Přestal se ozývat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
26.5.17 17:27

Děkuji holky, naprosto s vámi souhlasím. Je to už nějakou dobu, co jsem si přestala cokoliv nalhávat a začala vidět skutečnost. Jen bych vás chtěla poprosit o radu co mu napsat? Chci to ukončit jsem rozhodnutá a nechce se mi to zbytečně natahovat než se milostivě ozve ( jestli vůbec). Zároveň se však nechci srabácky rozejít po 3 letech po telefonu. Tak teď přemýšlím, jak ho ''dostat '' ven. Jelikož předpokládám, že bude milost pán velmi dotčen, že jsem se taky neozvala.. Nebo kdoví, co mu přelétlo přes nos :zed: Je mi z toho na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.7.17 23:38
@eijmi píše:
Děkuji holky, naprosto s vámi souhlasím. Je to už nějakou dobu, co jsem si přestala cokoliv nalhávat a začala vidět skutečnost. Jen bych vás chtěla poprosit o radu co mu napsat? Chci to ukončit jsem rozhodnutá a nechce se mi to zbytečně natahovat než se milostivě ozve ( jestli vůbec). Zároveň se však nechci srabácky rozejít po 3 letech po telefonu. Tak teď přemýšlím, jak ho ''dostat '' ven. Jelikož předpokládám, že bude milost pán velmi dotčen, že jsem se taky neozvala.. Nebo kdoví, co mu přelétlo přes nos :zed: Je mi z toho na nic.

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
13.7.17 01:00
@eijmi píše:
Děkuji za reakce, v běžné situaci bych měla stejný názor, ale mně nějak pořád hlodá, že ani když má o víkendu volno, tak se mi prostě neozve a raději tráví čas po svém- jistě, já to chápu, že má i své koníčky, ale pak to dopadá tak, že se nevidíme třeba 14 dní..což mi pro vztah po 3 letech přijde velmi smutné

neváží si Tě, jen využívá. Prostě to považuj za ukončené. V takovém případě není nutné nic vysvětlovat, škoda sil a času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.7.17 19:05

Mě to příjde, že Tě má jenom na sex, ale třeba se mýlím..zkus si s ním promluvit, že o takový vztah nestojíš a uvidíš, jak se k tomu postavíš..Kdyb se to nezměnilo asi bych s ním neztrácela čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí