Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostě příroda je víc než nějaký tabulky
a prostě je to 50:50 a nikdo to nedokáže změnit ![]()
Tabulky, netabulky..
Stejně, žena, která si neměří BT nebo nepoužije ovulační testy, tak neví, ve kterém okamžiku má ovulaci(já to taky nevím, nikdy jsem to nezjišťovala)..Samozdřejmě jde odhadem vypočítat „plodné dny“, ale těch je víc a není to přesné..
„Pocit ovulace“, taky není přesný, sice někdo má určité příznaky, ale nemůže vědět, jestli je to těsně před ovulací nebo těsně po ní ![]()
Právě proto mě překvapuje, že jste některé na tuto otázku suveréně odpověděly - já to prostě nevím..
Stejně je to na přírodě, je to půl na půl..
No, to jsme ty, co měřily tu BT, případně ji kombinovaly s ovu testy… ono když se nějakou dobu nevede, tak pak člověk tu ovulaci celkem loví ![]()
Jana206 píše: ..Právě proto mě překvapuje, že jste některé na tuto otázku suveréně odpověděly - já to prostě nevím.. …
Já si BT měřila a svůj „pocit“, že mám ovulaci (po měsících měření a zkoumání sama sebe to už poznáš), si ji ověřovala ovulačními testy.
Takže já to vím tutově. ![]()
Jana206 píše:
Tabulky, netabulky..
Stejně, žena, která si neměří BT nebo nepoužije ovulační testy, tak neví, ve kterém okamžiku má ovulaci(já to taky nevím, nikdy jsem to nezjišťovala)..Samozdřejmě jde odhadem vypočítat „plodné dny“, ale těch je víc a není to přesné..„Pocit ovulace“, taky není přesný, sice někdo má určité příznaky, ale nemůže vědět, jestli je to těsně před ovulací nebo těsně po ní
Právě proto mě překvapuje, že jste některé na tuto otázku suveréně odpověděly - já to prostě nevím..
Stejně je to na přírodě, je to půl na půl..
taky jsem odpověděla dost nepřesně ![]()
souhlasím s tím, cos psala