Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Crystal87 píše:kotýsek píše:to jo jako jediný mi sedí u obou kluků
ahojky…tady máte Aztécký kalendář.Jaké pohlaví se narodí…a je tam i rozpis na tento celí rok…![]()
http://www.pohlavi.mysteria.cz/
mě to tedy na chlup vyšlo![]()
kotýsku: mě to nesedí, máme chlapečka a měsíc početí byl únor, rok 2009 a vychází mi holčička… ![]()
santape píše:Crystal87 píše:kotýsku: mě to nesedí, máme chlapečka a měsíc početí byl únor, rok 2009 a vychází mi holčička…kotýsek píše:to jo jako jediný mi sedí u obou kluků
ahojky…tady máte Aztécký kalendář.Jaké pohlaví se narodí…a je tam i rozpis na tento celí rok…![]()
http://www.pohlavi.mysteria.cz/
mě to tedy na chlup vyšlo![]()
tak to je zajímavé ![]()
asi nic není 100% ![]()
Dovolím si reagovat na dotaz zakladatelky. Na škole nás opravdu učili, že je tomu tak - před ovulací je větší pravděpodobnost počít holčičku a po ovulaci kluka. Ale nic není stoprocentní a ten poměr nebude tak markantní.
Je to kvůli tomu, že x spermie (holčičí) mají delší životnost, ale jsou pomalejší. y spermie (klučičí) jsou pak hbitější, ale nevydrží tak dlouho.
Takže když je tuli před ovulací, tak holčičí spermie vydrží déle čekat na vajíčko, když je po ovulaci, tak klučičí jsou u vajíčka rychleji.
Ale samozřejmě to nejde generalizovat..
Mě by zajímalo, jak tyto kalendáře - např. aztézký, čínský, reagují na dvojčata a navíc různého pohlaví(kluk a holka).. ![]()
Jana206 píše:
Mě by zajímalo, jak tyto kalendáře - např. aztézký, čínský, reagují na dvojčata a navíc různého pohlaví(kluk a holka)..
No, u jednoho se trefí, u druhého ne ![]()
prislo me to logicke,pote,co me to bylo vysvetleno.......aaaaale v praxi me to nevyslo vubec,pokazde,kdyz jsme „delali“ pred ovulaci holcicku,byl to kluk…
podle modrý tabulky by to měl být kluk, což podle UTZ evidentně je, podle druhý tabulky holka
Podle obou tabulek bych měla mít 2 holky. Mám 2 kluky.
Tohle je fakt šarlatánství. Opravdu jediné, co má jakš takš reálný základ je to s tou rychlostí X a Y spermií a časováním sexu vzhledem k době ovulace.
Wiolla píše:
Podle obou tabulek bych měla mít 2 holky. Mám 2 kluky.Tohle je fakt šarlatánství. Opravdu jediné, co má jakš takš reálný základ je to s tou rychlostí X a Y spermií a časováním sexu vzhledem k době ovulace.
Taky s tím souhlasím(sex ve vztahu k ovulaci, spermie), ale sranda je sranda
..
To já počala v řijnu a vyšlo to na holčičku v obouch tabulkách a mám jí ted plánuju kluka
tak uvidíme ![]()
Mě obě tabulky vycházejí u prvního na kluka a toho máme a druhé má být holčička… tak uvidíme ![]()
Pokud čekáme chlapečka, tak si vemu od tebe vzor z KRALOVNY V ÚLU - supeeeer