Pracujeme na prvním miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4255
31.5.14 10:48
@Bublinka2305 píše:
@najkyna prosimte neurazej, kdyz se ti neco nelibi a neumis se smirit s nazory a jsi vztahovacna pritom nikdo na tebe nijak neutoci to spise utocis tady ty…tak jak jsi mela pravo napsat do diskuze tak mas pravo ji i opustit…ja osobne bych tam, kde se me nelibi jen me pomlouvaji a urazi nebyla…pokud mas ten pocit, opust nas a neurazej a nenic nam tady pohodovou diskuzi tvyma „chytryma“ prispevkama. dekuji

Hele a nahodou, krava ma takove krasne oci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
31.5.14 10:48
@pajolena píše:
Hele a nahodou, krava ma takove krasne oci :mrgreen: :mrgreen:

tak ted jsem mela vybuch smichu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
31.5.14 10:51
@Bublinka2305 píše:
tak ted jsem mela vybuch smichu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
31.5.14 10:52

@ZItu Tak jak to dnes vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
31.5.14 10:52
@pajolena píše:
Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to mas pravdu, jeste urazime chudaka kravicku, hodnou milou a potrebnou…ano ano prirovnani mouchy se me libi vice :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 10:53
@pajolena píše:
Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak lépe bych to nenapsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 10:54

Co sem pořád leze, když jí tu údajně každý uráží?

TÁHNI - HUŠ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
31.5.14 10:56

@pajolena a jeste takovy komar, otravny, stipavy a pije krev jak jen muze :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
31.5.14 10:56
@nosdos píše:
Co sem pořád leze, když jí tu údajně každý uráží?TÁHNI - HUŠ :)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
31.5.14 10:58
@nosdos píše:
Co sem pořád leze, když jí tu údajně každý uráží?TÁHNI - HUŠ :)

Holky, ja se docela bavim temi prispevky co pise :mrgreen: :mrgreen: jen tak to clovek nevidi zee? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
31.5.14 11:02
@pajolena píše:
Holky, ja se docela bavim temi prispevky co pise :mrgreen: :mrgreen: jen tak to clovek nevidi zee? :jazyk:

lidska blbost nezna mezi a ona je toho zivym dukazem :mrgreen: no mas recht, prvni to cloveka rozcili, ale pak se tomu vsemu stejne jen smeje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
31.5.14 11:06

@nosdos myslím, že jsem tu někde psala, že pokud dojde k těhu, tak by teplota neměla klesnou pod teploty, které byly v 1. fázi před ovu…
a nechci ti to kazit, jen si myslím, že ti ovu teprve proběhne, ale tak uvidíš..jak dlouho měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4255
31.5.14 11:14

Holky, ja jsem tak nejak cela nervni z te ovu. Doufam, ze mi testy ukazou, zda vazne probiha, protoze se bojim bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 11:15

@vrrrka
No další dny se to rozhodne, nechci předbíhat. Dneska mě pobolívá v podbříšku, tak snad je to taky náznak toho, že ovu probíhá. Jinak BT měřím asi půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 11:15

@pajolena
Mysli pozitivně jako já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...