Předjíždění kamionů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
22.9.20 22:07

Tak nesouhlasím, že jsou řidiči kamionů idioti, na pitomce člověk narazí všude, jedno jestli řídí kamion, osobák, nebo sedí za počítačem. Přdjíždění kamionů bych ale zakázala uplně. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.9.20 23:12

Škoda, že jsem na mateřské, všechny bych vás vzala..na týden třeba.. ať vidíte, zač je toho loket.
Jooo, i mezi náma jsou prasata. Jako mezi motorkářema, mladejma v BMW.. nás slušný to mrzí, ale nenaděláme nic..kamioňák je blbec už z principu. Kdyby nešlo o předjíždějí, našlo by se něco jinýho, co by lidi štvalo.
A taková maličkost - mně bouchla guma 3×, ani jednou jsem nejela přetížená.
Berte občas ohledy.. aspoň na nás slušňáky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.9.20 04:00
@Adrasteia píše:
To je v řízení jiná liga, ty stojí úplně mimo jakékoliv měřítko, stejně jako třeba Italové. :mrgreen:
Ale jak si člověk u nás za volantem zanadává na tý stovce kilometrů k hranicím, ujde pohotově několika bouračkám a když přejede hranice do Německa nebo Rakouska, čeká ho zasloužený klid a tep se konečně zklidní. :lol:

Jezdím ČR, ale pravidelně několikrát týdně delší trasu.. Někdy kvetu.. Jenže člověk s tím už tak nějak počítá :mrgreen: prostě to patří k tomu koloritu.. Jsou horší věci, jak predjizdejici kamiony.. Osoba, co neumí používat zpětná zrcátka, nezná základní pravidla předností atd.. To je pak peklo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.9.20 04:05
@Lingua píše:
Tak nesouhlasím, že jsou řidiči kamionů idioti, na pitomce člověk narazí všude, jedno jestli řídí kamion, osobák, nebo sedí za počítačem. Přdjíždění kamionů bych ale zakázala uplně. :cert:

Chudáci, co se pak za plně naloženým povlecou místo 90 třeba 75.. Toto je nesmysl.. Ať predjizdi, pokud tím nikoho neohrozí.. Když mi vjede do cesty, já mám na tachaci 140 a on 80, tak je to dost o držku.. Zase když z dálky vidím, že má volno, zahájí manévr, v klidu uberu, nechám ho předjet a pak si svistim po svém… To přeci není takový problém. Horší jsou levoproudari vychovavaci, co pojedou 110 a nepustí, i kdyby ses na hlavu postavila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.9.20 04:07
@Petula306 píše: Škoda, že jsem na mateřské, všechny bych vás vzala..na týden třeba.. ať vidíte, zač je toho loket.
Jooo, i mezi náma jsou prasata. Jako mezi motorkářema, mladejma v BMW.. nás slušný to mrzí, ale nenaděláme nic..kamioňák je blbec už z principu. Kdyby nešlo o předjíždějí, našlo by se něco jinýho, co by lidi štvalo.
A taková maličkost - mně bouchla guma 3×, ani jednou jsem nejela přetížená.
Berte občas ohledy.. aspoň na nás slušňáky :andel:

Přesně.. Blbcu v osobacich je mnohem víc a daleko nebezpecnejsich :think: každý by si měl zkusit, jak to funguje, pak by mluvili jinak.. Když ti vykladka uteče o 15 minut a čekáš pak 2 dny, tak je to na… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.9.20 10:03
@ElisC píše:
@SábaW asi proto, proč já předjíždím osobaka, který jede 87, když já píše: Více

To je proč? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.9.20 10:29
@Tamtama píše:
To je proč? :lol:

Protože fyzika. Sedmý ročník. Rovnoměrný a nerovnoměrný pohyb těles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
23.9.20 17:16
@Petrusska007 píše:
Ježíš, to je zase dotaz :roll:… tě dneska nějaký kamioňák rozčílil, že si na jejich konto potřebuješ ulevit?

Všechno je to o lidech - někteří jezdí jako prasata a další spousta je zase slušných a třeba dají blinkrem znamení, že je možné ho předjet.

Já znám zase spoustu bezmozků v osobních autech, co si honí triko na dálnicích i na okrskách.

No, ale posluž si, společně si tady zanadávej na kamioňáky. Každopádně by bylo fér si taky uvědomit, až si půjdeš ráno koupit čerstvé rohlíky, že ti je tam musel nějaký kamion nebo dodávka dovézt :nevim:

Příspěvek upraven 22.09.20 v 20:39

Drive jsem si sel pro cerstve rohliky do pekarstvi, kde je rovnou upekli a nemusel mne je nejaky vypichany kamion vozit pres pul republiky a jeste se to ve finale neda zrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
23.9.20 17:22

Autobusaci jsou nejhorsi. Ty sisi mysli, ze jsou princezny silnice a kazdy se z nich pochcije. Ze zastavky ti to posle rovnou do pred tebe a ty brzdis i ocima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.9.20 20:26
@Pavlik Morozov píše:
Drive jsem si sel pro cerstve rohliky do pekarstvi, kde je rovnou upekli a nemusel mne je nejaky vypichany kamion vozit pres pul republiky a jeste se to ve finale neda zrat.

No a? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
23.9.20 20:42
@Petrusska007 píše:
No a? :nevim:

To jen tak, jak jsou kamiony dulezite a jak jim mame dekovat a vzpominat na ne. Na to jak tyhle řetězce dokorvili maloobchod a kvalita je na zbliti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
12.11.23 09:09
@Pavlik Morozov píše:
Drive jsem si sel pro cerstve rohliky do pekarstvi, kde je rovnou upekli a nemusel mne je nejaky vypichany kamion vozit pres pul republiky a jeste se to ve finale neda zrat.

To bylo ještě za bolsevika ne?
Tak je nezer :)

Co já v UK dám za to když se mi podaří sehnat rohlik, nebo aspoň polské housky. Ty rohliky kolikrát sou gumové protože se sice vozí z ČR a SR ale sou několik dnů zmrazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová