Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
31.5.14 15:12

@ZItu páni repu miluju a to jenom normálně sirovou nebo může byt i ta nakladana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 15:21

@RomanaBl Syrová, vařená, nakládaná, pečená. :) Já mám třeba ráda vařenou řepu s rukolou a kozím sýrem. ( Až tu z toho slintám. :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
31.5.14 15:21

Ahoj holky hlasim se do sluzby :-D :-D :-D co je novyho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 15:24

@RomanaBl Obsahuje i vysoké množství kyseliny listové - v syrové formě je jí samozřejmě víc, než když se uvaří ( to se částečně ničí ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.14 15:28

@ZItu já právě miluju nakládánou po ty bych se mohla utlouct :D takže to nevadí to je super :) a prosimte někde sem četla omalinikovem čaji taky znáš? Jaké to ma vlastnosti atd? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
31.5.14 15:29

@ZItu miluji repu mnaaam, hlavne nakladanou…tu delala vzdy babicka moje :-D;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.14 15:39

@Viollett nakladana je nejlepší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 15:41

@RomanaBl @Viollett Já právě řepu také miluji. :)
Maliníkový čaj - používá se při průjmech, střevních a žaludečních kolikách, jako jeden z mála bylinkových čajů ho lze dávat i dětem. :) Pomáhá proti křečím při menstruaci a působí na hladké svalstvo pro ulehčení porodu. V době těhotenství se tedy nedoporučuje užívat v 1.trimestru, já osobně bych ho neužívala ani ve 2. - začala bych s ním až někdy ke konci těhotenství.
Edit: působí i močopudně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.14 15:44

@ZItu jo ty křeče při menstruaci to je ono to děkuji za výklad :) já na ty křeče fakt trpím a poslední dobou jak koukam na různé diskuze tak sem nevěděla kterém to je tak to jsem se trefila dobře :) a co něco na zrychlení spermoniku? :D krom kotvicniku teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 15:53

@RomanaBl Kotvičník, rakytník a pivovarské kvasnice. Jinak ještě zinek a lněné semínko - to můžeme dlabat pak i my a zapíjet ho maliníkem. Podporuje i činnost střev, takže dobré při zácpě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
31.5.14 15:57

Jo jo @ZItu to jsem o maliniku taky cetla, uvazovala jsem o nem brala ho moje kamoska, prej je dobry na cysty mi rikala…
@RomanaBl jo kotvicnik bere muj, prvni mel kapky, ty uz dobral a ted ma caj kotvicnik plus selen zinek a cecko :-D tak uvidime v pondeli vysledky spermio… :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 16:01

@Viollett V souvislosti s cystami vůbec nevím. Čistí a je protizánětlivý, takže možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.14 16:04

@Viollett jo vlastně stě byli v patek ze? Tak držím moc pěsti aby to bylo vše v nejlepším pořádku. :* Kotvicnik už ma tak mu ještě něco asi koupim. Začal mi ujidat listovku co sem nedobrala to asi nevaxi ze? Jsou to jen vitaminy @ZItu jinak děkuji za rady ur o mu z toho ještě něco nasadim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.5.14 16:10

Omlouvam se za chybí ta t9 je mrska a píše si co chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.5.14 16:11

@RomanaBl Kys. listová mu neuškodí ( podporuje i krvetvorbu ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí