Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
6.4.18 18:30

Jednou mi říkala kolegyně, že si ráno manžel prdnul a ona zamáčkla budík. :mavam: Je to lidské a prdí všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.10.18 10:57

Krka, prdí a na velkou s otevřenými dveřmi u WC..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.6.19 20:42

Mela jsem pritele, byl to znamy clovek.
Prdl si kdyz stal u sporaku a ja varila.
Presla jsem to, ale chtelo se mi chechtat…
Jednou kdyz u me nocoval, tak byl v noci nejaky neklidny.
Prevaloval se ze strany na stranu…a pak buch, jakoby vystrelila zatka a jeste to zasycelo…a strasny smrad.
Prestala jsem si ho vazit za to, ze se tak strasne potlacoval…Jinak zlaty a hodny chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
24.6.19 20:49

Zatím neprdím - máme za sebou dva měsíce vztahu a dvě krásné noci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.6.19 21:01

@lektorka To druhé bylo ve spánku, ne? To člověk prdí normálně a vůbec o tom neví… Pokud jsi dokázala tu noc usnout, rozhodně jsi prděla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.6.19 21:13
@lektorka píše:
Mela jsem pritele, byl to znamy clovek.
Prdl si kdyz stal u sporaku a ja varila.
Presla jsem to, ale chtelo se mi chechtat…
Jednou kdyz u me nocoval, tak byl v noci nejaky neklidny.
Prevaloval se ze strany na stranu…a pak buch, jakoby vystrelila zatka a jeste to zasycelo…a strasny smrad.
Prestala jsem si ho vazit za to, ze se tak strasne potlacoval…Jinak zlaty a hodny chlap

Fuj tajbl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.19 21:33

Po 12 letech a 3 detech neprdim. Vadilo mi to u matky. Ta si prdla u stolu pred nama. Snazim se to pred detma neprdet.
Manzelovi to v mistnosti vadi. On to nedela, ja taky(kdyz jsme spolu). Ale venku, to jo.

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
24.6.19 21:37

Jezis lidi, vy delate z toho prdeni vedub :roll:

• Citovat
  • Upravit
7355
24.6.19 21:45
@Tazvesnice píše:
Jezis lidi, vy delate z toho prdeni vedub :roll:

Co to znamená? :)
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.19 21:50

No já závidím těm, kteří to zadržet vždy umí. Já se to snažím zadržet, ale když to zadržím, tak mám takové křeče, že nemůžu skoro normálně chodit, tak si doma před partnerem uvalím. On to ale nepřekous a mu to tak hodně vadilo, že ten vztah nechtěl nikam posunout a rozešli jsme se. Většinou se to snažím zadržet, ale za tu cenu, že mám potom křeče a pak je to po pár hodinách ještě horší. Lepší je 10 prdů, než 10 doktorů.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
24.6.19 21:52
@Anonymní píše:
No já závidím těm, kteří to zadržet vždy umí. Já se to snažím zadržet, ale když to zadržím, tak mám takové křeče, že nemůžu skoro normálně chodit, tak si doma před partnerem uvalím. On to ale nepřekous a mu to tak hodně vadilo, že ten vztah nechtěl nikam posunout a rozešli jsme se. Většinou se to snažím zadržet, ale za tu cenu, že mám potom křeče a pak je to po pár hodinách ještě horší. Lepší je 10 prdů, než 10 doktorů.

@Jessie_james :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
24.6.19 21:53
@dedrichov píše:
Co to znamená? :)
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá :lol:

zkrátka burani, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.19 21:59

Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wc :think: Obecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se 8) Navíc jsem zjistila, že když se stravuju zdravě a jím minimum sladkého, takové potíže nemám :think: Velkou roli hraje životospráva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.6.19 22:02
@pe-terka píše:
Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wc :think: Obecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se 8) Navíc jsem zjistila, že když se stravuju zdravě a jím minimum sladkého, takové potíže nemám :think: Velkou roli hraje životospráva :think:

souhlasím, člověk by si měl přece jenom některé věci vyřešit intimně a kultivovaně. Pokud není řepák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.6.19 22:12
@pe-terka píše:
Jsme spolu douho, ale já si takové věci řeším v soukromí na wc :think: Obecně to nemám ráda, až na výjimečné případy - stane se 8) Navíc jsem zjistila, že když se stravuju zdravě a jím minimum sladkého, takové potíže nemám :think: Velkou roli hraje životospráva :think:
Žena to taky takhle řeší. a kdyby se netřásly skříně v kuchyni tak by si nikdo ničeho nevšim.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky