Pozorování chlapů

219
22.5.13 20:15

Pozorování chlapů

Ahojky všem :)

Dnes při cestě z práce, kdy jsem jela metrem a koukala do blba jsem si uvědomila, že jsem vlastně nekoukala celou cestu jen tak do blba, ale v té chvíli doslova zírala na nějakého mladšího, hezky stavěného, sympatického muže…musím uznat, byla to radost pohledět nejen na obličej, ale dost mi oči sjížděly nejen na jeho zadek, ale i na tu hezkou bouli, kterou měl v rozkroku :potlesk: I když jsem se snažila odvrátit pohledem, pořád jsem se tam vracela a po chvíli se jen tak zamyslela, jak by asi vypadal bez těch kalhot i spodního prádla :lol:
Samozřejmě, že mám přítele, kterého bych neměnila a ani k nevěře mě to netáhne, ale prostě jsem se jen tak nechala unášet myšlenkami :oops:

To mě tak přivádí k otázce…

Pozorujete při cestě třeba MHD nebo jen procházce cizí chlapy? Pokud ano, nač vám oči sjedou jako první - co vás nejvíce zaujme? :kytka:

A když už jsme u toho…díváte se i na ostatní ženy? Myslím, třeba jen zhodnocujete, nebo závidíte, nebo si jen řeknete, že tohle je hezká ženská? - Ale otázka zaměřená na chlapy má přednost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
22.5.13 20:16

Chlapům koukám na zadek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
22.5.13 20:18

Taky koukám obzvlášť na zadky. Nakopala bych je do nich všechny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
22.5.13 20:18

Ahojky, tak koukám no, myslim že každý kouká, mě teda dostávaj tmavý typy s modrýma očima… a na ženský taky ráda kouknu, ale většinou jim závidim postavu, takže mě to pak deprimuje, ale tak nějaký ten ohoz taky zkritizuju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.5.13 20:19

Ne, nekoukám cizím chlapům na ptáky. Manžel mě naprosto uspokojuje. Jinak sleduji jen ženy, muže ani tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.5.13 20:20

Na oči, na ruce a na zadek..přesně v tomhle pořadí :)

• Citovat
  • Upravit
3540
22.5.13 20:22

Vlasy, oči, rty, tělo celkově :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.5.13 20:22

Dívám se v jakém oblečení chodí ženy, baví mě móda, tak se dívám kdo jak v čem chodí :). To je tak vše :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 20:23

Rada si obzriem nejakého chlapa ak sa dostane do mojho zorného uhla.Do rozkroku by som sa mu nepozrela ani za nič. Čo by som tam mala akože hladat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Ja pozoruju jen ty, ktery se mi nelibi. Na ty hezky se stydim podivat :) Takze cim min na nejakyho cumim, tim vic bych na nej vlastne cumet chtela :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Ja pozoruju jen ty, ktery se mi nelibi. Na ty hezky se stydim podivat :) Takze cim min na nejakyho cumim, tim vic bych na nej vlastne cumet chtela :)

• Citovat
  • Upravit
3328
22.5.13 20:24

Oči a ruce. Ženských si nevšímám, teda pokud mi k nim pohled nepřitáhne nějaký extrém ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
22.5.13 20:30

Nejezdím v hromadné dopravě, tak o to přicházím. Ale celkově, když mám možnost, třeba o dovolené na lehátku na pláži, v restauracích atd lidi pozoruji. Nejenom chlapy. Dívám se všude, ale rozhodně mě to netáhne na k…e i když je to na pláži. Spíš mě zaujme postava a obličej, světlé vlasy,, příjemný smích, hlas atd. U žen v podstatě to stejné, ale i vkusné oblečení atd. Některé mě tak nadchnou, že se třeba snažím si pořídit i něco podobného. Jinak si třeba pamatuji, když jsme jezdili metrem po Paříži, že tam lidi voněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 20:32

Hm, ja si ted uvedomila, ze vlastne kdyz uz nekoho pozoruju, tak jsou to jenom zeny… a porovnavam se s nima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.5.13 20:32

Nemyslela jsem samozřejmě, že hned musí všechny koukat mezi nohy :-D To jsem jen napsala já, kde jsem se zastavila… prostě jsem jen zvědavá, co vás na lidech zaujme a nač se rády díváte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí