Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tynkycat Mě se to bohužel také nezdálo, viděla jsem to černé na bílém.
A pokud to je sen, tak hodně blbej.
Hele, pár dní zpět dojel s oparem jak kravka - netrpí na ně. Řekl, že to má od sluníčka. Já nemám šanci zjistit, jestli jo nebo ne - jezdí mi po celé republice, pokud by chtěl někde něco, tak to nezjistím, ani kdybych se zbláznila. Ale po dnešku prostě tomu oparu moc nevěřím. Loni za celé léto neměl ani jeden.
@ZItu promluvte si… Musíte si přeci věřit, vztah bez důvěry nemá šanci
@ZItu a nemohl někoho zkoukavat kamarádovi? Vyloženě tam brouzdal a nebo byl na konkretnim člověku?
@Dayisinka Vyloženě byl na konkrétních holkách - to nebyla jedna, bylo jich minimálně 5 ( dál už jsem neměla sílu ).
@Tynkycat To já vím. Promluvit si můžeme, až se vrátí z fotbalu. Což nevím, kdy bude.
@ZItu a nevíš, jestli si s nima píše? Zkus přijít na co nejvíc informací než o tom s ním budeš mluvit, ptz kdyby to byla pravda, může skrýt důkazy a lhát ti ![]()
@Tynkycat Naštěstí nepije. Navíc řídí, takže i kdyby pil, tak by nemohl.
@Dayisinka Nemám šanci zjistit, jestli si s nimi píše. Neznám ani jeho přátele, abych mohla třeba sondovat. Do mailu mu nepolezu, do mobilu taky ne ( ten má stejně skoro pořád u sebe ).
@Dayisinka Kdybych neměla s ex zkušenosti, co mám, možná bych to brala tak, že dobrý, podíval se. Ale tohle prostě už nepochopím - u nikoho.
@ZItu Urcite si promluvte. Tohle neni normalni a on Ti musi vysvetlit, proc tam koukal. Nerikala bych mu nic o tom oparu, jen se ho zeptej na tu seznamku.
Ach jo, ja vim, jak je tohle hrozny pocit
doufam, ze Ti to vysvetli a ze to nic neznamenalo.
@ZItu
hele to se mi nějak nezdá, třeba nacuhoval jen ze zvědavosti, planujete rodinu tak si přeci určitě nebude hledat jinou. Normálně se ho zeptej