Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Tak jsme podlehli, dnes první injekce, uvidíme co to udělá..
Držím palce ať je vše v poradku ![]()
Dnes ty holky fakt dospívají často strašně brzo ![]()
10/11 let menzes běžné… achjo…
pak rostou jen další 2/3 roky
je mi líto, že neměly/nemají delší dětství…
@Lucy75 píše:
Dnes ty holky fakt dospívají často strašně brzo10/11 let menzes běžné… achjo…
pak rostou jen další 2/3 roky
je mi líto, že neměly/nemají delší dětství…
Ale tak zas party jsou taky super. ![]()
Je to tedy těžší, ale je to… na co vzpomínat. ![]()
Moje oblíbená hláška:
„Ano, cizinče, jste v Čechách! Tady zažijete srandy, až se budete třást hrůzou!“ ![]()
@M_Vladim píše:
Ale tak zas party jsou taky super.
Je to tedy těžší, ale je to… na co vzpomínat.
Moje oblíbená hláška:
„Ano, cizinče, jste v Čechách! Tady zažijete srandy, až se budete třást hrůzou!“
Docela blbej vtip. Kdyby ti dcera brečela v 9 letech, že je vadná a snažila si vytrhat chlupy pinzetou, humor by tě velmi rychle přešel.
@Anonymní píše:
Docela blbej vtip. Kdyby ti dcera brečela v 9 letech, že je vadná a snažila si vytrhat chlupy pinzetou, humor by tě velmi rychle přešel.
Já o menzes v 9 letech nemluvil, reagoval jsem na těch 11 -12 let a pozdější dobu. ![]()
Naopak jsem byl ten, kdo upozorňoval, že se zásahem není možné otálet, račte si přečíst… A opravdu jsme si v partě zažili hodně, možná víc, než na pískovišti. ![]()
( Mmch, těch 9 - 10 let je normální věk nástupu u severoamerické afroamerické populace, bělošská populace má v USA nástup zpožděný proti ní o půl roku až rok, ale uznávám, že to sem nepatří.)
@M_Vladim píše:
Já o menzes v 9 letech nemluvil, reagoval jsem na těch 11 -12 let a pozdější dobu.
Naopak jsem byl ten, kdo upozorňoval, že se zásahem není možné otálet, račte si přečíst… A opravdu jsme si v partě zažili hodně, možná víc, než na pískovišti.( Mmch, těch 9 - 10 let je normální věk nástupu u severoamerické afroamerické populace, bělošská populace má v USA nástup zpožděný proti ní o půl roku až rok, ale uznávám, že to sem nepatří.)
V případě se částečně omlouvám, ale vtip to stejně nebyl vhodný - on růst ochlupení předchází menses.
@Lucy75 s nástupem ms přestávají zeny růst.. nerostou ještě dalsi 2/3 roky..
Proto se to řeší, když ma holka dostat ms v 9 letech a má treba 140 cm, tak se prepubera zpomaluje injekcema, protože po nástupu ms uz by nic nevyrostla.
@Anonymní píše:
V případě se částečně omlouvám, ale vtip to stejně nebyl vhodný - on růst ochlupení předchází menses.
Vtip se samozřejmě vztahoval na teenagerské roky.