Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
Není to můj přeřek, ale ségry
Jednou jsem jí šla v pátek vyzvednout do práce, šla dřív a otočila se na kolegy a chtěla říct
Vypněte počítače
A řekla — vy pí-či
Ty vytřeštěné oči vidím pořáda pak se všichni káceli smíchy
Super tema. ![]()
Ja po prodavacce (pultovy prodej) jednou chtela bukátové duchtičky.
No pochopila a obe jsme se zacaly rehnit.
@Žirafa 69 píše:
Super tema.Ja po prodavacce (pultovy prodej) jednou chtela bukátové duchtičky.
No pochopila a obe jsme se zacaly rehnit.
Chlapův kolega zase v práci řekl zákazníkovi - přáte mání? ![]()
@micta píše:
Chlapův kolega zase v práci řekl zákazníkovi - přáte mání?
Jo, ty presmycky se podari casto.
stejne jako znama „kozena bunda“..radeji to pisu spravne. ![]()
Přesmyčky jsou boží, mě se hned vybavilo tohle, u toho jsem kdysi čůrala smíchy ![]()
Po dlouhé době totální výtlem… super téma, díky. Bohužel nepřispěju zapomínám a nic aktuálního s přeřeknutím nemám.
@unuděná I Korantengovi se kdysi na konci zprav podarila presmycka, kdy rekl „a po pocasi film xy, v hlavni roli Jead Klon Van Damme“. ![]()
@citlivaduse píše:
Není to tak dávno, co jsem pracovala v domově pro seniory. S novým kolegou jsme šli na převaz nohy jedné klientky, která měla jen tu jednu nohu.
Kecáme u toho s klientkou, řešíme bolest nohy a když je hotovo tak se zeptám „no a ta druhá noha, Andulko, dobrý, ta nebolí?“ V tu chvíli jsem se chtěla rozplynout a neexistovat.
Tohle je blby no
Stalo se mi podobny, ptam se “tak na ktery noze to mate?”
![]()
Kolegyně si šla koupit svačinku do bufetu. Prodavače se ptá: „máte chlebíčky?“
Prodavač: „bohužel už došly.“
Kolegyně: „tak mi dejte tři“ ![]()
A druhá kolegyně, ten samý bufet. „A ještě mi dejte ten citrón.“ Prodavač zabalí, nahlásí částku. Kolegyni se to zdá málo, tak se připomíná „a započítal jste si i ten citrón?“
Prodavač: „ten nemám naceněný, měl jsem ho tu jako dekoraci“
(aneb náš zákazník, náš pán
)
Tak teď jsem se vážně pobavila, díky holky. ![]()
Já perlila včera v Bille, místo 10deka Poličanu, říkám 10kilo Poličanu. A prodavačka, že tolik prý nemá ani v šiškách. ![]()
Vzpomínám si jak jedna hlasatelka říkala že se ji povedl úžasný přežblept…
večer před ukončením vysílání řekla -
„Přeji vám plodnou noc a pořádně se vycpěte“
@micta píše:
Chlapův kolega zase v práci řekl zákazníkovi - přáte mání?
To mi připomnělo opět kolegyni (nebylo to schválně). Říká komusi do telefonu :,, Vloudička se chybila'
@Anonymní píše:
Tohle je blby noStalo se mi podobny, ptam se “tak na ktery noze to mate?”
![]()
Manžel moji kamarádky má po úraze amputovanou nohu v půlce stehenní kosti. Je to tak půl roku, když mi vyprávěla, že do něj doma hučela, že by měl trochu zhubnout, protože i ta protéza je pak hodně namáhaná. Bránil se, že má váhu dobrou. Nevěřila, tak si na tu váhu stoupl a prý že jo, že na svoji výšku je těch 91kg super. Tak se jí ptám, kolik vlastně váží noha chlapa od spoda do půlky stehna. Až v tu chvíli ji došlo, jak ji vlastně občůral ![]()
Já si dodnes pamatuju, jak asi před 18 lety, když jsem k práci na městském úřadě měla brigádu na infolince ČEZu, a už sem byla asi unavená, a tak jsem se do telefonu zákazníkovi představila jako „Dobrý den, městský úřad XY, pracoviště YX,…“
![]()
Pána sem trochu zmátla, o to víc, že já si vůbec neuvědomila, co sem řekla, takže jsem čekala, co řekne, on začal koktat, já pak taky, no a než sme se domluvili, jestli volá blbě on nebo já nebo co, tak to bylo pár minut…a pak jsem se asi ještě měsíc bála, že mi to omlátí o hlavu na náslechách, jestli si zrovna tenhle hovor někdo vytáhne.
„DObrý den, Infolinka skupiny ČEZ, jak Vám mohu pomoci“ jsem samozřejmě taky párkrát do telefonu někomu řekla, ale to už soukromému ![]()
@Anonymní píše:
Tohle je blby noStalo se mi podobny, ptam se “tak na ktery noze to mate?”
![]()
Hele, hade, sorry, že jsem se ti smál, že nemáš nohy.
V pohodě.
Jo? Tak ruku na to kámo!
![]()