Předsevzetí 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
30.12.19 20:19

@Lollitka přesně to samé jako u mne, půlka jablka občas jenom pár listů salátu. A dost často i dny bez jídla… až na tu anorexii, tu jsem něměla. Ale bulimie byla také, asi ve 12ti.
Týdny kdy jsem hlídala, abych měla za den příjem jen 200kcal. Nebavilo mne pomalé hubnutí. A také jsem byla závislá na skupince lidí „Pro-ana“. Byla jsem holt blbá.

Ale, když něco chceme zvládneme to i bez drastické metody.
Pro mě je teď hlavní zhubnout kvůli tomu, abych neměla v budoucnu zdrav. problémy a abych byla fit, až si bude malej chtít venku hrát. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.12.19 20:21
@Lollitka píše:
A v čem ta dieta spočívá? To jsem nikdy neslyšela. Každopádně moc držím palce, kolik kg tak chceš (potřebuješ) zhubnout? Já bych úplně ideálně chtěla zhubnout 20 kg, ale to vím, že nepůjde, jak mám zpomalený metabolismus.

15 kg..půjde, metabolismus lze nastartovat..jen to chce dodržovat pravidla.
Jukni na tento odkaz…
 https://www.relaxuj.cz/…tni-kuzi/932

No kdyby kamarádka nezhubla tolik..asi bych čučela..ale ten jeden den v týdnu se mi líbí..
Navíc jsem prolezla internet a že to opravdu funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
30.12.19 20:24
@marrynka píše:
@Lollitka přesně to samé jako u mne, půlka jablka občas jenom pár listů salátu. A dost často i dny bez jídla… až na tu anorexii, tu jsem něměla. Ale bulimie byla také, asi ve 12ti.
Týdny kdy jsem hlídala, abych měla za den příjem jen 200kcal. Nebavilo mne pomalé hubnutí. A také jsem byla závislá na skupince lidí „Pro-ana“. Byla jsem holt blbá.Ale, když něco chceme zvládneme to i bez drastické metody.
Pro mě je teď hlavní zhubnout kvůli tomu, abych neměla v budoucnu zdrav. problémy a abych byla fit, až si bude malej chtít venku hrát. :kytka:

Jj, já jednou byla 3 dny úplně bez jídla, jinak taky někdy místo toho jablka listy salátu. Já taky chtěla hubnout rychle, občas se zadařilo i několik kg týdně. A to jsi neměla anorexii, když ses tolik omezovala a četla pro-ana blogy? Nebo ses pak někdy zas přejedla a zvracela? Já teď taky chci hubnout hlavně kvůli zdraví, protože z podváhy jsem se dostala až na nadváhu a dost mi to vadí :-( Moc držím palce, zvládneme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.12.19 20:30

@Lollitka z bulimií anorexií nemam problém..jen že zaáchvatovym přejídáním.
Především když mám stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
30.12.19 20:38
@KahlanAmnel píše:
@Lollitka z bulimií anorexií nemam problém..jen že zaáchvatovym přejídáním.
Především když mám stres.

No já se přiznám, že pro mě je (bylo) záchvatovité přejídání nejhorší forma PPP, nejvíc pak trpím výčitkami, vztekem na sebe, když se přejím. Pak mi lidé v okolí (někteří) říkají, jak jsem nabrala, trápí mě to. Když jsem hubla, tak každý chválil i já měla ze sebe lepší pocit, ale tloustnutí je děs. Navíc podle mě jsou tlustí lidé odsuzovaní, že si za to můžou sami, protože se vyžrali, kdežto anorektička je chudák. Já třeba jedla celý život málo, byla jsem hubená, i když jsem neměla anorexii, ale pak mě na psychiatrii vykrmili a brala jsem léky, po kterých jsem doslova žrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ČekánínaGodota
30.12.19 20:40

Začít chodit po schodech místo jízdy výtahem, oprášit cizí jazyky, stát se dárcem krve, méně se stresovat… :? Snad zvládnu aspoň jedno z toho 8)

• Citovat
  • Upravit
1615
30.12.19 20:47
@ČekánínaGodota píše:
Začít chodit po schodech místo jízdy výtahem, oprášit cizí jazyky, stát se dárcem krve, méně se stresovat… :? Snad zvládnu aspoň jedno z toho 8)

Tak to bych potřebovala ty jazyky taky…stačí jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.12.19 20:51

@Lollitka je to těžké…hlavně aby byla v pohodě psychika a pak to snad půjde samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ČekánínaGodota
30.12.19 20:51
@KahlanAmnel píše:
Tak to bych potřebovala ty jazyky taky…stačí jeden :mrgreen:

Asi tak :mrgreen:, ale jen se dokopat otevřít tu učebnici :roll:

• Citovat
  • Upravit
1615
30.12.19 21:09
@ČekánínaGodota píše:
Asi tak :mrgreen:, ale jen se dokopat otevřít tu učebnici :roll:

Dokopat se k více vecem :roll:
Jsem prostě líná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.19 21:45

Mam jista prani. Loni poprve jsem si vse sepsala a dala pod polstar. A vse se mi splnilo.
Takze si opet vsechny myslenky sepisu a budu doufat, ze se opet splni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ČekánínaGodota
31.12.19 09:49
@KahlanAmnel píše:
Dokopat se k více vecem :roll:
Jsem prostě líná :mrgreen:

Tak to jsme dvě :?

• Citovat
  • Upravit
1615
31.12.19 09:58
@ČekánínaGodota píše:
Tak to jsme dvě :?

Já bych přitom chtěla se do všeho více opřít..
Takže bych měla říct, že předsevzetí dalšího roku je…překonat lenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ČekánínaGodota
31.12.19 13:22
@KahlanAmnel píše:
Já bych přitom chtěla se do všeho více opřít..
Takže bych měla říct, že předsevzetí dalšího roku je…překonat lenost :mrgreen:

To bych taky chtěla, ale asi jsem na to prostě moc líná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5866
6.1.20 15:04

Pokračuji v plnění předsevzetí z loňska, tj. zhubnout. Zatím mám dole necelých 25 kg a ještě chci tak 10 kg.). Jinak už bych se s manželem ráda přestěhovala do našeho rodinného domu, který ale zfušovala stavební firma a musí se to předělat, tak snad to letos už klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová