Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tynulak moc dekuji
![]()
@Bublinka2305 jasnyyyy proste musime zapadnout vsecky, to bude pak srandy kopec jak zde na diskuzi, tak v porodnicich
![]()
@tynulak píše:
Ahoj holky. Tak dnes druha kontrola a zde vam představuji našeho drobečka
Nadherny!!! Fakt krasny, velka gratulace, at se mu dari ![]()
@Bublinka2305
ale listovka už je obsažena v tom nosifolu, tak asi jí pak bereš 2×, ne?
@Viollett to si pis uz by si meli chystat volne postele a pokoje a vse
protoze to tak bude
![]()
@nosdos to ano to i spousta dalsich veci, ale rikam budu to brat v mensi davce maji se 1-2sacky denne budu davat 1sacek a nekdy ob den jak rikala @Viollett i dr.rekl,ze to staci…takze ve finale se to pak dorovna ![]()
Holky, všem vám moooooooooc děkuji za podporu. Vím, jaké jsou problémy a kolik holek si přeje otěhotnět a nedaří se. PROTO MOC VŠEM PŘEJI, ABY SE TO CO NEJDŘÍVE VŠEM POVEDLO.
![]()
Holky a rozdělíme se rovnoměrně po porodnicích nebo se nahrneme hromadně do jedné? ![]()
@Bublinka2305 píše:
Tak holky zatim mam doma tedy kontryhel, listovku, nosifol a selen. zinek pro mojeho, zbytek ma objednanetak sup na to pekne pred spanim alespoén cajik a tabletku listovky a muj selen-zinek
a jdem na to v cervnu proste hromadne dve // vsechny
![]()
![]()
![]()
@ZItu ty me dnes bavis, se tu valim smichy z tech tvych hlasek atd.
a ted jeste ten,,fet" ![]()
Uz doooost zabijes me smichem!
ses jednicka jako tebe tu nemit!? ![]()
@nosdos ja si nemyslim, beru to tak taky jak @Bublinka2305 a v poho, kys. listove prej neni nikdy dost, rekl to me tehu segre i dr. Kvuli moznym nemocim a vyvinu mimca neni listovky prej nikdy dost, a v Nosifolu je jen pomerna cast a ta listovka zvlast se muze brat klidne jen obden, neboooj ![]()
No já rodit budu určitě v Anglii, takže jedno místo v ČR máte za mě volné ![]()
@Viollett @Bublinka2305
ok, jen holky nechci, abyste se mi předávkovaly, toď vše ![]()
@pajolena Jooo, mohla by.
Chodila bych k ní, místo k té naší „babě“
Myslím, že @Bublinka2305 by na mě tak blbě nekoukala. ![]()