Před ovulací holčička, po ní chlapeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
santapetra
5.10.11 13:43
dagmi píše: čauky
já mám dva kluky a zvracela jsem u obou :roll: :lol:
a ,že zůstaneš na všechno sama :?: ,musíš si je naučit a říkat si ,že jsi královna v úlu :mrgreen:

Pokud čekáme chlapečka, tak si vemu od tebe vzor z KRALOVNY V ÚLU - supeeeer :pankac:

• Citovat
  • Upravit
542
5.10.11 14:09
Crystal87 píše:
kotýsek píše:
ahojky…tady máte Aztécký kalendář.Jaké pohlaví se narodí…a je tam i rozpis na tento celí rok… :-)

http://www.pohlavi.mysteria.cz/

mě to tedy na chlup vyšlo :mrgreen: :mrgreen:
to jo jako jediný mi sedí u obou kluků :palec:

kotýsku: mě to nesedí, máme chlapečka a měsíc početí byl únor, rok 2009 a vychází mi holčička… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.10.11 15:01
santape píše:
Crystal87 píše:
kotýsek píše:
ahojky…tady máte Aztécký kalendář.Jaké pohlaví se narodí…a je tam i rozpis na tento celí rok… :-)

http://www.pohlavi.mysteria.cz/

mě to tedy na chlup vyšlo :mrgreen: :mrgreen:
to jo jako jediný mi sedí u obou kluků :palec:
kotýsku: mě to nesedí, máme chlapečka a měsíc početí byl únor, rok 2009 a vychází mi holčička… 8-o

tak to je zajímavé :think:
asi nic není 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
5.10.11 20:00

Před Ovulaci holčička po ní chlapeček

Dovolím si reagovat na dotaz zakladatelky. Na škole nás opravdu učili, že je tomu tak - před ovulací je větší pravděpodobnost počít holčičku a po ovulaci kluka. Ale nic není stoprocentní a ten poměr nebude tak markantní.
Je to kvůli tomu, že x spermie (holčičí) mají delší životnost, ale jsou pomalejší. y spermie (klučičí) jsou pak hbitější, ale nevydrží tak dlouho.
Takže když je tuli před ovulací, tak holčičí spermie vydrží déle čekat na vajíčko, když je po ovulaci, tak klučičí jsou u vajíčka rychleji.
Ale samozřejmě to nejde generalizovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
5.10.11 20:49

Mě by zajímalo, jak tyto kalendáře - např. aztézký, čínský, reagují na dvojčata a navíc různého pohlaví(kluk a holka).. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101939
5.10.11 21:30
Jana206 píše:
Mě by zajímalo, jak tyto kalendáře - např. aztézký, čínský, reagují na dvojčata a navíc různého pohlaví(kluk a holka).. :mrgreen:

No, u jednoho se trefí, u druhého ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.10.11 23:32

prislo me to logicke,pote,co me to bylo vysvetleno.......aaaaale v praxi me to nevyslo vubec,pokazde,kdyz jsme „delali“ pred ovulaci holcicku,byl to kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.10.11 07:59

A co tadle tabulka ?mě to u prvního vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.10.11 08:01

ještě tu mám jednu trochu se lišej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.11 08:30

podle modrý tabulky by to měl být kluk, což podle UTZ evidentně je, podle druhý tabulky holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
6.10.11 09:11

Tak Ty tabulky mi nevychází vždy správně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.10.11 09:17

Podle obou tabulek bych měla mít 2 holky. Mám 2 kluky.

Tohle je fakt šarlatánství. Opravdu jediné, co má jakš takš reálný základ je to s tou rychlostí X a Y spermií a časováním sexu vzhledem k době ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
6.10.11 09:26
Wiolla píše:
Podle obou tabulek bych měla mít 2 holky. Mám 2 kluky.Tohle je fakt šarlatánství. Opravdu jediné, co má jakš takš reálný základ je to s tou rychlostí X a Y spermií a časováním sexu vzhledem k době ovulace.

Taky s tím souhlasím(sex ve vztahu k ovulaci, spermie), ale sranda je sranda :mrgreen: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.10.11 10:22

To já počala v řijnu a vyšlo to na holčičku v obouch tabulkách a mám jí ted plánuju kluka :lol: tak uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.10.11 12:13

Mě obě tabulky vycházejí u prvního na kluka a toho máme a druhé má být holčička… tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí