Pozorování chlapů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
24.5.13 22:13
@Anonymní píše:
Holky, když jsme u toho okukování. Jak myslíte, že nás ženy okukují chlapi? Rafinovaně nebo bez ostychu? Jeden pětatřicetiletý kolouch mě okukuje :lol:, ale když se setkáme tváří v tvář má problém pozdravit. Je to normální?

Tak chlapi nás okukuji rozhodně :-D Ti slušnější, bázlivější opatrně… ti odvážnější, drzejší nebo hloupější suverénně přímo. S jedním takovým „civitelem“ jsem na jedné brigádě pracovala…úplně jsem viděla jak měl problém nezírat mi do výstřihu a když zítral, tak koktal chudák :-D

Ale pokud je ten okukující chlap ještě hezoun…mmmm :) Ano přiznám se, že jsem si nejednou do práce (ještě při škole) „zapomínala“ vzít spodní prádlo do bílých kalhot a pokud byl ještě slunečný den k tomu…líbilo se mi provokovat :mavam: Teda nevím proč mluvím v minulém čase :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.5.13 09:49
@yogistka píše:
To okukování jsem zmínila já :lol: :oops: Ooo, tak to taky musíš mít docela přehled, viď? :)

No přehled mám, to je pravda :pankac: jen když se sejde banda uniforem s loveckou sezónou je to fakt masakr :dance: v uniformě je hezký snad všechno co je relativně mladý a abych pravdu řekla, tak si někdy připadám jak úchyl, bo ty dvacetiletý koloušci, fíha :mrgreen: to je radost pohledět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.5.13 10:11
@yogistka píše: Říkáš, že kdybys mohla provokuješ taky? :-p

No bývaly kdysi doby, kdy jsem byla mladší, štíhlejší a bezdětná :oops: a chlapi se na mě dívali jinak než teď :oops: teď se za mnou sice taky otáčejí, ale spíš než za mnou, je to za dvojčatovým kočárkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.5.13 10:18

@subsomi ale ten dvojčátkovej kočárek za to určitě stál a zase se určitě začnou koukat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.5.13 10:21

@Záhlina
však jo, já si na nic nestěžuju, ale nevím jestli budou koukat jako kdysi, mladší už nebudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
25.5.13 10:36

@subsomi joo holka, jako kdysi asi ne-e.. mladší už nebude nikdo, taky si říkám kde jsou ty časy mládí :cert: ale to nám nebrání v okukování, že :mrgreen: a že je opravdu na co se koukat :mrgreen: miluju takový to sednutí si na lavičku, nebo na zahrádku restaurace a jen pozorovat kolemjdoucí… fíha… jen si to představim a už mi buší srdce… herdek že by se blížila lovecká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.5.13 10:58

@Záhlina
jojo i tento věk má něco do sebe, už se nečervenám :oops: když očumuju chlapy a když si oni toho všimnou, tak se jen usměju a neuhýbám pohledem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 12:13

Aspoň holky buďte rády, že očumujete a přitom máte doma partnera :) ja momentálně mám jen to očumování a nic z toho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
25.5.13 12:25
@subsomi píše:
No bývaly kdysi doby, kdy jsem byla mladší, štíhlejší a bezdětná :oops: a chlapi se na mě dívali jinak než teď :oops: teď se za mnou sice taky otáčejí, ale spíš než za mnou, je to za dvojčatovým kočárkem :mrgreen:

Nehazej flintu do zita, ja dostala par nabidek i s kocarem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akorat toto leto muzu jen koukat pac jsem tehotna a to neni moc sexy…no ne ze bych mela zajem, mam uzasneho chlapa, ale netrvrdim, ze mi to nedela dobre :oops:
Jinak ja pokukuju po chlapcich v obleku nebo po metrousich v takovem tom golfovem obleceni. No a oblicej musi pekny, inteligentni no k nakousnuti. No proste musi mit charisma a vonet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
25.5.13 12:29
@Kvetinka19000 píše:
Aspoň holky buďte rády, že očumujete a přitom máte doma partnera :) ja momentálně mám jen to očumování a nic z toho :pocitac:

Aspon muzes ocumovani dotahnout do dalsich dimenzi :mrgreen: Ostatnim zbyva jen fantazie :oops: A co jsem cetla tak musim rici, ze jsem se opravdu pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.13 12:33

@Lemuska no to jo, už jsem fakt v očumování expert :mrgreen: fantazii mám dobrou a když pak si večer v posteli vzpomenu koho hezkýho jsem ten den očumovala tak se dějí divy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.5.13 12:41

@Kvetinka19000
neboj on se nějaký najde :palec: a třeba nemusí u tebe zůstat jen u očumování, pokud si toho všimne tak se usměj a řekni ahoj (třeba bude víc než jen očumování :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.5.13 12:43

@Lemuska
no tak vyloženě o nabídky nestojím, mám partnera a jsem maximálně spokojená a neměnila bych (i když teda nevypadá jako Bruce Willis, za kterým bych si na ulici vykroutila hlavu :oops: )
Ale přece jen by moje sebevědomí ocenilo, kdyby se nějaký na mě zase podíval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.5.13 13:02
@subsomi píše:
@Lemuska
no tak vyloženě o nabídky nestojím, mám partnera a jsem maximálně spokojená a neměnila bych (i když teda nevypadá jako Bruce Willis, za kterým bych si na ulici vykroutila hlavu :oops: )
Ale přece jen by moje sebevědomí ocenilo, kdyby se nějaký na mě zase podíval :think:

Ahojky :) Naprosto souhlasím s tvým komentářem v každém ohledu. Pro mě je totálním oceněním to, když se ten pohledný chlap, který se mi líbí přede mnou vzruší a neví co s tím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.5.13 13:04
@Záhlina píše:
No přehled mám, to je pravda :pankac: jen když se sejde banda uniforem s loveckou sezónou je to fakt masakr :dance: v uniformě je hezký snad všechno co je relativně mladý a abych pravdu řekla, tak si někdy připadám jak úchyl, bo ty dvacetiletý koloušci, fíha :mrgreen: to je radost pohledět :dance:

A nenapadlo tě někdy třeba „okouknout“ je trochu více? :-p Nemyslím si, že by se nějak bránili :-p - Hlavně pokud jsou mladí :cert: Tam obvykle stačí jen naznačit, věř mi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí