Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je teda zase rozvinutá diskuze, člověk tu pár hodin není a potom takovej sloh dočítat, to je něco ![]()
@ZItu píše:
@pajolena Jooo, mohla by.Chodila bych k ní, místo k té naší „babě“
Myslím, že @Bublinka2305 by na mě tak blbě nekoukala.
to vis ze nekoukala, mela bych to pro tebe vzdy pripravene v tasticce
![]()
@Viollett Smích léčí. ![]()
Bylo třeba to tu lehce odlehčit po určitých příspěvcích. ![]()
@nosdos Nekaž nám počty a dojeď rodit k nám. ![]()
@pajolena No a další nám kazí součty. To pak v té porodnici už nebude taková sranda. Budou to mít značně ulehčené, když budete chybět. ![]()
@nosdos jo to ses hodna a mozna bychom mohly s @Bublinka2305 klidne ubrat, proberu to s ni…
@Bublinka2305 berusko mozna ma @nosdos pravdu, tak listovku schovame nachvili nez doberem Nosifol, aby to nemelo jine ucinky nez ma, coz si tedy asi nemyslim, ale listovku muzem pak douzivat kdykoliv ![]()
@ZItu zadne rovnomerne, normalka do jednoho spitalu a sup…nezajem
sranda musi byt…a s Vami holky ( @pajolena @ZItu @Bublinka2305 atd.....je vas vic samozrejme) mi bude cest byt klidne i na jednom luzku
![]()
No to abyste se už objednaly, aby vůbec pro tolik rodiček měly místo ![]()
@Viollett Tak to abychom našly někde porodnici, kde mají pokoj minimálně s 10ti lůžky, co?
Safra, zrovna mě žádná nenapadá.
@Viollett no ja spis ted resim, ze bych brala jeden den listovku a druhy den nifosol a tak napreskacku
a kontryhel jak ma…to by mohlo byt take fajn co myslis??
jeee dekuji…holky presne, me bude take cest a alesppon by byla prca i tam
drzely by jsme se navzajem po porodu, myslim psychicky ![]()
@nosdos Teď jsem to pochopila - jako grupen na jedné posteli.
No, dobře, přijímám. ![]()
@ZItu jo jo ![]()
Hele zapomnela bych jeste na @spygy taky lezis s nami
![]()
Nicmene myslim, ze jsme se znacne odreagovaly, hustyyyyy
![]()
Vymislime pekny kraviny (i kdyz me se to libi moooc
) jeste nam slecna zodpovedna viz. Stranka 1086 myslim:-D, nanda to, ze nejsme hodne mit deti…:-D skrze to, ze si umime udelat srandu i samy ze sebe, zeeee? ![]()
No už to vidím, každá při porodu bude mít ntb a bude psát průběh do nového diskuzního těmatu: PRÁVĚ RODÍM
![]()