Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublinka2305 píše:
@najkyna prosimte neurazej, kdyz se ti neco nelibi a neumis se smirit s nazory a jsi vztahovacna pritom nikdo na tebe nijak neutoci to spise utocis tady ty…tak jak jsi mela pravo napsat do diskuze tak mas pravo ji i opustit…ja osobne bych tam, kde se me nelibi jen me pomlouvaji a urazi nebyla…pokud mas ten pocit, opust nas a neurazej a nenic nam tady pohodovou diskuzi tvyma „chytryma“ prispevkama. dekuji
Hele a nahodou, krava ma takove krasne oci
![]()
@pajolena píše:
Hele a nahodou, krava ma takove krasne oci![]()
tak ted jsem mela vybuch smichu
![]()
@Bublinka2305 píše:
tak ted jsem mela vybuch smichu![]()
![]()
Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne
![]()
@pajolena píše:
Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne![]()
![]()
no to mas pravdu, jeste urazime chudaka kravicku, hodnou milou a potrebnou…ano ano prirovnani mouchy se me libi vice
![]()
@pajolena píše:
Kdyz nad tim tak premyslim, zmenila bych nadavky. Misto krasneho a uzitecneho zviratka jako je krava, bych pouzila treba mouchu. Ta je hnusna, otravuje a neustale sedi na nejakem hovne![]()
![]()
No tak lépe bych to nenapsala ![]()
Co sem pořád leze, když jí tu údajně každý uráží?
TÁHNI - HUŠ ![]()
@pajolena a jeste takovy komar, otravny, stipavy a pije krev jak jen muze
![]()
@nosdos píše:
Co sem pořád leze, když jí tu údajně každý uráží?TÁHNI - HUŠ
Holky, ja se docela bavim temi prispevky co pise
jen tak to clovek nevidi zee? ![]()
@pajolena píše:
Holky, ja se docela bavim temi prispevky co pise![]()
jen tak to clovek nevidi zee?
lidska blbost nezna mezi a ona je toho zivym dukazem
no mas recht, prvni to cloveka rozcili, ale pak se tomu vsemu stejne jen smeje
![]()
@nosdos myslím, že jsem tu někde psala, že pokud dojde k těhu, tak by teplota neměla klesnou pod teploty, které byly v 1. fázi před ovu…
a nechci ti to kazit, jen si myslím, že ti ovu teprve proběhne, ale tak uvidíš..jak dlouho měříš BT?
Holky, ja jsem tak nejak cela nervni z te ovu. Doufam, ze mi testy ukazou, zda vazne probiha, protoze se bojim bojim ![]()
@vrrrka
No další dny se to rozhodne, nechci předbíhat. Dneska mě pobolívá v podbříšku, tak snad je to taky náznak toho, že ovu probíhá. Jinak BT měřím asi půl roku.