Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to praskla a nebolelo to tak.si piskej, mě když praskla, tak.jsem myslela, že udeřila moje poslední hodinka
Každopádně pokud praskla, tak ok, tekutina odteče a zbytek se vstřebá. Na ultrazvuku by to mělo být vidět. Při prasknutí a vytečení jsem měla mírně mokré kalhotky, ale určitě záleží, jak je cysta velká, tudíž naplněná tekutinou. Cystu jsem měla 3×, pokaždé pekelně bolela, poprvé jsem si myslela, že mě chytlo slepé střevo, nemohla jsem skoro chodit. Dvakrát mi to lékařka zlikvidovala, chodila jsem na injekce, a vstřebaly se, potřetí praskla.
Jsem ráda že jsem našla tuhle diskuzi, už vím co mi z času na čas je, vždy když mě v noci vzbudí šílená bolest, mám pocit že mi praskl močák nebo něco vedle něj a myslím že musím určitě umřít, protože ani po třech vyvolávaných porodech na oxytocinových kapačkách jsem takovou bolest nikdy nezažila, když to asi po dvou hodinách trochu povolí a já začnu být schopná ohnout alespoň prsty na nohou tak zpravidla začnu zvracet, pak vysílená, zničená a zároveň šťastná že jsem to ještě jednou přežila padnu a spím, aby mě to mohlo za pár měsíců vzbudit znovu…
@anickadomnik
tak si s tím zajdi na gyndu, můžou ti nasadit léčbu, a cysta se vstřebá. Než se trápit.
Prave ze žádné bolesti nemam. Cystu uz jsem mela jednou ale vzdycky samovolně „zmizela“.. A ted me to prave dost překvapilo, ze jsem začala takhle špinit. Asi zavolam rano doktorce ![]()
@marcela74 no když už vím co to je, tak to samozřejmě začnu řešit ![]()