Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tynulak Díky moc.
Bylo mi to nedávno i předpovězeno, tak snad je to pravda. Předpovědi od onoho člověka mi, až na malé detaily, celkem vycházely. ![]()
@ZItu jo taaaak
![]()
@nosdos chapu v poho
no mrkni na netu na Nosifol, nicmene asi nebudu ted zbytecne experimentovat, kdyz uz Nosifol beru at si v tom neudelam chaoz, ale o tom f. blendu mi prave dnes psala segra, ze to nekde videla a cetla tak nevim. ![]()
Kazdopadne drzim palce at mas stesti a najdes dve //
![]()
@tynulak jeee blahopreji moooc!
at je vse v poradku a jste oba zdravi at ti mimi dela jen radost!
![]()
Ja uz chci taky mimi, ach jooooo ![]()
@ZItu to nemyslis vazne co tady zase ctu
jen odjedu nakoupit!!! ja vazne nechci byt sprosta ale toto neee to uz nema slov
tyjo ja chci take neo videt!! chci a chci? copak me ukazes slecno??
uz se bojííííííím
@ZItu klidek ona se zahrabala sama uz davno tim, jak se chova ![]()
@tynulak a jak dlouho ses snazila o mimco? A jaky to melo prubeh ve zkratce? Myslim snazeni? ![]()
@ZItu
Tož to byla teda pipina, to je mazec. Vůbec nebere v potaz, že život může být někdy krutý a že kdyby každý si to dítě nechal a pak si ho nemohl dovolit, by byl plný stav v kojeneckých ústavech a „děcácích“.
Musím se přiznat, že já patřím bohužel taky do té skupiny, která taky musela jednou uměle přerušit těhotenství. Bylo mi 17 let, maturita před sebou a navíc jsem chtěla jít na VŠ a i s tehdějším partnerem to nebylo ono. Kolikrát si říkám, zda jsem udělala dobře či ne, ale teď už to bohužel neovlivním. Ale lepší pro toho nenarozeného prcka, protože nevím, jak bych v 17 letech vychovávala dítě, když v podstatě jsem byla dítě taky.
@tynulak @Viollett Holky, snad jo, no.
Já nejsem nějak pověrčivá, nebo zastánce magie, karet a šarlatánství, ale ten člověk, co mi občas na mé otázky odpovídá, tak mě měl přečtenou už v době, kdy jsme se kdysi poznali. Nevím, jak to dělá, ale fakt prostě do člověka vidí - vidí ho, jaký skutečně je, ví, co prožil. Já tomu napřed nechtěla věřit, ale dokázal mě přesvědčit tím, že mi dost dobře pověděl o mé minulosti ještě než jsem řekla „fň“. ( A společné známé fakt nemáme
, resp. jsme v té době neměli ).
@ZItu hustyyyy tedy…a co ti presne rekl treba ted, kdyz chces mimco?
![]()
@Viollett Děkuji
podařilo se nám hnedka první měsíc po vysazení
mela jsem velike štěstí. Nyní beru akorát listovku.