Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně se s ní zakladateli nepárej a nesnaž se jí nosit na rukou, nezaslouží si to…spíše si najdi na tajňačku nějakou jinou a zkus to s ní, třeba to bude lepší…manželka se také rozhlíží kde by…
@Anonymní píše:
Abych řekl pravdu je to hrozný pocit chci proto něco udělat i za cenu obřizky
Jelikož miluju manželku a nechci ji stratit kvůli tomu že ji nedokážu uspojit a hledá zálibu v někom jiném než ve mně po 6 letech jsem se dozvěděl že stojim vlastně v sexu k ničemu udělat ženu dokáží to jo ale ne svým penisem pouze rukou či pusou ale manželce to nestačí jde tu o ten sex a mně samostatně sex baví i když trvá 2 minuty vzdicky si ho užijí na plné čáře. Ale je tu i manželka která z toho vlastně skoro nic nemá jen to že drží a udělá pár heknutí. Takže se manželka za ty 2 minuty uvolní předá se mi celá. A já ji nedokážu uspojit hrozný pocit
Ty vole co furt meleš o té obřízce? Vždyť to je nesmysl, nijak moc ti to nepomůže. Pomůže ti jedině trénink. Možná dvě decky vína, časté změny poloh a hlavně druhé kolo. Chce to nejdřív hledat jednoduchá řešení a až pak složitější. Obřízku ne.
@Anonymní píše:
@JancaS84 ano mne to taky přijde jako nevěra. Ale s nikým nespala bydlíme s rodiči takže by sem hned vědět kdyby tu někdo cízi přijel. Kondomy jsme zkoušeli. Gely prozatím ještě ne ale určitě vyskoušime
Ty ji máš doma uvázanou? Pokud ne, tak mohla i mimo domov, ne? Zkus gel, návlek, alkohol, ale to už asi víš. Jinak pokud ji miluješ tak moc tak ji dopřej milence.
Hele není to tak složitý problém, dá se to řešit poměrně snadno. Začít můžeš trénováním stiskací techniky. Chce to trochu tréninku a naučíš se to ovládat. Já díky tomu umím ejakulaci perfektně ovládat a naprosto přesně časovat na plus mínus 10 vteřin kdy chci JÁ. Druhou volbou jsou anestetické gely (funguje ale je to trochu divný). Poslední možností jsou léky s dapoxetinem. Jsou na lékařský předpis i k sehnání na internetu. Nevyzkoušel jsem, ale funguje to prý v pohodě.
Obecně - nestresuj se, jde to řešit, klid ![]()
Tak u toho mysli na mrtvá štěňátka, to musí zabrat každému. Jinak dvě minuty je podle mě optimální čas i to se mi zdá někdy jako celá věčnost.
Tohleto jsem nikdy nechapal. Tak snad jestli picham, jde to na me, tak zacnu delat neco jineho nez prirazy
Do haje, tak jsem chlap a tak se tak chovam. Sex je misto, kde ja urcuji, co se bude dit… natocim si ji jinak, zacnu si hrat rukama, otocim si ji do jine polohy, zacnu nejak stupnovat jeji vzruseni (se zasuny i bez), chytnu ji ruce a jdu je svazat, pak zase picham, stridam rychlosti… tak snad do haje nejsem kralik, abych musel davat prvni strik…
Chlape, to chce byt kreativni. Na me to kolikrat taky jde po prvni minute, kdyz to clovek proklada necim jinym, da se to bez problemu odkladat, kdyz tu zenskou to hrani bavi. A ono to opada, kdyz prezijes prvnich 5-10 min, hrej si dal a nebude to takovy problem. Horsi je to pak nekdy po 2 hodinach, kdy uz je pak spis problem navodit ten pocit vedouci k orgasmu.
@Anonymní píše:
Tohleto jsem nikdy nechapal. Tak snad jestli picham, jde to na me, tak zacnu delat neco jineho nez prirazyDo haje, tak jsem chlap a tak se tak chovam. Sex je misto, kde ja urcuji, co se bude dit… natocim si ji jinak, zacnu si hrat rukama, otocim si ji do jine polohy, zacnu nejak stupnovat jeji vzruseni (se zasuny i bez), chytnu ji ruce a jdu je svazat, pak zase picham, stridam rychlosti… tak snad do haje nejsem kralik, abych musel davat prvni strik…Chlape, to chce byt kreativni. Na me to kolikrat taky jde po prvni minute, kdyz to clovek proklada necim jinym, da se to bez problemu odkladat, kdyz tu zenskou to hrani bavi. A ono to opada, kdyz prezijes prvnich 5-10 min, hrej si dal a nebude to takovy problem. Horsi je to pak nekdy po 2 hodinach, kdy uz je pak spis problem navodit ten pocit vedouci k orgasmu.
Asi tak nějak.
@Anonymní píše:
Hele není to tak složitý problém, dá se to řešit poměrně snadno. Začít můžeš trénováním stiskací techniky. Chce to trochu tréninku a naučíš se to ovládat. Já díky tomu umím ejakulaci perfektně ovládat a naprosto přesně časovat na plus mínus 10 vteřin kdy chci JÁ. Druhou volbou jsou anestetické gely (funguje ale je to trochu divný). Poslední možností jsou léky s dapoxetinem. Jsou na lékařský předpis i k sehnání na internetu. Nevyzkoušel jsem, ale funguje to prý v pohodě.Obecně - nestresuj se, jde to řešit, klid
Jak dlouho ti trvalo tyto techniky natrénovat?
My máme zkušenost s oddalováním vyvrcholení v rámci Tantry. Muž díky Tantře vydrží déle, žena dosáhne vrcholu rychleji. Nácvik trvá několik měsíců a pokud se to prokládá - v jiné dny- spontánním sexem a rychlovkou může nácvik trvat přes rok.
