Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pukacu píše:
Tak to je síla.ale na druhou stranu, když může u nás v obchodě ujídat pan vedoucí slunečnicová semínka z chleba…
No ale ten je loupe aspoň prstama ne? tohla stvoření to fakt okusovalo hubou, celou kolem dokola
celé ty okraje, bohužel na pohled to vidět nebylo a vzhledem k tomu, že jsem měla sebou děti a v obchodě byla „tma“, tak jsem radši držela ústa a šla pryč ![]()
@roksy25 píše:
A to jsi zjistila až teď, že jistá sorta lidí ochutnává v obchodě? Já to viděla už v dětství, když byl u nás první supermarket, natrhané a načaté pytlíky, otevřené nápoje a jiné láhůdky. Dávám si pozor na to, co kupuji už teď..A to nejen u nápojů, některým dámám není proti srsti propíchnout vákuovaný obal u masa, kouknout nebo rýpnout do másla, jestli je ok, takže já od jisté doby, koukám na vše, co kupuji..Jinak za mě hnus, takové to praktikyPříspěvek upraven 31.08.15 v 12:19
No prosím tě, co se ti na tom nelíbí? To už tu bylo diskuzí, kdo to nechápe, tak je úúplně blbeeej, to nevíš? to je přeci naprosto normální
pak nemaj haranti takových matek ožírat pečivo, upíjet z nápojů a pod. ![]()
@Krrysa píše:
@radkka no nevím, blíž jsem to nezkoumala… nějaká babča tam na ní : kde máš maminku a mladá zdrhla
Asi už byla naučená. Mně to teď připomnělo, že u mamky ve městě udělali nové fontány (voda tryskající ze země) a rodiny z místního „ghetta“ se tam chodí pravidelně koupat (navzdory obří ceduli zakazující toto využívání) a pak psali sprosté dopisy na město, že se jim děti drbou, že je to určitě z toho ![]()
Tak teď koukám, že chodí i vyjídat obchoďáky. Ještěže tam moc nenakupuju.
To je úplně normální, já si kontroluju VŠECHNO. Nejlepší je když jde skupinka spoluobčanů, dětem narvou do ruky sušenky, ty se nažerou a pak obaly zastrčí za regály a jdou ven
My s chlapem už se ničemu nedivíme…
@roksy25 píše:
A to jsi zjistila až teď, že jistá sorta lidí ochutnává v obchodě? Já to viděla už v dětství, když byl u nás první supermarket, natrhané a načaté pytlíky, otevřené nápoje a jiné láhůdky. Dávám si pozor na to, co kupuji už teď..A to nejen u nápojů, některým dámám není proti srsti propíchnout vákuovaný obal u masa, kouknout nebo rýpnout do másla, jestli je ok, takže já od jisté doby, koukám na vše, co kupuji..Jinak za mě hnus, takové to praktikyPříspěvek upraven 31.08.15 v 12:19
Tak na to jsem ještě nikdy nenarazila a nenapadlo by mě, že může být někdo tak, ehm, inteligentní, aby tohle udělal.
@radkka moje máti má takovou fontánu před barákemaje to to samý.. koupúou se tam tmavý děti a psi
![]()
Znám případy olizování marmelády z koblih, viděla jsme chlápka jak se napil láhve s alkoholem, naštěstí, ho viděla i prodavačka, napůl vypité pití v Tescu jsem viděla nekolikrát.
takže taky jsme zvyklá, že se něco najde
Já byla teda akorát svědkem když mamina s kočárkem natrhla balík plínek a tak asi 5 kousků si hodila do kočárku ![]()
@Krrysa píše:
@radkka moje máti má takovou fontánu před barákemaje to to samý.. koupúou se tam tmavý děti a psi![]()
Je hezký, když se tam v těhle vedrech proběhnou děti, když jdou kolem, ale na tyhle koupací mise jsem koukala s otevřenou pusou a když jsem viděla ty dopisy, tak mi už úplně spadla brada ![]()
@araw No ty jo, hele tu diskuzi, co je stará tak 2roky mám ještě v živé paměti. Co tam padalo za chuťárny a názory a ještě se tím chlubily ![]()
S tím pícháním do masa a másla.. musím říct, že na tohle jsou expertu rusové.. prodávám maso na trhu, to, že ohmatají vyndají a prstem opíchají všechny balíčky masa, vyndají všechny vajíčka atd..a le tuhle mi nějaká rusanda hrábla holou rukou do kuřecích drobů a chtěla se jít hrabat i v nebalených kuřatech!!!
Ty jo, to mám asi štěstí na obchody, já znám akorát vykradené dárky z časopisů ![]()
@roksy25 píše:
@radkka Divila by ses, kolik jich tu na emiminu je![]()
Na emiminu už se nedivím ničemu
Koukám, že tu zmiňujete nějakou diskuzi, jsem ráda, že mě minula, asi bych to snad ani číst nechtěla ![]()
Ale jako nase.. to
nedávno jsme si taky koupila Kiri sýry a tam dvě kostičky pryč.. Člověk si věci kontorluje, ale vyloženě nelezu do krabiček, tak mě to nenapadlo