viděla už v dětství, když byl u nás první supermarket, natrhané a načaté pytlíky, otevřené nápoje a jiné láhůdky. Dávám si pozor na to, co kupuji už teď..A to nejen u nápojů, některým dámám není proti srsti propíchnout vákuovaný obal u masa, kouknout nebo rýpnout do másla, jestli je ok, takže já od jisté doby, koukám na vše, co kupuji..Jinak za mě hnus, takové to praktiky :poblion:Příspěvek upraven 31.08.15 v 12:19

No prosím tě, co se ti na tom nelíbí? To už tu bylo diskuzí, kdo to nechápe, tak je úúplně blbeeej, to nevíš? to je přeci naprosto normální :cert: pak nemaj haranti takových matek ožírat pečivo, upíjet z nápojů a pod. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.15 12:23
@Krrysa píše:
@radkka no nevím, blíž jsem to nezkoumala… nějaká babča tam na ní : kde máš maminku a mladá zdrhla :mrgreen:

:mrgreen: Asi už byla naučená. Mně to teď připomnělo, že u mamky ve městě udělali nové fontány (voda tryskající ze země) a rodiny z místního „ghetta“ se tam chodí pravidelně koupat (navzdory obří ceduli zakazující toto využívání) a pak psali sprosté dopisy na město, že se jim děti drbou, že je to určitě z toho :mrgreen:
Tak teď koukám, že chodí i vyjídat obchoďáky. Ještěže tam moc nenakupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
31.8.15 12:24

To je úplně normální, já si kontroluju VŠECHNO. Nejlepší je když jde skupinka spoluobčanů, dětem narvou do ruky sušenky, ty se nažerou a pak obaly zastrčí za regály a jdou ven :zed: :zed: My s chlapem už se ničemu nedivíme…

• Citovat
  • Upravit
20767
31.8.15 12:25
@roksy25 píše:
A to jsi zjistila až teď, že jistá sorta lidí ochutnává v obchodě? Já to viděla už v dětství, když byl u nás první supermarket, natrhané a načaté pytlíky, otevřené nápoje a jiné láhůdky. Dávám si pozor na to, co kupuji už teď..A to nejen u nápojů, některým dámám není proti srsti propíchnout vákuovaný obal u masa, kouknout nebo rýpnout do másla, jestli je ok, takže já od jisté doby, koukám na vše, co kupuji..Jinak za mě hnus, takové to praktiky :poblion:Příspěvek upraven 31.08.15 v 12:19

8o 8o Tak na to jsem ještě nikdy nenarazila a nenapadlo by mě, že může být někdo tak, ehm, inteligentní, aby tohle udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.15 12:25

@radkka moje máti má takovou fontánu před barákemaje to to samý.. koupúou se tam tmavý děti a psi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.15 12:26

Znám případy olizování marmelády z koblih, viděla jsme chlápka jak se napil láhve s alkoholem, naštěstí, ho viděla i prodavačka, napůl vypité pití v Tescu jsem viděla nekolikrát.
takže taky jsme zvyklá, že se něco najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
31.8.15 12:26

Já byla teda akorát svědkem když mamina s kočárkem natrhla balík plínek a tak asi 5 kousků si hodila do kočárku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.15 12:27
@Krrysa píše:
@radkka moje máti má takovou fontánu před barákemaje to to samý.. koupúou se tam tmavý děti a psi :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: Je hezký, když se tam v těhle vedrech proběhnou děti, když jdou kolem, ale na tyhle koupací mise jsem koukala s otevřenou pusou a když jsem viděla ty dopisy, tak mi už úplně spadla brada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420

@araw No ty jo, hele tu diskuzi, co je stará tak 2roky mám ještě v živé paměti. Co tam padalo za chuťárny a názory a ještě se tím chlubily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

S tím pícháním do masa a másla.. musím říct, že na tohle jsou expertu rusové.. prodávám maso na trhu, to, že ohmatají vyndají a prstem opíchají všechny balíčky masa, vyndají všechny vajíčka atd..a le tuhle mi nějaká rusanda hrábla holou rukou do kuřecích drobů a chtěla se jít hrabat i v nebalených kuřatech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.15 12:28

Ty jo, to mám asi štěstí na obchody, já znám akorát vykradené dárky z časopisů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
31.8.15 12:29

@radkka Divila by ses, kolik jich tu na emiminu je ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.15 12:30
@roksy25 píše:
@radkka Divila by ses, kolik jich tu na emiminu je ;) :mrgreen:

Na emiminu už se nedivím ničemu :zed: Koukám, že tu zmiňujete nějakou diskuzi, jsem ráda, že mě minula, asi bych to snad ani číst nechtěla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.8.15 12:31

Ale jako nase.. to :mrgreen: nedávno jsme si taky koupila Kiri sýry a tam dvě kostičky pryč.. Člověk si věci kontorluje, ale vyloženě nelezu do krabiček, tak mě to nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák