Přestat kojit 2měsicni dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
1.2.19 09:46

Jsem ráda že jsou tady maminky které podobné věci řeší jak já :D :D že se můžu vypovídat.. Moc mi to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 09:48

@Aduš8 a proč by jsi nemohla manželovi strčit dítě na tři hodiny do kočáru? Vždyť to je snad normální ne je jedno zda s ním venku je mamka či otec.. Takové kačeny co ti to okomentovaly musí být fakt hloupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.2.19 09:51

@Jezurka9 a ty nic nedelas od tech peti od rana do peti do odpoledne? Ty nejsi unavena? S necim ti snad pomoct muze, ne? Napriklad uvarit na dva dny jidlo nebo vzit miminko na prochazku. Mate miminko spolu, ale padat unavou mas jen ty? Omlouvam se, ze jsem byla neprijemna. Proste jen citim, ze nevidis jiny vychodisko z ty situace nez nekojit a prislo mi fakt ujety, ze to od nekoho potrebujes posvetit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.2.19 09:59
@Barush píše:
No ono je uplne normalni kdyz takhle male miminko chce kojit co pul hodinku, za me lepsi nez na dudlu a UM, ale to si musis rozhodnout sama, co tobe a miminku bude vice vyhovovat :kytka:

Taky mi syn pil takhle casto, ted ve 3m dava behem dne 2,5 az 3 hodiny a v noci i 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 10:03

mi v noci nevadí kojit to jsem s malou sama tak že jsem v klidu spíš přes ten den to je šílené.. Já spíš nechápu to proč pořád řve a to i po napapani..starší dcera se najedls a spinkala i tři hodky, je pravda že od 4mesice byla na UM ale z důvodu že jsem neměla moc mleka ale ty první měsíce vím že jen spala.. Ah jsem si říkala jak mám hodne miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.2.19 10:09

@Jezurka9 a zkusilas satek? Jinak ve svym okoli mam dve deti, co porad rvaly kvuli zablokovany krcni pateri po porodu,u jednoho trvalo fakt dlouho, nez se na to prislo a obe se spatne prisavaly. Hybe hlavou rovnomerne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.2.19 10:19

@Jezurka9 Může mít reflux, nemusí při něm zvracet ale bolí je to, zkuste čichnout k dechu jestli není cítit hodně kysele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 10:20

@misuled nezkoušela a nějak se mi do toho nechce, nevím.. Jsem asi divná v tomhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.2.19 10:25

@Jezurka9 ja si mimino bez nej neumim predstavit. To je pak fakt jen na to prolezet/prosedet den a najit si sluzku (coz nebyva uplne realny). Nemas ani moznost si ho od nekoho pujcit zkusit to? Z jaky casti CR jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 10:32

@misuled má se stavit příští týden kamarádka co šátek používá že mi ho přijde ukázat tak uvidíme… Treba teď jsem jí nakojila odrihla si začala usínat položila jsem ji do postýlky a už slyším zase řev bude chtít jít zase k prsu.. Je půl 11 a jediné co jsem od rána sedmi hodin stihla je okoupat se s starší dceři dát snídani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.2.19 10:37

@Jezurka9 pokud je „jen kontaktni“ a nema nejakej zdravotni problem napr., tak bych verila ze to satek vyresi. Nemusis ji pak odkladat kvuli vareni a uklizeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.2.19 10:41

@Jezurka9 protože tady jsou i maminky, které se od svého dítěti nehnuly až téměř do roka a tatínkovi by ho nikdy nesvěřily. Od té doby to vše beru s rezervou a někdy hooodně velikou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.2.19 10:44

@Salina12 jo, náš prcek je žroutík, je mu 15 měsíců a jí někdy za dva :). Ale je to ero, takže to vyběhá. Z láhve mi nepil nikdy, začal až z hrnečku a od půl roka z láhve s brčkem. Tu má doteď a asi nám dlouho zůstane. Ale taky má raději čaj, na vodu se moc netváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
1.2.19 10:49

@Jezurka9 u nás to bylo přesně jako přes kopírák. První dceru jsem kojila bez problému 7mesicu, syna jsem kojila 2mesice. Pořad jen plakal a plakal. Nakonec hlady :roll: . Dala jsem UM a od té doby to bylo zlaté miminko. Pokud ti po UM spí, myslím, ze má po kojení ještě hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 11:02

@Aduš8 dětičky jak jsou větší to vyběhají a mi taky starší dcera pila jen cajik voda ji nic neříkala.. I teď kdyz ji dám vodu tak se netvari radostně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová