Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZItu píše:
@nosdos Jasně - to budou storky, to emimino ještě nezažilo.A pak napíšeme deníček na téma: Hromadný porod, porodnice zkolabovala, vůbec na takovou nálož nebyla připravena.
Ja uz jsem asi unavena, ale prvne jsem precetla misto naloz - souloz
![]()
@nosdos hele Ty jsi taky dobra lekarna ![]()
ke mne uz cestuje femigard a fertilan
jinak pokracuji v piti kontryhele a pritel kotvicnik.
asi si to taky vyfotim, az mi dorazi ten balicek s 20 tehu testy a 20 ovu testy
![]()
Ja cekam az zavreme bar, coz bude ve 2 a pak pujdeme jeste na pivko a pak teprve spinkat ![]()
Holky, jsem tu zas. Nemáte některá, prosím, zkušenost s narůžovělou menstruační krví? Krom toho, že tetička se teď večer ozvala dost nevybíravým způsobem - mám křeče jak blázen, tak ta barva se mi moc nelíbí ( nikdy jsem takovou neměla ).
@ZItu A je to spis spineni nebo je to silne, jen ta barva je jina?
@ZItu Tak ja mela predchozi periodu take takovou divnou barvu, do ruzova. Ale cca po 2 dnech se to zmenilo v normalni cervenou…
ale treba to u Tebe muze byt jine, uvidis co bude zitra.
@pajolena Děkuji moc za uklidnění.
Mě to trochu znervóznělo a na netu ni info.
Moc děkuji
Dobrou noc a hezké sny přeji. ![]()
@pajolena no to si mě nepotěšila s tou hlavou, snad to nebude tak horký…jinak až na únavu nemám zatím žádný příznaky…každým dnem čekám, kdy začnu krmit kachny ![]()
@tynulak fazolka je moc hezoučká…už se taky těším na 2. kontrolu…to už by mělo být i ![]()
@vrrrka Děkuji
jojo srdicko je úžasné
me vcera vzali asi sest ampulí krve. A jsem objednana na další krev, na ultrazvuk stitne žlázy a jeste jsem si priplatila ultrazvuk na vyvojove vady takze mam na tri dny v červnu o zábavu postaráno ![]()
@ZItu @Viollett ahoj holky, tak uz popijim kontryhel
neni to tak hrozne nahodou me i chutna, coz je super ![]()
@Viollett kocko jak pijes ten nosifol??dnes odpo si ho dam, ale neni tu napsane do kolika vody to dat ten sacek rozpustit a take je tady psane do vody nebo jine tekutiny…jake mas zkusenosti? do ceho ty to davas?
dekuji predem