Hlavní je uchovat si ze sexu potěšení a radost.
Zakladateli, to druhé kolo je nic moc jen pro tebe, nebo i pro tvoji přítelkyni?
@Pajka2020 píše:
Jak dlouho ti trvalo tyto techniky natrénovat?My máme zkušenost s oddalováním vyvrcholení v rámci Tantry. Muž díky Tantře vydrží déle, žena dosáhne vrcholu rychleji. Nácvik trvá několik měsíců a pokud se to prokládá - v jiné dny- spontánním sexem a rychlovkou může nácvik trvat přes rok.
Hlavní je uchovat si ze sexu potěšení a radost.
Zakladateli, to druhé kolo je nic moc jen pro tebe, nebo i pro tvoji přítelkyni?
Cca dva měsíce intenzivního tréninku. V podstatě jde o to si vycvičit svaly, kterými stiskem ukončíš náběh na ejakulaci. Teď mi to stačí udělat jednou, ten pocit se uzavře a úplně opadne chuť ejakulovat. Pak se dá jet klidně hodinu. A když se má zakončit, člověk se uvolní, myslí se navodí stav před orgasmem a za pár vteřin je to tam. Nevím, po cvičení a letech praktikování mi to jde takto v podstatě už “na povel”. Samozřejmě stoprocentní to není, především ta koncovka. Ta je větší problém než to “uzavření”.
Manželké u doktora.
Manželka: „Pane doktore, manžel trpí předčasnou ejakulací“.
Manžel: „To není pravda, tím trpí jen ONA“! ![]()
Ahoj, reaguji zakládající téma. Je mě 41 a problém jsem vyřešil. S manželkou jsme spolu 11 let a musím tedy říci, že předčasnou ejakulaci jsem neřešil pokaždé, spíše po delší sex. odmlce ap.. Poslední cca tři roky se náš sex. rytmus zpomalil na asi 1× týdně, což je pro mě málo, ale pochopil jsem, že už to takto po druhém porodu bude. Můj problém se hromadil a psychika šla do háje. Studoval jsem všelicos (gely, kondomy, alkohol), intelektuálům doporučuju knihu Multiorgastický muž (Chia Mantak). Překvapivě ale zabraly generika, konkrétně jsem vyzkoušel Apcalis Oral Jelly 20mg. Sežral jsem ten jeden balíček a bingo. Erekce jak kámen a měl jsem vše zase pod kontrolou, ejakulace až se třetím manželčiným orgasmem. Čas jsem teda nestopoval. Ještě mají Super Kamagra 160mg vyloženě na oddálení erekce, to jsem nezkoušel, ale po zkušenosti s tím gelem, věřím, že to bude mít taky něco do sebe. Doporučoval bych to zkusit! p. s.:jsem po obřízce (zúžená předkožka) a za mě mohu říct, že na oddálení ejakulace to vliv nemělo.
@Pan Dan píše:
Asi tak nějak.
To víš že jo… kecy… to jste tak zoufalý, že vám při změně polohy tak opadne vzrušení a můžete dál? No tak to mi je vás líto… je úplně jedno co dělám, to vzrušení tam je a jestli se to prodlouží o dvacet sekund, je to moc…
Vidím ženskou, a je mi jedno, jestli ji otočím vzhůru nohama nebo o devadesát stupňů, prostě je to moje kočka a moc to oddálit nejde…
Leda nějaké znecitlivující přípravky nebo tak 2 promile, ale nic jiného nefunguje… když se mi ženská líbí, budu se jí moci dotýkat, budu s ní být moci v kontaktu, tak budu mokrej v trenkách i bez extrémního fyzického přičinění… a nemyslím si, že jsem vadnej… jen to příroda dobře zařídila…
Pokud to chcete řešit tak super. Prostě to musíte řešit, nic jiného nejde. Řešit, řešit, řešit. Fandím ti. Je spousta možností. Ale dopisování musí přestat, i kdyby jste to vyřešili, tak toto může pokračovat.
@Anonymní píše:
Tohleto jsem nikdy nechapal. Tak snad jestli picham, jde to na me, tak zacnu delat neco jineho nez prirazyDo haje, tak jsem chlap a tak se tak chovam. Sex je misto, kde ja urcuji, co se bude dit… natocim si ji jinak, zacnu si hrat rukama, otocim si ji do jine polohy, zacnu nejak stupnovat jeji vzruseni (se zasuny i bez), chytnu ji ruce a jdu je svazat, pak zase picham, stridam rychlosti… tak snad do haje nejsem kralik, abych musel davat prvni strik…Chlape, to chce byt kreativni. Na me to kolikrat taky jde po prvni minute, kdyz to clovek proklada necim jinym, da se to bez problemu odkladat, kdyz tu zenskou to hrani bavi. A ono to opada, kdyz prezijes prvnich 5-10 min, hrej si dal a nebude to takovy problem. Horsi je to pak nekdy po 2 hodinach, kdy uz je pak spis problem navodit ten pocit vedouci k orgasmu.
Vůbec nemáš pravdu. Vyzkoušel jsem spoustu věcí v tomto. A prostě ne.
Když to na mě jde, tak už to nezastavim. Jedině pak druhý nebo třetí sex.
Co mi pomáhá je alkohol nebo masturbace. Ale u masturbace je blbý, že to můžeš přehnat a pak to nejde. Tohle je u každýho chlapa invidualni. Někdo to dokáže ovládat, jiný to musí řešit jinak.
Problém třeba je, že když se to snažím ovládat, tak to pak není tak silný nebo to úplně spadne.
Co ještě pomáhá je bolest. Že jsem se do sebe například nenápadně kousal, nebo přítelkyně do mě zarila drapy. To fakt odvede krev.