Předčasná puberta v 7,5 letech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15126
9.2.24 19:25
@Anonymní píše:
Tak jsme podlehli, dnes první injekce, uvidíme co to udělá..

Držím palce ať je vše v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
9.2.24 19:36

Dnes ty holky fakt dospívají často strašně brzo :(

10/11 let menzes běžné… achjo…
pak rostou jen další 2/3 roky
je mi líto, že neměly/nemají delší dětství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36697
9.2.24 22:01
@Lucy75 píše:
Dnes ty holky fakt dospívají často strašně brzo :(10/11 let menzes běžné… achjo…
pak rostou jen další 2/3 roky
je mi líto, že neměly/nemají delší dětství…

Ale tak zas party jsou taky super. :think:
Je to tedy těžší, ale je to… na co vzpomínat. :nevim:
Moje oblíbená hláška:
„Ano, cizinče, jste v Čechách! Tady zažijete srandy, až se budete třást hrůzou!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 22:18
@M_Vladim píše:
Ale tak zas party jsou taky super. :think:
Je to tedy těžší, ale je to… na co vzpomínat. :nevim:
Moje oblíbená hláška:
„Ano, cizinče, jste v Čechách! Tady zažijete srandy, až se budete třást hrůzou!“ :lol:

Docela blbej vtip. Kdyby ti dcera brečela v 9 letech, že je vadná a snažila si vytrhat chlupy pinzetou, humor by tě velmi rychle přešel.

• Citovat
  • Upravit
36697
10.2.24 01:39
@Anonymní píše:
Docela blbej vtip. Kdyby ti dcera brečela v 9 letech, že je vadná a snažila si vytrhat chlupy pinzetou, humor by tě velmi rychle přešel.

Já o menzes v 9 letech nemluvil, reagoval jsem na těch 11 -12 let a pozdější dobu. :nevim:
Naopak jsem byl ten, kdo upozorňoval, že se zásahem není možné otálet, račte si přečíst… A opravdu jsme si v partě zažili hodně, možná víc, než na pískovišti. :andel:

( Mmch, těch 9 - 10 let je normální věk nástupu u severoamerické afroamerické populace, bělošská populace má v USA nástup zpožděný proti ní o půl roku až rok, ale uznávám, že to sem nepatří.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 07:49
@M_Vladim píše:
Já o menzes v 9 letech nemluvil, reagoval jsem na těch 11 -12 let a pozdější dobu. :nevim:
Naopak jsem byl ten, kdo upozorňoval, že se zásahem není možné otálet, račte si přečíst… A opravdu jsme si v partě zažili hodně, možná víc, než na pískovišti. :andel:( Mmch, těch 9 - 10 let je normální věk nástupu u severoamerické afroamerické populace, bělošská populace má v USA nástup zpožděný proti ní o půl roku až rok, ale uznávám, že to sem nepatří.)

V případě se částečně omlouvám, ale vtip to stejně nebyl vhodný - on růst ochlupení předchází menses.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.24 07:56

@Lucy75 s nástupem ms přestávají zeny růst.. nerostou ještě dalsi 2/3 roky..

Proto se to řeší, když ma holka dostat ms v 9 letech a má treba 140 cm, tak se prepubera zpomaluje injekcema, protože po nástupu ms uz by nic nevyrostla.

• Citovat
  • Upravit
36697
10.2.24 08:20
@Anonymní píše:
V případě se částečně omlouvám, ale vtip to stejně nebyl vhodný - on růst ochlupení předchází menses.

Vtip se samozřejmě vztahoval na teenagerské roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí