Pozor při nákupu nápojů

558
31.8.15 12:05

Pozor při nákupu nápojů

Zdravím!
Chci se s vámi podělit o zkušenost, která se stala mému známému.
Při nákupu v místním supermarketu viděl cca 10 - 12letého chlapce, který si vzal džus v plastové láhvi, napil se a pak ho vrátil zpět do regálu.
Já si tedy od teď budu dávat mnohem větší pozor, jestli jsou láhve, které kupuju, originál uzavřené. Představa, že bych pak z takovéto láhve dala napít malému, mě děsí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
31.8.15 12:09
@pukacu píše:
Zdravím!
Při nákupu v místním supermarketu viděl cca 10 - 12letého chlapce, který si vzal džus v plastové láhvi, napil se a pak ho vrátil zpět do regálu.
Já si tedy od teď budu dávat mnohem větší pozor, jestli jsou láhve, které kupuju, originál uzavřené. Představa, že bych pak z takovéto láhve dala napít malému, mě děsí… :cert:

Vyděšená bych nebyla, malý z toho neumře, ale naštvalo by mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.8.15 12:09

To je prd, minulý týden jsme viděla malou snědou dívčinu, co ožírala hubou sýr z housek se sýrem :poblion: fuj, ještě že takové věci nekupuju, ožrala tam všechny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.15 12:10
@pukacu píše:
Zdravím!
Já si tedy od teď budu dávat mnohem větší pozor, jestli jsou láhve, které kupuju, originál uzavřené. Představa, že bych pak z takovéto láhve dala napít malému, mě děsí… :cert:

Ve vší úctě, ano, děti normálně od sebe nikdy z žádné láhve ani hrnečku nepijí. A na hřišti nepapají písek, hlínu, trávu, nenene…

Neznevažuju to, že v obchodu se mohou objevit potraviny, které již nědko ochutnal. Rýpu do jisté mateřské hysterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
31.8.15 12:11
@araw píše:
To je prd, minulý týden jsme viděla malou snědou dívčinu, co ožírala hubou sýr z housek se sýrem :poblion: fuj, ještě že takové věci nekupuju, ožrala tam všechny :poblion:

8o 8o No fůůůůůj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.15 12:11

J8 zase viděla holčičku, jak si bere v tescu takový ty bonbony, co se kupujou na deka, v tom stojanu… pokaždý je ocucala a pak vrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16471
31.8.15 12:12
@araw píše:
To je prd, minulý týden jsme viděla malou snědou dívčinu, co ožírala hubou sýr z housek se sýrem :poblion: fuj, ještě že takové věci nekupuju, ožrala tam všechny :poblion:

Tak z toho se mi udelalo slabo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.8.15 12:13
@Krrysa píše:
J8 zase viděla holčičku, jak si bere v tescu takový ty bonbony, co se kupujou na deka, v tom stojanu… pokaždý je ocucala a pak vrátila…

8o To tam ale pak musela být pěkná slepená koule, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
31.8.15 12:13
@J_Doe píše:
Vyděšená bych nebyla, malý z toho neumře, ale naštvalo by mě to…

Vyděšená nejsem. Ale stejně jako v příspěvku od araw se jednalo o snědého chlapce a nerada bych doma nějakou žloutenku. Je to fakt jen upozornění, mě dřív nenapadlo kontrolovat, jestli už není pití otevřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
31.8.15 12:14
@araw píše:

Tak to je síla. :-D ale na druhou stranu, když může u nás v obchodě ujídat pan vedoucí slunečnicová semínka z chleba… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.8.15 12:15

@radkka no nevím, blíž jsem to nezkoumala… nějaká babča tam na ní : kde máš maminku a mladá zdrhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
31.8.15 12:15

To není žádná novinka :) Nejedná se jen o nápoje, kontroluju si všechno, co se dá. Před dlouhou dobou jsem viděla v Tescu bezdomovce, jak si tam vzal rohlík, otevřel si Floru, nabral si na rohlík, párkrát si kousl a pak to zase zavřel a vrátil do chlaďáku :poblion: Naštěstí to viděl pracovník Tesca, tak to tam nějak řešili, ale fakt chuťka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
31.8.15 12:17
@Emilie píše:
Ve vší úctě, ano, děti normálně od sebe nikdy z žádné láhve ani hrnečku nepijí. A na hřišti nepapají písek, hlínu, trávu, nenene…Neznevažuju to, že v obchodu se mohou objevit potraviny, které již nědko ochutnal. Rýpu do jisté mateřské hysterie.

Nemyslím, že bych byla hysterická. Ono je něco jiného to ochutnávání od ostatních dětí, něco jiného zase takový džus, který v tomto otevřeném stavu pak třeba stojí další týden v regálu v teple, než si jej někdo koupí. Nemluvě o tom, že po tomto klukovi bych malého určitě pít nenechala. Od kamaráda je to něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
31.8.15 12:18

A to jsi zjistila až teď, že jistá sorta lidí ochutnává v obchodě? Já to viděla už v dětství, když byl u nás první supermarket, natrhané a načaté pytlíky, otevřené nápoje a jiné láhůdky. Dávám si pozor na to, co kupuji už teď..A to nejen u nápojů, některým dámám není proti srsti propíchnout vákuovaný obal u masa, kouknout nebo rýpnout do másla, jestli je ok, takže já od jisté doby, koukám na vše, co kupuji..Jinak za mě hnus, takové to praktiky :poblion:

Příspěvek upraven 31.08.15 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
31.8.15 12:19
@Pink Lady píše:
To není žádná novinka :) Nejedná se jen o nápoje, kontroluju si všechno, co se dá. Před dlouhou dobou jsem viděla v Tescu bezdomovce, jak si tam vzal rohlík, otevřel si Floru, nabral si na rohlík, párkrát si kousl a pak to zase zavřel a vrátil do chlaďáku :poblion: Naštěstí to viděl pracovník Tesca, tak to tam nějak řešili, ale fakt chuťka :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No přece nebude jíst suchý rohlík.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák