Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednou mi říkala kolegyně, že si ráno manžel prdnul a ona zamáčkla budík.
Je to lidské a prdí všichni.
Mela jsem pritele, byl to znamy clovek.
Prdl si kdyz stal u sporaku a ja varila.
Presla jsem to, ale chtelo se mi chechtat…
Jednou kdyz u me nocoval, tak byl v noci nejaky neklidny.
Prevaloval se ze strany na stranu…a pak buch, jakoby vystrelila zatka a jeste to zasycelo…a strasny smrad.
Prestala jsem si ho vazit za to, ze se tak strasne potlacoval…Jinak zlaty a hodny chlap
Zatím neprdím - máme za sebou dva měsíce vztahu a dvě krásné noci. ![]()
@lektorka To druhé bylo ve spánku, ne? To člověk prdí normálně a vůbec o tom neví… Pokud jsi dokázala tu noc usnout, rozhodně jsi prděla taky ![]()
@lektorka píše:
Mela jsem pritele, byl to znamy clovek.
Prdl si kdyz stal u sporaku a ja varila.
Presla jsem to, ale chtelo se mi chechtat…
Jednou kdyz u me nocoval, tak byl v noci nejaky neklidny.
Prevaloval se ze strany na stranu…a pak buch, jakoby vystrelila zatka a jeste to zasycelo…a strasny smrad.
Prestala jsem si ho vazit za to, ze se tak strasne potlacoval…Jinak zlaty a hodny chlap
Fuj tajbl.
Po 12 letech a 3 detech neprdim. Vadilo mi to u matky. Ta si prdla u stolu pred nama. Snazim se to pred detma neprdet.
Manzelovi to v mistnosti vadi. On to nedela, ja taky(kdyz jsme spolu). Ale venku, to jo.
@Tazvesnice píše:
Jezis lidi, vy delate z toho prdeni vedub
Co to znamená? ![]()
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá ![]()
No já závidím těm, kteří to zadržet vždy umí. Já se to snažím zadržet, ale když to zadržím, tak mám takové křeče, že nemůžu skoro normálně chodit, tak si doma před partnerem uvalím. On to ale nepřekous a mu to tak hodně vadilo, že ten vztah nechtěl nikam posunout a rozešli jsme se. Většinou se to snažím zadržet, ale za tu cenu, že mám potom křeče a pak je to po pár hodinách ještě horší. Lepší je 10 prdů, než 10 doktorů.
@Anonymní píše:
No já závidím těm, kteří to zadržet vždy umí. Já se to snažím zadržet, ale když to zadržím, tak mám takové křeče, že nemůžu skoro normálně chodit, tak si doma před partnerem uvalím. On to ale nepřekous a mu to tak hodně vadilo, že ten vztah nechtěl nikam posunout a rozešli jsme se. Většinou se to snažím zadržet, ale za tu cenu, že mám potom křeče a pak je to po pár hodinách ještě horší. Lepší je 10 prdů, než 10 doktorů.
@dedrichov píše:
Co to znamená?
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá
zkrátka burani, no…
Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wc
Obecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se
Navíc jsem zjistila, že když se stravuju zdravě a jím minimum sladkého, takové potíže nemám
Velkou roli hraje životospráva ![]()
@pe-terka píše:
Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wcObecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se
Navíc jsem zjistila, že když se stravuju zdravě a jím minimum sladkého, takové potíže nemám
Velkou roli hraje životospráva
souhlasím, člověk by si měl přece jenom některé věci vyřešit intimně a kultivovaně. Pokud není řepák.
@pe-terka píše:Žena to taky takhle řeší. a kdyby se netřásly skříně v kuchyni tak by si nikdo ničeho nevšim.
Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wcObecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se
Velkou roli hraje životospráva