Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, když jsme u toho okukování. Jak myslíte, že nás ženy okukují chlapi? Rafinovaně nebo bez ostychu? Jeden pětatřicetiletý kolouch mě okukuje, ale když se setkáme tváří v tvář má problém pozdravit. Je to normální?
Tak chlapi nás okukuji rozhodně
Ti slušnější, bázlivější opatrně… ti odvážnější, drzejší nebo hloupější suverénně přímo. S jedním takovým „civitelem“ jsem na jedné brigádě pracovala…úplně jsem viděla jak měl problém nezírat mi do výstřihu a když zítral, tak koktal chudák ![]()
Ale pokud je ten okukující chlap ještě hezoun…mmmm
Ano přiznám se, že jsem si nejednou do práce (ještě při škole) „zapomínala“ vzít spodní prádlo do bílých kalhot a pokud byl ještě slunečný den k tomu…líbilo se mi provokovat
Teda nevím proč mluvím v minulém čase ![]()
@yogistka píše:
To okukování jsem zmínila já![]()
Ooo, tak to taky musíš mít docela přehled, viď?
No přehled mám, to je pravda
jen když se sejde banda uniforem s loveckou sezónou je to fakt masakr
v uniformě je hezký snad všechno co je relativně mladý a abych pravdu řekla, tak si někdy připadám jak úchyl, bo ty dvacetiletý koloušci, fíha
to je radost pohledět ![]()
@yogistka píše: Říkáš, že kdybys mohla provokuješ taky? :-p
No bývaly kdysi doby, kdy jsem byla mladší, štíhlejší a bezdětná
a chlapi se na mě dívali jinak než teď
teď se za mnou sice taky otáčejí, ale spíš než za mnou, je to za dvojčatovým kočárkem ![]()
@subsomi ale ten dvojčátkovej kočárek za to určitě stál a zase se určitě začnou koukat ![]()
@Záhlina
však jo, já si na nic nestěžuju, ale nevím jestli budou koukat jako kdysi, mladší už nebudu ![]()
@subsomi joo holka, jako kdysi asi ne-e.. mladší už nebude nikdo, taky si říkám kde jsou ty časy mládí
ale to nám nebrání v okukování, že
a že je opravdu na co se koukat
miluju takový to sednutí si na lavičku, nebo na zahrádku restaurace a jen pozorovat kolemjdoucí… fíha… jen si to představim a už mi buší srdce… herdek že by se blížila lovecká? ![]()
@Záhlina
jojo i tento věk má něco do sebe, už se nečervenám
když očumuju chlapy a když si oni toho všimnou, tak se jen usměju a neuhýbám pohledem ![]()
Aspoň holky buďte rády, že očumujete a přitom máte doma partnera
ja momentálně mám jen to očumování a nic z toho ![]()
@subsomi píše:
No bývaly kdysi doby, kdy jsem byla mladší, štíhlejší a bezdětnáa chlapi se na mě dívali jinak než teď
teď se za mnou sice taky otáčejí, ale spíš než za mnou, je to za dvojčatovým kočárkem
Nehazej flintu do zita, ja dostala par nabidek i s kocarem
Akorat toto leto muzu jen koukat pac jsem tehotna a to neni moc sexy…no ne ze bych mela zajem, mam uzasneho chlapa, ale netrvrdim, ze mi to nedela dobre ![]()
Jinak ja pokukuju po chlapcich v obleku nebo po metrousich v takovem tom golfovem obleceni. No a oblicej musi pekny, inteligentni no k nakousnuti. No proste musi mit charisma a vonet ![]()
@Kvetinka19000 píše:
Aspoň holky buďte rády, že očumujete a přitom máte doma partneraja momentálně mám jen to očumování a nic z toho
Aspon muzes ocumovani dotahnout do dalsich dimenzi
Ostatnim zbyva jen fantazie
A co jsem cetla tak musim rici, ze jsem se opravdu pobavila
![]()
@Lemuska no to jo, už jsem fakt v očumování expert
fantazii mám dobrou a když pak si večer v posteli vzpomenu koho hezkýho jsem ten den očumovala tak se dějí divy ![]()
@Kvetinka19000
neboj on se nějaký najde
a třeba nemusí u tebe zůstat jen u očumování, pokud si toho všimne tak se usměj a řekni ahoj (třeba bude víc než jen očumování
)
@Lemuska
no tak vyloženě o nabídky nestojím, mám partnera a jsem maximálně spokojená a neměnila bych (i když teda nevypadá jako Bruce Willis, za kterým bych si na ulici vykroutila hlavu
)
Ale přece jen by moje sebevědomí ocenilo, kdyby se nějaký na mě zase podíval ![]()
@subsomi píše:
@Lemuska
no tak vyloženě o nabídky nestojím, mám partnera a jsem maximálně spokojená a neměnila bych (i když teda nevypadá jako Bruce Willis, za kterým bych si na ulici vykroutila hlavu)
Ale přece jen by moje sebevědomí ocenilo, kdyby se nějaký na mě zase podíval
Ahojky
Naprosto souhlasím s tvým komentářem v každém ohledu. Pro mě je totálním oceněním to, když se ten pohledný chlap, který se mi líbí přede mnou vzruší a neví co s tím ![]()
@Záhlina píše:
No přehled mám, to je pravdajen když se sejde banda uniforem s loveckou sezónou je to fakt masakr
v uniformě je hezký snad všechno co je relativně mladý a abych pravdu řekla, tak si někdy připadám jak úchyl, bo ty dvacetiletý koloušci, fíha
to je radost pohledět
A nenapadlo tě někdy třeba „okouknout“ je trochu více? :-p Nemyslím si, že by se nějak bránili :-p - Hlavně pokud jsou mladí
Tam obvykle stačí jen naznačit, věř mi ![]()