Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.14 18:31

@Prcek88 Partner přede mnou prdí pořád a rád, mám pocit, že si to ještě užívá :mrgreen:
Radši anonym, ať tu nejsem za debila, já před ním neprdím a už jsem vzdala i poznámky na ty jeho „výtvory“ protože to nemá cenu :D

• Citovat
  • Upravit
30639
26.3.14 18:32

U nás prdí šnek…tvrdí dcera :mrgreen: Na někoho se to hodit musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
26.3.14 18:57
@laducha píše:
U nás prdí šnek…tvrdí dcera :mrgreen: Na někoho se to hodit musí.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.3.14 18:58

Tak samozřejmě, že se to svádí na malýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 19:36

Moje babička se mě vždycky ptala,,a už před sebou prdíte?,, :D považovala to za pevnost vztahu, takzvanej pilíř :mrgreen:
Já jsem teda dřív před nikým neprděla ani před manželem, vždycky jsem zdrhla jinam ale ted¨' co jsem těhotná se nežinýruju a výfuk nechávám volnej, to by jsem se uběhala :mrgreen: manžel předemnou prdí už od začátku co jsme spolu začali bydlet a když jsem se na něj nedůvěřivě koukla, tak řekl no co, však už je to v rodině :D
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.3.14 19:56
@Komediantka 1 píše:
Moje babička se mě vždycky ptala,,a už před sebou prdíte?,, :D považovala to za pevnost vztahu, takzvanej pilíř :mrgreen:
Já jsem teda dřív před nikým neprděla ani před manželem, vždycky jsem zdrhla jinam ale ted¨' co jsem těhotná se nežinýruju a výfuk nechávám volnej, to by jsem se uběhala :mrgreen: manžel předemnou prdí už od začátku co jsme spolu začali bydlet a když jsem se na něj nedůvěřivě koukla, tak řekl no co, však už je to v rodině :D
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě :cert:
:lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.3.14 19:56

Jsem rada za tohle bajecne tema :pankac: konecne s emuzu od plic zasmat :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1157
26.3.14 20:03

@superma bud v klidu, ten muj driv mi oterviral dveře u auta a když jsem se usadila, zavřel a mezitím než oběhl auto se vyprděl a pak spokojeně nasedl :-D Joooo jooo kde jsou ty časy :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
26.3.14 20:06
@Komediantka 1 píše:
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě :cert:

muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlas :-D nehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.3.14 20:33
@Funnynka píše:
@superma bud v klidu, ten muj driv mi oterviral dveře u auta a když jsem se usadila, zavřel a mezitím než oběhl auto se vyprděl a pak spokojeně nasedl :-D Joooo jooo kde jsou ty časy :nevim: :lol:

Prave vzdy je vztah pekny jen na zacatku.Jo taky vzpominam na casy kdy chlap pr*el jen na wc. A to mam o 20 let starsiho chlapa.By clovek rekl ze se bude snazit. :roll: Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 20:34
@Funnynka píše:
muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlas :-D nehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky :-D
:lol: to mě připomělo ten vtip, jak je host v restauraci, ujedemu mu to a prdne si a přemýšlí jak to zamaskovat, takže si zakašle, pak zavrže židlí, když tu se k němu nakloní host od jiného stolu a řekne,,ale, že je to uplně jinej zvuk co?!,, :mrgreen: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.14 20:37

Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!

• Citovat
  • Upravit
1685
26.3.14 20:51

Muj kdyz si poradne uprdne tak se na me podiva a rekne:Teda Kristýno!! :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
26.3.14 20:52
@Anonymní píše:
Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!

to je nechutny :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
26.3.14 21:01
@Anonymní píše:
Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!

Sice ex, ale přítelkyně se tě fakt zeptala, jestli nechceš bublinky? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria