Pravda o mléce - četly jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
24.7.13 08:36
@monca114 píše:
No a co teda máme jíst a pít? Chleba s máslem je špatně, mlíko je špatně, všechno je špatně. A nebudu jest ryby s bramborama ráno, odpoledne a večer…

hlavně pozor v rybách je rtuť - takže to taky není zdravé

A mořské ryby vůbec - víš kolik se spálí nafty než k tobě dojede, vždyť si to představ se všichni udusíme a teď si představ jak se ta ryba chudák chytá na tom háčku a na motorové lodi v moři s ropou

Tohle fakt jako nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 08:37
@Syringa píše:
Ryby blázníš! Četla jsi něky studie o znečištěném moři, a co ryby obsahují :zed:, a brambory z kontaminované půdy 8)

jsme nějak poselední dobou na stejné vlně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 08:38
@neumisa píše:
@Syringatak při troše dobré vůle můžeš mít i kvašenou smetanu - je ovšem otázka, KDO by byl tak statečný a dobrovolně ji požíval :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 08:39

@verciceek mimochodem jaké jíš pečivo? Žádné? Je dost chlebů a housek atp. kam se dává mléko/máslo dovnitř. Takže pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 08:40
@monca114 píše:
no já jen že to tu někdo zmínil :DAle uvědomte si, že bychom teda neměli ani dýchat, protože ve vzduchu je těch sraček nejvíc
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 08:54

@Myrha ted se mi zhroutil svet… nealternativní indie :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 09:05
@mladákarotka píše:
@Myrha ted se mi zhroutil svet… nealternativní indie :zed: :lol:

což o to alternativní je ažaž ale zdravé to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 09:07

@Myrha budeme mít jehněčí bys mi mohla hodin nejakje nezdravej receptík:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.7.13 09:21
@Moreno81 píše:
Me prekvapilo, ze to na me vybalila dr na kontrole, ze pry je to jen obarvena voda a az prestanu kojit, at kupuju UM, ptala jsem se totiz, jestli musim a nestaci jne prejit na kravske mleko, takze i dr uz maji v hlave tyhle fantasmagorie :nevim: :nevim:

Mě doktor říkal, že mu mam dávat do tří let, třeba sklenici UM denně, že je to lepší než mléko, ale neříkal že bych po roce neměla dávat mléko vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
24.7.13 11:59

@štěpánka11 stepanko, myslela jsem to tak, jestli musim davat um nebo staci prejit na kravske, az úrestanu kojit, a dle dr, kravske vubec, ze to je obarvena voda, zatim kojim, maly ma rok a jeste chvili chci vydrzet ;) tak uvidim, jak dlouho vydrzim a pak se rozhodnu zda to a nebo ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 12:03

@Moreno81 jak dlouho kojíš a jak ješte planuješ??? prdolovi bude rok a já si říkam že už to možná stopnu ale pohodlnost pořád vyhrává no… mám to furt u sebe a nestarám se o to a malá ma co pít a takovou už spíš přesnídavku a v tehlech parnech to je skvělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
24.7.13 12:06

@mladákarotka karotko, kojim uz rok a podle tech noci s tim mam chut nekdy svihnout, maly je nekdy v noci fakt hodne narocny a spis nez hlad je to pro nej v noci zvyk, ale pak me to prejde a rikam si, jeste chvilku, jeste chvilku. V planu mam jeste tak pul rok, uvidime no ;) co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.13 12:12

@Moreno81 tak když už se bavíme tak intimne tak pro tebe jsem mrkvička :D těší me:D jinak mala je v noci v pohode, sem tam si řekne že by si dala ale to je tak jednou za mesíc, když je u babičky tak usína bez problému, ale asi tak v roce a pul začnu odstavovat a nebo se odstaví sama… kolikrat radejišáhne po rozmixovaným ovoci s vodou nežli po me no… ale na druhou stranu kojení je neco co s nasima ratolestma uz nikdy nezažijeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 22:14
@mladákarotka píše:
@Myrha budeme mít jehněčí bys mi mohla hodin nejakje nezdravej receptík:D :lol:

my jsme jehněčí dělali zatím vždy se špenátem a bramborovými noky. Ale koření nevím, to dělal manžel.
Indické nevím ;). Oni by z toho stejně udělali rizoto jak je znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
24.7.13 22:18

@mladákarotka @Moreno81 malému je 10 měsíců a už nekojím. Ráno má 1 x UM a pak v kaši. Párkrát měsíčně dělám kaši z kravského mléka, když si dám s ním. Jinak používám UM. Na pití mu budu dávat UM asi dlouho ještě. Kravské mléko jen na vaření, abychom se více sjednotili a mohli jíst společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí