Přestat kojit 2měsicni dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
1.2.19 11:04

@katulka.k mi se taky někdy zda ze má hlad, vždy po kojeni ji dám odrihnout pak brečí tak ji dám zas k prsu trochu papa pak dudla a když ji dám do postýlky řve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 11:05

Přes chvíli mi usla.. Tak mám plus mínus půl hodiny až hodinu čas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.2.19 11:11
@Heivka píše:
@Lynette Tak to je taky blbost, na krabici je orientační množství ne předepsané, syn mi pil na dávku méně než bylo doporučeno a i tak přibíral a rostl ukázkově, dcerka zase pila velké množství najednou, ale jenom 4× za den a spala celou noc a přibírá taky jako podle tabulek. V porovnání s ostatními dětmi jsou moje děti větší, ale když se podívám do tabulek váhy a délky tak se oba drží těsně nad 50 percentilem.

UM nemuzes davat kazdou pulhodinu kdyz dite chce - materske mleko kdykoliv v jakemkoliv mnozstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 11:12

@Aduš8 láhev s brčkem jsem nezkoušela,to funguje jako normální brčko, že to musí vysát? už vidím,jak to jen žužlá :lol: včera cucnul trošičku vody,ve které jsem vařila jablka,ale opravdu málo, vždycky to jen žužlá a má to jako hračku :roll:teď je mi to jedno,ale bojím se až začnou tepla,že si ho budu muset přivázat k prsu :mrgreen: ,ne snad se napije, když bude mít žízeň, bylinkové čaje nechce vůbec.je to prsní závislák, ted je ještě malý,ale děsím se chvíle, až budu chtít třeba zrušit noční kojení, vůbec si to neumím představit :mrgreen: vás to proběhlo v pohodě v tom roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 11:14

@Jezurka9 Jeee, přesně to mi dělá mladej když usne,že jakoby cuca polštář nebo plinu,musí mít něco poblíž pusiky :mrgreen: tak honem vařit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.2.19 11:16

@Salina12 já mám z DM, má to brčko silikonové a dá se koupit extra samotné a vyměnit. Má pojistku proti přetečení, ze začátku jsem vršek brčka musela odstřihnout, protože to neutáhl, teď už to zvládá super. Neuměl se napít z hrnku s takovým tím cucáčkem, pořád to všude lil a z toho netekoucího nevypil téměř nic. Tak jsem zkusila tohle, jsou zvyklí sát z prsa a mají sílu. Asi dva dny trvalo, než tomu přišel na kloub a od té doby super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.2.19 11:18

@Jezurka9 ale ten šátek klidně zkus, mně zachránil nervy první tři měsíce. Pak jsem občas nosila v nosítku, nejsem máma, co musí mít dítě neustále na těle, ale fakt to pomohlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 11:22

@Aduš8 já právě taky nechci mít dítě věcné u sebe, mám strach při vaření at ji neoparim nebo tak ale zkusit to můžu za to nic nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 11:24

@Aduš8 zkusím koupit, děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.2.19 11:26

@Jezurka9 já ho u vaření taky odkládala, ale na vysávání, vytírání a úklid celkově je to super :palec: jinak jsem měla lehátko, které jsem si postavila na linku a většinou mi v něm malý vydržel,než jsem uvařila. Ale je pravda, že jsem dělala jen rychlovky pro sebe, manžel jí v práci. Až se teď narodí druhé, bude to jiné. Šátek budu kupovat, protože syn sice běhá bravurně, ale jiným směrem, než je potřeba. Ze stupátka na kočár by mi určitě zdrhal, takže to jistí lehké golfky a na mimi šátek. Vidím ho každý den na tři hodinky do jeslí přes celé město, to bychom šli asi celý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.19 11:31

@Salina12 jsem zjistila že když ji dát plinecku do ruky že jibl zuzla a Macka a usne.. Asi fakt potřebuje mít něco u pusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 11:38

@Jezurka9 Jj,já i na noc musím dát kolem hlavičky stočenou deku,medvídka,cokoli,aby to měl u tváře, když měl jen ten klínový polštář, mlátil stále hlavou sem a tam a bylo po spaní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 11:48

@Jezurka9 ještě mě napadlo,dám kolikrát malého na velkou postel,uspim a když slyším,že hejka,tak rychle jdu,lehnu k němu a dokojim,on zas usne, kolikrát řve po probuzení, protože chce ještě spát,ale neumí usnout sám, dá třeba max.dve hodiny přez den a začne být protivný, takže ho musím dávat spinkat často,i po těch dvou hodinách,na to jsem také přišla až později :oops: za chvíli si malá začne pást koníky a na chvíli se zabaví,pak zas bude řvát,že nedosáhne na hračku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.2.19 12:00

@Salina12 Zkouselas vic typu dudliku? Nas syn bere jen MAM, nejdriv ty uzounke a ted i normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.2.19 12:09

@rozand dudlíky u nás nehrozí, nejdříve se mu z nich natahovalo a teď je má jako hračku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová