Přemýšlíme o miminku :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
14.1.13 13:25
@Anonymní píše:
Já se toho pocitu strachu nemůžu zbavit. Každou chvíli slyším jak někdo přišel o práci, jak nemůžou jet s dětma na dovolenou, protože na to nemají. Když už budu mít dítě, chtěla bych pro něj to nejlepší, chtěla bych abych ho mohla vzít na výlet nebo k moři, aby mohl jet třeba na tábor, když bude chtít a tak. A ne abych mu nemohla koupit třeba jen pitomý kalhoty.Lucienkaaa: Taky by mě moc zajímalo, jaký je tvůj smysl života?? Pověz nám ho :think:

věř že tohle chtějí všechny maminy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
14.1.13 15:15
@Anonymní píše:
Já se toho pocitu strachu nemůžu zbavit. Každou chvíli slyším jak někdo přišel o práci, jak nemůžou jet s dětma na dovolenou, protože na to nemají. Když už budu mít dítě, chtěla bych pro něj to nejlepší, chtěla bych abych ho mohla vzít na výlet nebo k moři, aby mohl jet třeba na tábor, když bude chtít a tak. A ne abych mu nemohla koupit třeba jen pitomý kalhoty.Lucienkaaa: Taky by mě moc zajímalo, jaký je tvůj smysl života?? Pověz nám ho :think:

To máš pravdu, taky bych chtěla dopřát dětem dovolenou, tábor, lyžák, školu v přírodě apod. Ale zase je určitě nechci rozmazlit, to teda ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 16:06

zakladatelka

Rozmazlit taky nechci, ale nechci aby strádali. Ale aby mohli s ostatníma dětma jet a užít si to. Aby se mohli vzdělávat, chodit na krouř´žky apod.

• Citovat
  • Upravit
3162
14.1.13 17:29

@j.borufka Když je to každého věc, tak proč ty lidi urážíš? 8o Právě proto, že se zakladatelka rozmýšlí,tak je fajn znát problém z obou stran ;) Rozhodnutí je stejně vždycky na ní samotné. Nevím o tom, že by někdo nemohl psát do jakého tématu chce. Jen se zeptala a vy jste se na ní hned sesypaly :roll: Prostě každý si o tom rozhoduje sám a nevím proč by měla být povinná mít dítě jen proto, že máma jí dala život :roll: Rozhodně nemám jediný smysl života, mám jich spoustu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
14.1.13 19:39

@Lucienkaaa nikoho sem neurazila, psala jsem nazor a za tím si stojím
pokud dotyčna o miminko nestojí nechápu co hledá zde na emiminu a zapojuje se do takové diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
14.1.13 19:40

@Lucienkaaa nenapsala si nam ten smyl života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
14.1.13 21:18
@j.borufka
@j.borufka píše:
@Lucienkaaa nenapsala si nam ten smyl života

Nechápu, jak to souvisí s tématem :roll: Mimochodem sobec, který má rád jen sebe pro mě urážka je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
14.1.13 21:24
@j.borufka píše:
@Lucienkaaa nikoho sem neurazila, psala jsem nazor a za tím si stojím
pokud dotyčna o miminko nestojí nechápu co hledá zde na emiminu a zapojuje se do takové diskuze

Ona taky psala jen svůj názor, bohužel jiný než ty a to se tu asi nenosí. Pokud vím tak nepsala, že o miminko nestojí. Pochopila jsem to jako řečnickou otázku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
14.1.13 23:14

Ahoj holky!
S manželem jsme se dnes dohodli na datu vysazení HA, bohužel je to až říjen 2014. Ale tak, co se dá dělat. Já studuji v Praze a manžela mám momentálně ještě na 2 a půl roku pracovně v Bruselu. Do té doby se snad vše kolem školy a bydlení vyřeší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 06:36

zakladatelka

Laav: To uteče určitě jak voda, neboj se. :lol: Aspoň našetříte nějakou korunu a všechny věci okolo si vyřešíte.
Jinak mně přítel říkal, že by si přál, abych dokonce roku byla těhotná, jemu pak bude 28 a mě bude táhnout na 26.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.13 06:37

zakladatelka

Ještě se zeptám, myslíte že mám vysadit antinu hned a používat zatím jinou ochranu, aby se tělo trošku vyčistilo, nebo ji mám vysadit až budem opravdu chtít? samozřejmě, že vím, že se to nemusí hned povést :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.13 08:33

No já vubec nevím moje zkušenost je ta že 15.října 2011 jsem vysadila antinu :-D a na 15.října 2012 jsem měla termín (porodila jsem 18.října) takže asi taková měnší náhoda :-D
víš co muže se to povest hned a taky nemusí. Jinak bych do těla nervala žadnou jinou antinu a šla do toho držím palce

• Citovat
  • Upravit
1189
17.1.13 13:20
@Anonymní píše:
Ještě se zeptám, myslíte že mám vysadit antinu hned a používat zatím jinou ochranu, aby se tělo trošku vyčistilo, nebo ji mám vysadit až budem opravdu chtít? samozřejmě, že vím, že se to nemusí hned povést :lol:

Tak doktoři říkají, že první měsíc po vysazení HA je nejlepší na početí :) Takže také přeji moc zdaru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.12.17 21:35

Ahoj holky. Mela jsem vztah 7 let a misto ocekavani zasnub nebo svatby jsme se rozesli. Ted jsme s pritelem spolu rok a pul. Bydlime spolu, mame pejska, pritel ma super praci, akorat ja dodelavam posledni rocnik VŠ. Pritel by si uz pral miminko, jelikoz mame v rodine malou holcicku a dalsi na ceste a vite jak to je, ty pocity a tak. Ja bych take chtela, ale bojim se, co s tou skolou. Moc bych si prala po novem roce vysadit antikoncepci, aby se mi telo procistilo, akorat jsem slysela, ze to funguje spise jako hnojivo :D. Deti miluji, mam s nemi krasny vztah, akorat se porad bojim te zmeny, toho co to vsechno obnasi a zaroven se hrozne tesim. Nemate to taky nektera takhle? Premyslim nad tim kazdym dnem, az uz mi z toho hrabe a nemuzu na to prestat myslet. Chci byt mlada maminka a take kolem me me kamaradky se bud vdavaji nebo cekani dite a vzdycky si rikam, ze bych taky moc chtela a taky co mi brani prece? Ale porad mam v sobe nejaky skryty strach :nevim:.Omlouvam se za ten sloh, ale rada bych si s nekym popovidala, zda to neprozivate. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
26.12.17 21:49

@Barbora14 tak já jsem měla první v 26, hned po škole, už jsem byla přes 2 roky vdaná, ale dneska bych to neudělala. Tehdy byla krize, práce nebyla, rodinu jsme chtěli, tak jsme do toho šli, ale dneska je jiná situace a rozhodně bych nastoupila po škole do práce. Pokud tedy nepracujes už při škole.
Taky mám zkušenost se školou v těhotenství a s miminkem. Učení hrůza, nevěděla jsem už jak si sednout, lehnout k tomu, špatně se mi učilo a zkoušky jsem si musela o rok odložit, protože moje představa, že k nim půjdu s 3 nebo 6 měsíčním miminkem padla velmi rychle ( vs jsem měla hotovou před tehu, toto jsem měla navíc na dva roky, musela jsem to protáhnout na tři)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí