Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem ![]()
Dnes při cestě z práce, kdy jsem jela metrem a koukala do blba jsem si uvědomila, že jsem vlastně nekoukala celou cestu jen tak do blba, ale v té chvíli doslova zírala na nějakého mladšího, hezky stavěného, sympatického muže…musím uznat, byla to radost pohledět nejen na obličej, ale dost mi oči sjížděly nejen na jeho zadek, ale i na tu hezkou bouli, kterou měl v rozkroku
I když jsem se snažila odvrátit pohledem, pořád jsem se tam vracela a po chvíli se jen tak zamyslela, jak by asi vypadal bez těch kalhot i spodního prádla ![]()
Samozřejmě, že mám přítele, kterého bych neměnila a ani k nevěře mě to netáhne, ale prostě jsem se jen tak nechala unášet myšlenkami ![]()
To mě tak přivádí k otázce…
Pozorujete při cestě třeba MHD nebo jen procházce cizí chlapy? Pokud ano, nač vám oči sjedou jako první - co vás nejvíce zaujme? ![]()
A když už jsme u toho…díváte se i na ostatní ženy? Myslím, třeba jen zhodnocujete, nebo závidíte, nebo si jen řeknete, že tohle je hezká ženská? - Ale otázka zaměřená na chlapy má přednost ![]()
Taky koukám obzvlášť na zadky. Nakopala bych je do nich všechny. ![]()
Ahojky, tak koukám no, myslim že každý kouká, mě teda dostávaj tmavý typy s modrýma očima… a na ženský taky ráda kouknu, ale většinou jim závidim postavu, takže mě to pak deprimuje, ale tak nějaký ten ohoz taky zkritizuju ![]()
Ne, nekoukám cizím chlapům na ptáky. Manžel mě naprosto uspokojuje. Jinak sleduji jen ženy, muže ani tak ne.
Dívám se v jakém oblečení chodí ženy, baví mě móda, tak se dívám kdo jak v čem chodí
. To je tak vše
.
Rada si obzriem nejakého chlapa ak sa dostane do mojho zorného uhla.Do rozkroku by som sa mu nepozrela ani za nič. Čo by som tam mala akože hladat? ![]()
Ja pozoruju jen ty, ktery se mi nelibi. Na ty hezky se stydim podivat
Takze cim min na nejakyho cumim, tim vic bych na nej vlastne cumet chtela ![]()
Ja pozoruju jen ty, ktery se mi nelibi. Na ty hezky se stydim podivat
Takze cim min na nejakyho cumim, tim vic bych na nej vlastne cumet chtela ![]()
Oči a ruce. Ženských si nevšímám, teda pokud mi k nim pohled nepřitáhne nějaký extrém
.
Nejezdím v hromadné dopravě, tak o to přicházím. Ale celkově, když mám možnost, třeba o dovolené na lehátku na pláži, v restauracích atd lidi pozoruji. Nejenom chlapy. Dívám se všude, ale rozhodně mě to netáhne na k…e i když je to na pláži. Spíš mě zaujme postava a obličej, světlé vlasy,, příjemný smích, hlas atd. U žen v podstatě to stejné, ale i vkusné oblečení atd. Některé mě tak nadchnou, že se třeba snažím si pořídit i něco podobného. Jinak si třeba pamatuji, když jsme jezdili metrem po Paříži, že tam lidi voněli.
Hm, ja si ted uvedomila, ze vlastne kdyz uz nekoho pozoruju, tak jsou to jenom zeny… a porovnavam se s nima ![]()
Nemyslela jsem samozřejmě, že hned musí všechny koukat mezi nohy
To jsem jen napsala já, kde jsem se zastavila… prostě jsem jen zvědavá, co vás na lidech zaujme a nač se rády díváte ![]()