Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nosdos Jo, nic jiného mi nezbývá, to máš pravdu.
Dobrou chuť. ( Co máte dobrého, prosím? Mě nějak nebaví pořád něco vymýšlet, tak o víkendech, kdy jsme doma oba, točíme cca nějakých 10 jídel a už by to asi chtělo změnu. ) My už jsme po a chystám se na svou neřest, které se nemohu zbavit - kafeeeeee!!! ![]()
Ty kravo jo to ty pochop a ne ja nevim potom kdo je tady chytrejsi kdyz se toho porad chytas tp co pisu tak nevim no
![]()
@najkyna
No jestli jsi stálice a píšeš ve všech diskuzích takto, tak by tě to spíše mělo označit jako Protiva všech protiv ![]()
@nosdos To zní dobře. Děkuji.
Burgery jsem ještě nedělala a klokaní steak jsem měla naposledy v zahraničí. Píšu si na nákupní seznam klokana.
( V Makru by ho asi mohli mít, což? )
@ZItu
To netuším, ale Makro má spoustu zajímavých možností. Nedávno jsme měli i lososa a ten tam určitě bude. Holky, já mám totiž štěstí, že můj chlap miluje vaření a tady v Anglii mu to vyhovuje více, protože je tu spousta možností a hlavně rychlovky a minutky. Ale když se mu zastýská po české kuchyni, tak to pak nastupuji já. ![]()
Už toho sakra nechte. Najkynu jsem nahlasila a prestante se tu štěkat nebo to tu admini ještě uzamcou, což by byla škoda, tak se na ni vykaslete.
@nosdos Je pravdou, že Anglie má větší možnosti, než máme my. Když jsem byla v Irsku, tak jsem milovala rybářské trhy - nepřeberné množství ryb. Některé z nich jsou tady k nesehnání, což je škoda.
@ZItu
Ano, máš pravdu. A navíc my ryby milujeme a jsou i zdravé ![]()
Tvl že vás to pořád dokola baví řešit
běžte si provětrat hlavu na čerstvý vzduch, asi vám to sezení u pc leze na mozek
![]()
Už mě to ani tady nebaví číst, pořád jen samý spam jak se někdo hádá
@nosdos Při naší spotřebě ryb by se nám šiknul rybník. Ale musela by v něm být slaná voda. ![]()
Jak tak lovím v těch bylinkách, tak jsem se dočetla, že i červená řepa podporuje plodnost. Tak pokud k ní někdo nemá odpor, šupky dupky na řepu. ![]()