Práce v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tamtama To je jasne. Pozaduji nastup na rani smenu v 5 rano a ukonceni odpoledni smeny v 11 vecer. Jak se tam zamestnanec dostane a jak se v noci dostane domu, je problem zamestnance, ne Lidlu. Kdyby to primo uvedli na svych strankach, spousta lidi se jim tam hlasit ani nebude. Ale takhle ze zajemcu delaji blbce, ze zadaji o praci a nedokazi akceptovat pracovni dobu ![]()
Znama se tam hlasila. V nasem meste by to nebyl problem, na kole nebo pesky se tam bez problemu dopravi, ale nabidli ji misto ve vedlejsim meste, a kdyz jim rekla, ze prvni vlak prijizdi par minut po pate (a min. 15 minut ji bude trvat ptesun z nadrazi) a posledni odjizdi ve trictvrte na jedenact vecer, tak ji taky napsali, ze neni vhodny kandidat a at se o praci u nich uz neuchazi. Pritom o to misto zadala v nasem meste, ne ve vedlejsim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka
Tak ja nevím, ale je jasné, že zamestnavatel ma pravo urcit pracovni dobu. Je kazdeho vec, jestli je kvuli praci ochotny dojizdet nebo ne. Kdyz chci praci v jinem meste, poridim si auto, nebo se smirim s tim, ze nesezenu zadne, nebo hure placene misto. Svozove autobusy do mista zamestnani poskytuji vetsinou jen firmy s velkym poctem zamestnancu, aby se jim pronajem pripadneho busu vubec vyplatil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak s tim jsem počítala ze kdyz napisu ze mi neco nevyhovuje tak me nevezmou. Ja jdu v pondeli na pohovor. Ale jen bych chtela vedet ty smeny na tech 30 hodin. Jestli to jsou osmičky a jestli je to pravidelne nebo ruzne jak to komu vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
Vyplňovala jsem ten jejich dotazník na jejich stránkách, na rovinu jsem tam napsala, že na pátou ráno se tam nemám jak dostat, taky jsem napsala, od kdy do kdy můžu.. a dneska mi psali, že nejsem vhodný kandidát
Ty jsi psala na jihlavský, že? Já jsem tam byla na pohovoru na brigádu, tam mě nevzali a pak mě zvali na další. Už jsem na něj nešla. Každý týden od nich visí nová nabídka, tam musí být bordel jak sviňa, když pořád někoho musí shánět.
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Ty jsi psala na jihlavský, že? Já jsem tam byla na pohovoru na brigádu, tam mě nevzali a pak mě zvali na další. Už jsem na něj nešla. Každý týden od nich visí nová nabídka, tam musí být bordel jak sviňa, když pořád někoho musí shánět.
jj, ale počítala jsem s tím, že když tam napíšu pravdu, tak mě nevezmou
ale upřímně bych šla radši do Lidlu, kde dávají 115,– na hodinu, než do Alberta, kde dávají 75,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LEM píše:
Chci se zeptat pracuje nekdo v Lidlu na tech 30 hodin tydne jak pisou. Jak to funguje. Jak jsou smeny atd. Moc dekuji za odpovedi
Ne, to ti zaplatí těch 30 hodin plnou nástupní mzdu a zbytek máš braný jako přesčas. Takže těch 30 hodin týdně neděláš.
Pracovala jsem v logistickém centru v Olomouci a taky jsem si myslela, že budu dělat jen 30 hodin a pak fertig. Kdeže, těch 30 máš základní plat a zbytek ti dávají přesčas. A ty jsou hodně dobře placené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
jj, ale počítala jsem s tím, že když tam napíšu pravdu, tak mě nevezmouale upřímně bych šla radši do Lidlu, kde dávají 115,– na hodinu, než do Alberta, kde dávají 75,–
Tak platí tam určitě bezkonkurenčně, o tom žádná. Taky jsem tam chtěla jít, ale pak mě to přešlo. Nakonec jsem nastoupila na brigádu do Kiku, kde mě na prvním pohovoru mile překvapily vedoucí svým přístupem a tak jsem se tam toho chytla. Je to cenově takový střed, prostředí příjemný, zatím se mi tam líbí. Ale taky jsem tam teprve začala
Na základě pohovoru tam jsem potom taky zabalila ten pohovor v Lidlu nějak intuitivně. Zas je pravda, že já nejsem omezená autobusy, mám svoje auto, tak je to lepší. Ale divím se, že od vás se nemáš na 5. jak dostat. Však tam jezdí autobusy furt ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida autobusy jezdí, ale děti bych neměla tak brzo kam dát.. a nad Kikem jsem taky uvažovala
hele, nemáš náhodou blond mikádo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
tak to tě nebudu chválit
Tak dík
Ale možná vím, koho myslíš ![]()
- Citovat
- Upravit
@NinaU. Precti si jeste jednou, jak jsem to napsala. Znama se hlasila na misto ve meste sveho bydliste. Nabidli ji misto v jinem meste a divili se, ze na jejich pracovni dobu nepasuje hromadna doprava. A z platu 16 tisic hrubeho (a to kdo vi jestli) to neni na kazdodenni dojizdeni autem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den. Diskuze je uz stara. Chtela bych se zeptat aktualne. Jak je to ted s praci v Lidlu. Vsude ted hledaji, inzeruji…slibuji celkem dobre penize. Chtela bych se zeptat. Jsem matka samozivitelka. Byjdou mi vstric kdyz musim rano syna odvest do skolky? Asi tezko ze? A delat jen ranni treba?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobry den. Diskuze je uz stara. Chtela bych se zeptat aktualne. Jak je to ted s praci v Lidlu. Vsude ted hledaji, inzeruji…slibuji celkem dobre penize. Chtela bych se zeptat. Jsem matka samozivitelka. Byjdou mi vstric kdyz musim rano syna odvest do skolky? Asi tezko ze? A delat jen ranni treba?
Pochybuji, že to půjde. Když beru v potaz Kaufland - je to všude stejně tak usekari začínají i v 5 ráno. Jediné co by asi šlo je pokladní. Ale zase v Lidlu dělají všichni a vsechno
- Citovat
- Upravit