Před rokem, že mě miluje, dnes má milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
14.6.16 08:33

Je hodně těžké držet vztah proto je potřeba každý den na něm pracovat. Neříkam že slová chvály nejsou na místě to určitě, taky svého pochválim jak mu to sluší..popřeji mu hezké dobré ráno smskou nebo jiným způsobem někdy večer mu řeknu jak jsme ráda že ho mám…ano to určitě musí být. Ale někdy se ty slová prostě vytratí někdy už přijde že je to zbytečné snad to ten chlap po těch letech ví…a proto se někdy to kouzlo vytratí ale pokud má chlap nebo ženská pocit že nejsou všímaní tak předse si musí uvědomit že něco je špatně a zapracovat na tom..hezký víkend…hezká večeře a tam si připomenout jak je nám spolu krásně…ale jsou i takový kteří tě vemou na večeři dívaj se to do očí a řeknou jak tě nemilují a přitom se tahají někde jinde..to je už pak o žaludku dotyčného dotyčné…
Samo neukazují tady jenom na chlapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.16 00:52

Měla jsem ženateho kamaráda… praskla na něj nevěra co měl před 5 lety a to jiz 2. (pred tim praskla jeste jina)… hazel si popel na hlavu, sliboval, tvrdil mi, ze kdyz by prasklo jeste neco tak by to mel strasne strasne blby atd. a za 3 dny jsme spolu travili noc. Tech never co nepraskly byly asi tuny…

Ja vim je to hnusny, byla jsem zamilovana… nicmene jsem ho nechtela odvest od manzelky ani od deti, nenechala se nikdy sponzorovat, abych neobirala jeho rodinu a tlacila jo at zjisti co mu doma chybi… cas ktery jsme spolu travili by stejne nebyl doma…
Nicmene mam zkusenost takovou, ze dokazu pochopit kdyz nekdo jednou v zivote ujede… ale jak to projde jednou, a ten frajer se z toho nehrouti a nema strasny vycitky, tak se priste neboji a jde do toho znova a znova a doma si sype pripadne popel na hlavu, knuci a doleza…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.6.16 09:55
@Anonymní píše:
@brumdinka nejsem zakladatelka
Z
Jen jsem chtěla napsat že mi taky říkal, jak miluje jen mě, jak je šťastný a spokojený

Tak on mohl mluvit pravdu, mohl být spokojený a milovat tě, to se s nevěrou nevylučuje, né u každého. Někdo i když je spokojený, potřebuje ještě něco navíc, nové vzruchy…mně tu nevěřili, když jsem říkala, že nevěrník nemusí mít k nevěře žádný důvod, prostě se můžou jen sejít dva faktory - s někým mu to zajiskří + dotyčný nedokáže odolat. A je to především o povaze, ne jen o tom, jaký má dotyčný vztah. Jsou lidi, co to doma mají blbý a nevěrní nejsou, protože nemají tu potřebu, netáhne je to jinam, raději čekají až se krize přežene. A pak jsou ti druzí, doma vše v pořádku, ale jim to zajiskří jinde a oni neodolají, protože milují a potřebují vzrušení, vášeň, dobrodružství, adrenalin…a řeknou si, proč ne.

• Citovat
  • Upravit
791
15.6.16 17:01
@Sonarka píše:
Tak on mohl mluvit pravdu, mohl být spokojený a milovat tě, to se s nevěrou nevylučuje, né u každého. Někdo i když je spokojený, potřebuje ještě něco navíc, nové vzruchy…mně tu nevěřili, když jsem říkala, že nevěrník nemusí mít k nevěře žádný důvod, prostě se můžou jen sejít dva faktory - s někým mu to zajiskří + dotyčný nedokáže odolat. A je to především o povaze, ne jen o tom, jaký má dotyčný vztah. Jsou lidi, co to doma mají blbý a nevěrní nejsou, protože nemají tu potřebu, netáhne je to jinam, raději čekají až se krize přežene. A pak jsou ti druzí, doma vše v pořádku, ale jim to zajiskří jinde a oni neodolají, protože milují a potřebují vzrušení, vášeň, dobrodružství, adrenalin…a řeknou si, proč ne.

