Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Možný to je. Ale bez konkrétních podkladů ti to nikdo neřekne přesně. Klidně mi to pošli do zprávy, mrknu na to.
@JancaS84 píše: Více
Já to u sebe teď nemám. Půjčila si to ségra, že to ukáže své účetní. Ale podle ní je to blbost když jsem měla tak malej příjem aby mi tolik vraceli..
mě to zarazilo taky. Což o to, peníze by se mi hodily, jsem na úp.
@Anonymní píše: Více
Klidně to tak může být. Právě, že u malýho příjmu bývá většinou daň nula. Takže když ti něco strhli a máš ještě úroky tak to může být správně.
Ano, je to možné, protože v daňovém přiznání se vám uplatní sleva na poplatníka na celý rok, ale stržené lálohy na daň jste měla jen za 2 měsíce HPP, proto tam skutečně může být přeplatek na dani.
@Tomáš_Racna píše: Více
Jak můžeš vědět, že i na tom DPP neměla nějakou daň nebo podepsanou slevu na poplatníka?
@Anonymní píše: Více
ty mas uroky z hypo 30tis. s prijmem 190tis.? z ceho zijes? jak mas vysokou hypo? ty pracujes na cerno?
@JancaS84 píše: Více
Z dpp byla sražená daň 1.300,–, dalších 11 tisíc bylo z hpp.
@markytka3 píše: Více
Byla jsem na rd do 30.9. na černo opravdu nepracuji.
Tak pokud byla mzda ty 2 měsíce cca 50tis., tak každý měsíc bylo na dani sraženo cca 5000 nebo pokud bylo třeba vyplaceno odstupné. Bez konkrétních info je to jen hádání, ale nevidím to nereálně.
A proč ty jsi hned zase jedovatá? Třeba má partnera, možná je to dokonce i manžel. ![]()
@Titty píše: Více
proc jedovata? autorka sem da minimum info a mysli si, ze tu budeme hadat z kristalove koule ![]()
Tak proc z ni hadas, z ceho ona zije, je ciste její vec a pro dotaz naprosto nepodstatné, tak si nech nemístné kecy. A jo, jses hnusne jedovatá.
Tak 30tis úroků je prd. A ty příjmy má letos…
A všimla sis, že se nás neptala, z čeho má splácet hypotéku?
Zdravím, jsem trochu zmatená. Zkoušela jsem si sama vyplnit online daňové přiznání, ale asi mám někde chybu nebo tomu nerozumím.
Mám příjmy celkem 190 tisíc za rok. 2 měsíce jsou hpp a zbytek dpp. Vychází mi přeplatek 12 tisíc? Je to možné? Těch 12 tisíc je celková stržená daň totiž. A ještě si odečítám úroky z hypo 30.000,–. Děkuji za odpověď.