Předražené nemovitosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
4.10.21 19:01

@jkra @inkakřivák Hezký večer, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.10.21 19:03

A dostupné bydlení? Však proč ne. Stačí koupit třeba nějaký opuštěný státní statek, u každé vsi jsou zchátralé kraviny třeba. A přestavět a pak to klidně můžeš ptodat za suchý z nosu nebo pronajímat za nějakou symbolickou cenu, aby tedy ti mladí měli kde bydlet. Nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.10.21 19:26
@inkakřivák píše:
@eva valoi Ale dřív si to taky nemohl dovolit každý. Prostě je fakt, že vlastnické bydlení je luxus. A jak velký luxus to je, se pozná, až se začne měnit úroková sazba unstavajicich hypoték. A spousta lidí bude mít potíže splácet zase. To je prostě fakt. Vlastnické bydlení zkrátka není narokove a je to luxus. Tečka.

Už se mění a měnit bude. ČNB má kromě čtvrtečního skokového navýšení v úmyslu znova zvýšit úrokovou sazbu ještě do konce roku a začátkem roku příštího. Překvapilo mě, že úroky z vkladů celkem neprodleně zvýšily i některé banky. Jasně, pořád je to nic moc, ale z 0,3 na 1,1 je lepší než nic.

V bydlení a hypotékách na dlouho končí jedna éra ( mohl a měl) a začíná druhá ( nemá a nebude). Případně měl a pozbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.10.21 19:34

@Burj Chalifa Tak volit takové strany, které mají v programu jakous takous dostupnost bydlení. Ono to je sice asi stejně prd platné, ale jinou možnost nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.10.21 19:36

@eva valoi Ty věříš předvolebním slibům? Ale ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
4.10.21 19:40
@eva valoi píše:
@Burj Chalifa Tak volit takové strany, které mají v programu jakous takous dostupnost bydlení. Ono to je sice asi stejně prd platné, ale jinou možnost nevidím.

Přesně tyhle ty strany čekají na tyto voliče. Slíbit nesplnitelnou blbost, on se vždycky někdo chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21739
4.10.21 19:41
@Zumpa píše:
Přesně tyhle ty strany čekají na tyto voliče. Slíbit nesplnitelnou blbost, on se vždycky někdo chytí.

Ona to Eva Valoi vidí hodně naivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
4.10.21 19:48
@mado píše:
Ona to Eva Valoi vidí hodně naivně.

Ale proč ne, tohle třeba slibuje ČSSD. To je celkem strašně vtipné, když tyhle blbosti kdáká Stropnický - člověk, který nikdy nepracoval a do svých současných téměř 40 let je živen maminkou či veřejnými penězi za politické funkce. Bydlení mu za 12M koupila maminka, aby na to měla, prodala rodinnou chatu. Část peněz ale prý Stropnický bude vracet z pronájmu svého bytu - ano, který mu také koupila maminka. Totální neschopná troska chce lidem řešit mj. bytovou politiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.10.21 20:09

@inkakřivák Ne. Ani nevíš, jak si lámu hlavo, komu ten hlas dát. Je to prašť jako uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.10.21 20:12
@Zumpa píše:
Ale proč ne, tohle třeba slibuje ČSSD. To je celkem strašně vtipné, když tyhle blbosti kdáká Stropnický - člověk, který nikdy nepracoval a do svých současných téměř 40 let je živen maminkou či veřejnými penězi za politické funkce. Bydlení mu za 12M koupila maminka, aby na to měla, prodala rodinnou chatu. Část peněz ale prý Stropnický bude vracet z pronájmu svého bytu - ano, který mu také koupila maminka. Totální neschopná troska chce lidem řešit mj. bytovou politiku.

Meli by mu vymerit nadmerne metry, pro 2 je to zbytecne velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.10.21 20:18

@Zumpa No tak vidíš, ale má svoji nemovitost mladý pan Stropnický. A víš, kolik znám takových lidí, co právě nikdy nepracovali a ohrnují nad těmi, co pracují a nemají na to nos?
Já právě chci, aby se vyplatilo pracovat, víš? Aby lidi věděli, že když budou tahat, tak se budou mít dobře. To je totiž jediná cesta k prosperitě, aby se měli dobře ty, co tahaj. A mám opravdu strach, že je to čím dál tím horší.
Hele to máš jako s některými firmami. Zase znám lidi, co mají rozjetou firmu, kterou rozjel jejich táta v devadesátkách. A sami řeknou, za což jim dávám palec nahoru, že dneska by to už prostě nešlo.
Znám chlápka, co má stavební firmu, jeho taťka dělal ředitele nejmenované stavební firmy před rokem 89. Pak poměrně za výhodnou cenu nakoupil stroje, tu firmu snad taky nějak zprivatizoval, já tomu zas tak dalece nerozumím a jede mu to. Kromě toho většinou vyhrává všechny zakázky od města.. :mrgreen:
Prostě byli tenkrát ve správnou dobu na super místě a nebáli se do toho jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
4.10.21 20:22
@eva valoi píše:
@Zumpa No tak vidíš, ale má svoji nemovitost mladý pan Stropnický. A víš, kolik znám takových lidí, co právě nikdy nepracovali a ohrnují nad těmi, co pracují a nemají na to nos?
Já právě chci, aby se vyplatilo pracovat, víš? Aby lidi věděli, že když budou tahat, tak se budou mít dobře. To je totiž jediná cesta k prosperitě, aby se měli dobře ty, co tahaj. A mám opravdu strach, že je to čím dál tím horší.
Hele to máš jako s některými firmami. Zase znám lidi, co mají rozjetou firmu, kterou rozjel jejich táta v devadesátkách. A sami řeknou, za což jim dávám palec nahoru, že dneska by to už prostě nešlo.
Znám chlápka, co má stavební firmu, jeho taťka dělal ředitele nejmenované stavební firmy před rokem 89. Pak poměrně za výhodnou cenu nakoupil stroje, tu firmu snad taky nějak zprivatizoval, já tomu zas tak dalece nerozumím a jede mu to. Kromě toho většinou vyhrává všechny zakázky od města.. :mrgreen:
Prostě byli tenkrát ve správnou dobu na super místě a nebáli se do toho jít.

Jestli te uklidni, tak lidi budou muset pracovat i tehdy, kdyz nebudou mit na vlastni byt. Porad budou muset platit najem, jidlo a dalsi veci. Otazka mit se dobre je subjektivni. V CR ma hodne lidi oproti Zapadu zase chalupy a chaty, na Zapade je to luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79844
4.10.21 20:22

@eva valoi Já jsem na to teď přišla. Protože jednání našeho parlamentu jsou strašná nuda, tak je tam potřeba dostat Volnyho. Aspoň občas by si tam dali po hubě, nějaká rvačka o pultík, trocha života do toho umírání. A je natolik blbej, že s ním se snad ani Babiš nescuchne. :mrgreen: Dobrý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
4.10.21 20:32
@inkakřivák píše:
@eva valoi Já jsem na to teď přišla. Protože jednání našeho parlamentu jsou strašná nuda, tak je tam potřeba dostat Volnyho. Aspoň občas by si tam dali po hubě, nějaká rvačka o pultík, trocha života do toho umírání. A je natolik blbej, že s ním se snad ani Babiš nescuchne. :mrgreen: Dobrý, ne?

Jo, už dáváš na má slova? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.10.21 20:34

Teď je na Prime CN starý Klaus. Mluví zajímavě a docela mu to sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...