No když se to doma tak podá, bez zbytečných emocí vysvětlí…, tak proti tomu domácí partner nemůže nic namítat. Prostě bylo potřeba si skočit vedle, tak se skočilo…

Aneb jak už zaznělo: „S ním šu**kám a tebe miluji.“ :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
16.6.16 20:22
@Mrazivý dech píše:
No když se to doma tak podá, bez zbytečných emocí vysvětlí…, tak proti tomu domácí partner nemůže nic namítat. Prostě bylo potřeba si skočit vedle, tak se skočilo…Aneb jak už zaznělo: „S ním šu**kám a tebe miluji.“ :* :srdce:

Hodně lidí to tak má bohužel…nežijeme v ideálním světě, dnes mi zrovna psal kamarád, má měsíc před svatbou a ptal se mě, jestli bych neměla zájem, být jeho milenka 8o Že prý tu svou miluje a nevyměnil by ji za nic na světě, ale prý má málo sexu a chtěl by ještě někoho, na koho by se mohl těšit, tak 2× až 4× do měsíce, prostě zpříjemnit si všední dny…no rozmluvila jsem mu to, ale prý, kdybych se rozmyslela, mám mu dát vědět :mrgreen: Takže asi tak…a to není zdaleka jediný zadaný kamarád, co po mně vyjel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.6.16 21:02
@Kasimpasa píše:
Hodně lidí to tak má bohužel…nežijeme v ideálním světě, dnes mi zrovna psal kamarád, má měsíc před svatbou a ptal se mě, jestli bych neměla zájem, být jeho milenka 8o Že prý tu svou miluje a nevyměnil by ji za nic na světě, ale prý má málo sexu a chtěl by ještě někoho, na koho by se mohl těšit, tak 2× až 4× do měsíce, prostě zpříjemnit si všední dny…no rozmluvila jsem mu to, ale prý, kdybych se rozmyslela, mám mu dát vědět :mrgreen: Takže asi tak…a to není zdaleka jediný zadaný kamarád, co po mně vyjel :think:

No není on trochu id*iot? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 05:58
@Mrazivý dech píše:

Né, on je chlap, který je tak naprogramovaný. Chce mít několik žen najednou. Co je natom divného, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.6.16 06:03
@hudečice píše:
Né, on je chlap, který je tak naprogramovaný. Chce mít několik žen najednou. Co je natom divného, že? :mrgreen:

Potom zjistí, že se manželka zařídila podobně a bude se věšet z té nespravedlnosti světa :P, že si žena hledá toho největšího samce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.16 07:32
@Mrazivý dech píše:
Potom zjistí, že se manželka zařídila podobně a bude se věšet z té nespravedlnosti světa :P, že si žena hledá toho největšího samce.

Souhlas, vidím to na svém bratranci. On nadsamec, má vždy přítelkyni a několik pravidelných milenek bokem. Jednou musel svou přítelkyni opustit, protože nepřenesl, že má milence. Těžce to nesl.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
17.6.16 09:19
@Mrazivý dech píše:

To ne, on je hodnej kluk…jen pro mě měl vždy slabost, kdysi chtěl žít se mnou, ale nevyšlo to…já myslím, že jen zpanikařil z té blížící se svatby, říkal, že jinou, než mě, by jako milenku nechtěl, že ho to prostě jen tak napadlo, protože mu chybí sex…určitě to není ten typ, co má několik milenek a kdyby si našla ta jeho, tak se věší, to ne..ale taky takové znám a že jich je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.6.16 18:59
@Mrazivý dech píše:
No když se to doma tak podá, bez zbytečných emocí vysvětlí…, tak proti tomu domácí partner nemůže nic namítat. Prostě bylo potřeba si skočit vedle, tak se skočilo…Aneb jak už zaznělo: „S ním šu**kám a tebe miluji.“ :* :srdce:
:think: Ale to by asi prošlo málokde. Proto je lepší to doma nepodávat :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
791
17.6.16 22:07
@Sonarka píše: :think: Ale to by asi prošlo málokde. Proto je lepší to doma nepodávat :mrgreen:

No víme svoje, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.6.16 19:26
@Mrazivý dech píše:
No víme svoje, že? 8)

To víme, ale já už jsem teď hodná 8)

• Citovat
  • Upravit
791