Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spygy já byla taky bez příznaků, na příznaky bych nedala, každý to má jinak
![]()
@Bublinka2305 no my jsme chtěli taky obyc kočku ale nějak to nevyšlo. Jmenuje se šmejd…
a taky je mu měsíc, už chodí hezky sám na pisecek ale nespí nikde jinde než na mě..:-D
@markiza81 Jo já jsem si vždycky přála rodit od května do srpna, ale jaksi se mi udělala čára přes rozpočet, když se nám zadařilo naporvé, tudíž mi teoretický porod vychází na únor
a pak si něco celý život plánuj ![]()
@schatzzi tak ze zimního období mi asi únor vadil nejmíň…protože by to byl v tvém případě bude malý amorek… ![]()
Tak jsem to konečně všechno přelouskala…Poslední dobou nedělám nic jinýho, než že tu visim a pak se bojim odejít, abych to zase nedočítala půl dne
Jinak jsem napřed chtěla napsat, ať se na u p*čku vyprdnete a nereagujete, ale právě naopak, nepodráždíme jí trochu? Bude sranda…:)
@markiza81 mě uklidnuje to, že je to nejkratší měsíc, takže pokud se má dítě narodit cca kolem 10.2. tak za 14 dní je už březen ![]()
@Dayisinka Nééé, takový klid tady je
Ale mohly bychom jí pozvat na pivo ![]()
Příspěvek upraven 31.05.14 v 12:31
@vrrrka zatim jen 30 kc poplatek a 100 za fotku. Jiny ceny nevim akorat ten utz na vyvovoje vady jsem si priplatila 500
@markiza81 to ja mam charlie, theodora, silvera, deninu(po me narodila se na me narozeniny)tobiase, huberta, mufa a nejstarsi je macina…klasicke jmeno jeste
nooo ja jsem rada, ze se naucili sami take chodit pekne na zachodek…jen ten jeden je asi vegetarian jeden uz papa i maso a pije mleko z misky, ten druhy jen pije mleko
tak nevim…
Hlvne ty si dost chytra nenacham si libit preci ty vase blbe nazory jen tak a ty se do toho laskve nestraej jasne
@najkyna dekuji za poklonu
jinak ty si myslis, ze tim, ze tady napises a budes urazet tak nam to jako nejak osolis jo??
dokazujes jen svou vyspelost holka…a nazor ma kazdy nejaky a nebude mit kazdy stejny jako ty, cim drive to zjistis a prijmes, tim lepe pro tebe…a vztekej se jak chces, tim si nepomuzes…
@pajolena píše:
Ted uvazuji o tom, ze si taky zacnu teplotu merit, ale kdyz ja rano vzdy po probuzeni bezim rychle curat tak nevim jestli to dam
To dáš, já to mívám stejně. Ale je to minutka, která pak ti pomůže určit ovulku. Když vydržíš pít kontryhel, tak toto pro tebe bude procházka růžovým sadem. ![]()