Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Viollett ahooooj
no jako radeji se nevyjadruji musela bych byt uz vazne sprosta a jeste bych se vztekla prdne cevka a je
ona za to nestoji
![]()
@Viollett
Tu je hezký článek o tom Nosifolu
http://sdeleni.idnes.cz/…sdeleni.aspx?…
Jinak vypadá to taky dobře, možná podobně jako ten fert., ale navíc v tom fert. je ten drmek a možná další nějaké vitamíny.
@nosdos Já myslím, že ses rozhodla správně. Než přivést prcka do nevhodného prostředí, navíc v době, kdy je člověk vlastně ještě skoro sám „dítě“ ( neříkám, žes v 17 byla dítě, to ne, ale asi člověk vidí svět v tom věku jinak, tak nějak růžověji ), tak raději vůbec.
@tynulak ahaaa jeee
tak konecne mel stesti nekdo i hned to je faaajn
![]()
@Bublinka2305 pravda! Rupne ti cevka a jeste budes vlacet nohu
![]()
Tak holky zatim mam doma tedy kontryhel, listovku, nosifol a selen. zinek pro mojeho, zbytek ma objednane
tak sup na to pekne pred spanim alespoén cajik a tabletku listovky a muj selen-zinek
a jdem na to v cervnu proste hromadne dve // vsechny
![]()
@ZItu
no ale kolikrát mě hlodá myšlenka, jestli to ono nezpůsobilo, že teď mám stále nějaké problémy, že stále nemám pravidelný cyklus, že jsem měla ty anovuláky atd. Hlodá to teď ve mně ![]()
@Bublinka2305
a to vše bereš na ráz? nemáš strach, že se to bude mezi sebou bít?
@Bublinka2305 „Nech ji bejt, nech ji bejt. Se zase rozčílíš, víš že máš srdce v peeeerdeli“ ![]()
@nosdos tak ja mam listovku kontryhel a nifosol…to neni tak hrozne a budu si to davat ten nifosol v mensi davce
ja myslim, ze v pohode
jsou to vitaminy a bilinky… @ZItu no prave, radeji se musim rychle uklidnit ![]()
@Viollett a @nosdos
ano vím ze jsem mela štěstí
jsem za to vdecna
a vam přeji ať se dve čárky objevi co nejdřív ![]()
@nosdos no bylo by to fajn, kdyby byl podobny ten Nosifol, vis co ja to s nim stejne jeste zkusim asi dva mesice a pak uvidim, kdyztak zkusim i ten ferti. A hlavne do te doby pokud otehotnis po ferti. Tak do toho jdu taky!!
a ze urcite otehotnis, to proste vim
![]()
@ZItu presne…myslim si, ze @nosdos byla na to kolik ji bylo dost rozumna! Ne jako nase slecna,,drsnak" ![]()
Nebudu radsi jmenovat nebo dostanu! ![]()
@nosdos Hlodat to bude. Víš, mě taky pořád tak trošku bolí a hlodá, co se stalo před několika lety ( byla jsem těhotná a v 11.tt jsem měla zamlklý potrat ). Dlouho jsem si říkala, že jsem měla poslechnout doktora a jít si lehnout do špitálu. Ale na druhou stranu si říkám, že to tak být mělo. To děcko by nemělo v té době pěkný život, stejně bych skončila sama, protože ten vztah v té době už stál za dvě věci a ani ten chlap nebyl úplný svatoušek, nevydržela bych s ním ani kvůli prckovi. Navíc by z jeho strany měl chudák takovou genetickou informaci, že bych se z toho pak asi zcvokla.
Takže to ber tak, že to tak být mělo a nemysli na to, že to má teď nějakou souvislost. Podaří se vám to, neboj. ![]()
@Viollett Ježiš, píšeš ferti a já četla fet - by mě zajímalo, na co myslím.
![]()