Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Partner přede mnou už prdí normálně, ale já nemůžu.. i když jsme spolu už skoro 4 roky..prostě bych se hanbou propadla kdybych si před ním prdla..vždycky honem utíkám do jiné místnosti když to na mě příjde nebo to upouštím potichu
kámoška je se svojím kratší dobu a vždycky mi vykládá jak před ním prdí..vím, že je to přirozené, ale nechci se partnerovi znechutit..grgám před ním normálně, ale nikdy neprdím ![]()
Tak my s tim nemáme problém. Přítel ten to hází jak atomovky na Hirošimu. Někdy ho spucuju, když to udělá při jídle, to je fakt děsný. Ale nevim jak to dělá, ale on vůbec nesmrdí. Já jak kdy. Někdy stáhnu půlky a jde to nenápadně. Ale já mám třeba to, že se začnu chlámat a u toho to pustim, jak se naklepávám. A to pak vyloudí další salvu výtlemu u nás obou. Neřešíme to. Jsme lidi a partneři. ![]()
A já bych tady teď zrušila všechny anonymní příspěvky
mimo těch co jsem napsala já
![]()
My už to neřešíme poprvy když mi to uteklo tak se chcechtal že to je slabota že se musím víc snažit proto jen dva body z deseti ![]()
a od ty doby to neřešim občas je to haluz ale když my tak milujeme ocet a ten nam vubec neděla dobře ![]()
@mejdylko píše:
Tak my s tim nemáme problém. Přítel ten to hází jak atomovky na Hirošimu. Někdy ho spucuju, když to udělá při jídle, to je fakt děsný. Ale nevim jak to dělá, ale on vůbec nesmrdí. Já jak kdy. Někdy stáhnu půlky a jde to nenápadně. Ale já mám třeba to, že se začnu chlámat a u toho to pustim, jak se naklepávám. A to pak vyloudí další salvu výtlemu u nás obou. Neřešíme to. Jsme lidi a partneři.
takhle přesně jsem to měla se svým ex
…i teď mi to taky občas ujede, ale na štěstí nenápadně ![]()
@zinuška píše:
My už to neřešíme poprvy když mi to uteklo tak se chcechtal že to je slabota že se musím víc snažit proto jen dva body z deseti
a od ty doby to neřešim občas je to haluz ale když my tak milujeme ocet a ten nam vubec neděla dobře
@Komteska80 píše:
@syselinka tak to jsi na tom líp, než já…já ani negrgám
JÁ zas když grgám tak to je horší jak od chlapa, to zas beru tak nějak automaticky ![]()
Ja teda pred nikym nikdy neprdela.. I kdyz jsem myslela, ze me kolikrat rozerve
![]()
Vyhodla zit sama - muzu si prdet furt ![]()
Tak ze začátku to bylo složité a snažila jsem se odcházet na wc ale po pár měsících to nějak sama nebo si už nepamatuju jak ale prostě ted když musím tak musím a to samé manžel
je to lidské
moje babča se mě vždy ptala a prdíte před sebou? pokud jo tak je to moc dobře
Co tím asi myslela
@1simona1 píše:
JÁ zas když grgám tak to je horší jak od chlapa, to zas beru tak nějak automaticky
Prdíme před sebou vsici..deti i manžel i já
kde jinde se má človek chovat přirozene i když třeba s omluvou než doma ![]()
¨Před bývalýma jsem se styděla, ale se současným partnerem je to v pohodě. Ze začátku jsem se taky držela, ale v těhotenství to absolutně nešlo, to mě nadýmala snad i voda, takže to už jsem se projevila na plno