Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bublinka2305 Hlavně se toho už dopředu neděs. Věřím, že bude naprosto normální a bude to fajn.
Měj se a určitě pak informuj.
Papa. ![]()
Ahoj, mám dotaz ale asi se to nehodí pro ty co se snaží dyl…
Plánovali jste některá Nározeni miminka podle měsíce… Nebo dokonce dle ročního období..? ![]()
Nebo jsem takový maniak jen já…?
Já bych chtěla miminko na červenec nebo srpen, ani nevím proč já sama jsem v červenci a asi se mi líbí Narozeninová oslava venku na zahradě nevím v prosinci v obýváku… ![]()
Už jsem od toho trosku upustila…ale březnu by jsme se chtěli vyhnout tam už toame nabitý…:-D
@pajolena Jeee mas úžasnou profilovou…
na takový fotky se strašně těším… <3
@markiza81 No, my tak trochu jo, ale ze zdrav. důvodů - a to, že bych ty poslední měsíce neměla projít v létě - takže ideální narození potomka zima/jaro.
Když to půjde, bude to super, ale když ne, tak to taky nějak dáme. ![]()
Momentálně jsme si tu s holkama naplánovaly, že červen je náš, takže to na zimu vychází. ![]()
@ZItu samozřejmě když se nám to povede hned v červnu tak mi to vadit nebude…
to naopak… Ale na ten březen to Teda fakt ne…to má narozeniny pritelovo syn a tatínek, a v tom mají ještě přítel opět s jeho tatínkem svátek… Tak že březen by byl náročný… ![]()
@markiza81 Všechno jedním vrzem a do konce roku máte klid. ![]()
My by to tak měli, když by se prcek narodil v prosinci - to se u nás jede od Mikuláše až do konce roku. ![]()
@ZItu jooo verim, ze to bude fajn
ale o toto se musim podelit… kote ted bylo na zachode ja se vratim z vany a muj…tady je smrad to je hrozne, rikam tak oni jsou mali jeste nevi, ze to musi zahrabat tak si to mel udelat, zvdel se myslela jsem, ze to jde udelat, ale on…tady se neda dychat jdu pryc
tak jsem zvedava u prcka co bude delat
a vubec, on si jej udela, chce ho take tak se o nej take pekne postara…neni jen maminka ![]()
@Bublinka2305 taky máme teď koťatko, máme britskou sprsklou s preskou… No koťatko je to nádherný…
co máte vy za kotě?
@nosdos píše:
No nic, já se loužím, máme totiž krásné povinnosti![]()
Tak brzy kolem oběda?? Chuti se emze nekladou a zase ušetříte za oběd
![]()
@Bublinka2305
Ach jo, ti chlapi jsou všude stejní. Budeme si je muset nějak převychovat, holky. ![]()
@markiza81 no ja mam 8 kocicek, jsem maniak
zrzky, mourky, cele sede, bilomourovate…ale jak cica dokoji jde na kastraci uz ted se to premnozilo a jde to pekne do penez+dva pejsci…ja mam jen obyc, ale jsou to milacci zlaticka…ted mam dve kotatka mesicni tak je mam v pokoji nez se vychovaji nauci a aby jim dospeli neublizili jsou prtavi ![]()