Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@markiza81 tak to bych vůbec nedala
ale já bych to nedala ani s vlastní mamou a to ji miluju
ale opravdu si vazim toho, ze žijeme sami ![]()
@Bublinka2305 hele a bydlet s ní nebudeš no ne
tak ať se vrátí zase do panelaku a neremca ![]()
Holky, teď jsem byla u muže na PC, koukali jsme předtím na zájezdy. Chtěla jsem se podívat ještě jednou, co to bylo, otevřela jsem historii a tam seznamka – on mi leze normálně na seznamku – prohlížel si tam nějaké profily. Proč? Co s tím? Řvu tu teď jak želva. Vůbec tomu nerozumím. Nikdy jsme žádné problémy neměli a nebo o nich nevím.
My plánujeme dítě, snažíme se o něj, dneska mluvil o dovolené, o výletu parníkem a mezitím koukal na seznamku.
![]()
@Tynkycat no uz zmizeli a ze chteji jet zitra hned rano a kdesi cosi…no proste tady byt nechteji a nelibi se jim to…a jeste na nas ze doufam, ze neplanujete decko jak by jste to stihali s tou rekonstrukci…jako to je do konce roku dodelane a ona na nas ze to vidi tak na tri roky!!! baba…vazne me dnes zdobla…
@Tynkycat a to jeste jsem udelala nakup vin piva a jidla za 1500kc vypili jedno pivo ani dobnuti jidla jako ja se na to vy…
ja s mojim to nemame sanci snist a ja jsem na diete kurde tak ani tolik nemuzu…chjo,…jasne to me rekl muj, ze preci bydlet nebudu s ni, ze to je jeji nazor ne jeho…tak to me trochu jako ze jo, ale i tak me rozhodila den
@Bublinka2305 píše:
Moucha je zde!!! vemte ty lepacky kurna![]()
@nosdos píše:
@schatzzi
Někdy je chuť i dopoledne, a to jsme většinou v práci a tak si jen voláme, jak bychom se pomilovali. No a teď to aspoň vyšlo. A víš jak krásně se pak ještě dospává. Teď jsme po druhé vstali z postele
![]()
![]()
Super
![]()
To ja ted chtela prepadnout toho meho chlapa a on me normalne odmitl, ze pry nechce dnes a ze ja bych chtela kazdy den, tak jsme meli kvuli tomu rozepri ![]()
@ZItu píše:
Holky, teď jsem byla u muže na PC, koukali jsme předtím na zájezdy. Chtěla jsem se podívat ještě jednou, co to bylo, otevřela jsem historii a tam seznamka – on mi leze normálně na seznamku – prohlížel si tam nějaké profily. Proč? Co s tím? Řvu tu teď jak želva. Vůbec tomu nerozumím. Nikdy jsme žádné problémy neměli a nebo o nich nevím.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My plánujeme dítě, snažíme se o něj, dneska mluvil o dovolené, o výletu parníkem a mezitím koukal na seznamku.
![]()
![]()
![]()
Holka, napsala jsem Ti i v te druhe diskuzi, ale predem me musite schvalit…
Moc me to mrzi
normalne se ho zeptej, co ho k tomu vede, at si to vyjasnite, protoze to neni normalni a jeste se snazite o to mimco!
drz se, vim jak se citis, muj byvaly mi to take delal ![]()
@Bublinka2305 kašli na ně, nenech se rozhazet a i kdyby jste bydleli v čemkoliv tak nemá právo vám diktovat kdy budete mit dítě, naopak jí aspoň dokážeš, že do konce roku zvladate i když třeba příští měsíc otehotnis ![]()
@pajolena Děkuji. Schválit Tě myslím nemusíme - je to otevřená diskuze.
Já už to právě taky zažila a nechci znovu. Jeden ex mě podváděl na každém kroku, druhý ex mi řekl, když jsem nemohla, že si najde milenku. Já už tohle fakt nechci, nemám na to. Na tohle už jsem prostě moc stará.
@Tynkycat no ja jsem o tom prave úresvedcena!!! dekuji, prdim na to, ona je panelakovka zavrena nekde od malicka tak nevi no…nic klid, muj me take podrzel tak dobre…jen v ten moment se me chtelo brecet dojede na me narozeniny a…no fajn jak mysli, jeste si pak rypla ze do konce roku chce videt fotky jak je to hotove a ja udelam vse aby je dostala koza jedna
![]()
@markiza81 jo tchýně jsou kapitola