Prasklá lebka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
28.4.22 17:46
@annlady píše:
Nevím no, ale po přečtení blogu matka kriminálnice bych jela a klidně se pak nechala seřvat, že jsem hysterka

A jakou mas zkusenost s pohotovosti…?
CT nikdo delat nebude, normalni dite na pozorovani taky nenechaji, a krvaceni do mozku z rtg nepoznas. Je to o stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.22 19:12

@Lucie_Sx a kdy se případně projeví krvácení do mozku? Když se to stalo včera dopoledne v 11hod? Od té doby je úplně v pohodě, chová se stejně, jí i pije stejně.

• Citovat
  • Upravit
7906
28.4.22 22:38
@annlady píše:
Nevím no, ale po přečtení blogu matka kriminálnice bych jela a klidně se pak nechala seřvat, že jsem hysterka

No, díky za upozornění na blog. To jsem neznala a je to teda hustý čtení. 8o Neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.4.22 23:49
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx a kdy se případně projeví krvácení do mozku? Když se to stalo včera dopoledne v 11hod? Od té doby je úplně v pohodě, chová se stejně, jí i pije stejně.

Nevim.
Beru to tak, ze se to zjistit prakticky neda a stava se to vyjimecne.
Pokud je dite divne, tak nemocnice, jinak neresim, clovek by se zblaznil.

Blog teda masakr, i kdyz mi chvili trvalo pobrat, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.22 18:49

Teda holky, ted jsem si letmo precetla ten blog, o kterem tu pisete. Vzdyt to je silenost. Syn (2r5m) ma bouli kazdy tyden, je to nerizena strela, imrvere zakopava a pada (porad beha). Ma hlavu obitou a prijde mi, ze uz i hrbolatou. Ja uz jsem zoufala, akorat po nem spis uz, at nebeha, nepomaha totiz mluvit normalne… a je takovy od doby, co zacal lezt. Sedela jsem mu casto za zadkem, ale zase jsem ho chtela naucit padat. Spadl nekolikrat na plovoucku, nabytek, zadama, po hlave, dokonce i na kachlicky z vysky, kdyz normalne sedel na wc a ja se jen otocila pro toaletak. Byli jsme uz 3× na rtg hlavy, po tech “velkych padech na tvrdou podlahu”. A to jsem s nim furt, opravdu neustale na zemi. Tak mi reknete, to ho mam nekde privazat? Bojim se, ze se mu tam tvori minipraskliny nebo srazeniny a jednou to prdne, mam uplne hororove predstavy. Je mi te maminky z blogu dost lito. Sama vim, ze to nejde proste uhlidat, ac se snazite sebevic. Na poslednim vysetreni po padu mi doktor take rekl, ze priste uz by to museli resit pripadne ohlasenim… cumela jsem jak pero z gauce. Pak se nemaji divit, ze ty maminky neprijdou na vysetreni, kdyz si nejsou uplne jiste a pak se objevi, ze to je neco vazneho. Hlavne, ze u uchylu a fetaku deti zustanou, “protoze jim nemaji jak dokazat…”. Tvl. To me teda silene namichlo. Zrovna ted sleduju syna, ktery to dnes plnou silou napalil do drevene bedny od hracek. Boule na cele mala kupodivu, pecka to byla jak blazen. Musela bych ho opravdu privazat, vubec nefunguje vysvetlovani, ze chodime doma pomalu. Nervy moje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák